Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Üniversiteliye TKP kancası! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=142233)

merve 12-18-2010 19:51

Cemaatte de üniversite kazanan öğrencilerin isimlerinin ve telefon numaralarının olduğu listeleri alıp onlara ulaşmaya çalışan bir sistem işliyor :) Okurken ben benzettim ama Allah benzetmesin :)

Özgür Çağrı 12-18-2010 20:14

Evet bende lisede okurken gülenci bir hoca vardı yanıma yaklaştı nasıl gidiyor şakirt dedi :hihi2: dedim ne şakirti hocam dedi sen abilere gitmiyormuşsun dedim hocam beni nerden tanıyorsunuz ben tanırım dedi
Meğerse adamlar hepimizi fişlemiş gruplara ayırmış numaralarımızı kaydetmiş
tkp'de cemaati örnek almış üniversite çalışmalarında :hihi2:

Ukbâ 12-20-2010 12:34

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842595)
Evet bende lisede okurken gülenci bir hoca vardı yanıma yaklaştı nasıl gidiyor şakirt dedi :hihi2: dedim ne şakirti hocam dedi sen abilere gitmiyormuşsun dedim hocam beni nerden tanıyorsunuz ben tanırım dedi
Meğerse adamlar hepimizi fişlemiş gruplara ayırmış numaralarımızı kaydetmiş
tkp'de cemaati örnek almış üniversite çalışmalarında :hihi2:

Yok daha neler. :)

Böyle bir şey yaşanmışta kaçırmışsan büyük fırsat kacırmışsın Furkanım bir daha olmasın.

xfce 12-20-2010 12:53

karl marx ile ilgili şeyler zaten orgutsel dokuman sayılıyor.
yazıda bahsettigi orgutsel dokuman dedigide
mesela bazı kimseler internetten printer ile karma marx ile ilgili dokumanlar çıkartmışlar.
mesela işçiler ve kapitalizm isimli kitabı yazıcıdan çıkartmış arkadaş haberde buna orgutsel dokuman diyor.
uyan turkiye.

Oğlum üniversiteyi kazandığında evimizin telefonu çaldı. Karşımda tanımadığım biri oğlumun adını soyadını,kazandığı fakülteyi,hangi bölüm vs vs... anlattıktan sonra bir özel yurdun reklamına başladı (Fetullahçı bir yurt) kendisini susturarak benim telefonumu ve oğluma ait bilgileri nereden aldınız diye sorduğumda telefon karşı tarafça kapatıldı.

Bu yaşanmış bir olay. Köşe yazarının oturduğu yerden yazması değil.
Hı TKP militan kazanmak için yukarıda akit yazarının dediklerini yapıyorsa bravo ama yetmez. Devlet olanaklarından yararlanıp tüm kişisel bilgilere tarikatların ulaştığı bu dönemde TKP baya geri kalmış demek düşüyor bizede.

Özgür Çağrı 12-20-2010 21:19

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843507)
Yok daha neler. :)

Böyle bir şey yaşanmışta kaçırmışsan büyük fırsat kacırmışsın Furkanım bir daha olmasın.

Yok yav abi benden şakirt falan olmaz ben şakirt olursam iç karışıklık çıkar şakirtler arasından en iyisi uzak durayım :hihi2:

Mavera 12-20-2010 21:31

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843558)
Yok yav abi benden şakirt falan olmaz ben şakirt olursam iç karışıklık çıkar şakirtler arasından en iyisi uzak durayım :hihi2:

evet senden olsa olsa sakir olur :)

Özgür Çağrı 12-20-2010 22:02

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843562)
evet senden olsa olsa sakir olur :)

hacı şakirmi :)

Mavera 12-20-2010 22:41

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843584)
hacı şakirmi :)

hacisi fazla bildigin sakir oglu sakir :)

Özgür Çağrı 12-20-2010 22:43

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843625)
hacisi fazla bildigin sakir oglu sakir :)

gurbetçi abi :V

All times are GMT +3. The time now is 08:39.