![]() |
Evleneceğim kız sigara içse evlenmem herhalde...
Migrenim var koku konusunda hassasım zaten.. Birde sigara kokusu..Ah başım dolanır..:) Yanımdaki arkadaşada bıraktırıyorum elhamdulillah.. Sigaraya karşı savaş açmışım..:) Bizim pederin kafasını yiye yiye onada bıraktırdım. Beş aydır içmiyor..:) |
aman arabayı yakmada abi
|
Alıntı:
|
Alıntı:
abim haric gayrisi laf soyluyor... Muhammet buyuk konusma kardes... |
Alıntı:
Abi zaten büyük konuşmamak adına herhalde dedim... Ama gerçekten yani koku konusunda hassasım sonuçta bir hayat geçireceğim.. Hayat zindan olur bana... |
Alıntı:
Etrafındakilere bıraktırma mücadelesi harika en yakınımızdakilere sevdiklerimize karşı bu bıraktırma eylemini yaptıramıyorsak dostlukların da gözden geçirilmesi gerek. Ebubekir de zaten kendine uzun zaman daha zarar vermez . En kısa sürede bu kötü alışganlıktan da vazgecektir eminim. Duyarlı uclarımızı harekete geçiren sürekli canlı tutulması gerekli konu için teşekkürler Feride. |
Üstad ne yapayım evde ne maniler patlatıyorum...
Anamızda hala hareket yok..:) Gidip kızmı kaçırak..:) |
İnsanlar kendisine zarar veren şeyleri yapmaya çok meyilli.Şöyle bir bakıyorum da nelerden hoşlanıyorsak kendi adımıza muhakkak altında yatan bir zarar vardır.
İlahi yasakları saymaya gerek yok .Bunları hepimiz biliyoruz.İnsanların hayrına yapılmaması gereken bir çok yasaklar .Yalan konuşmak,gıybet ,iftira,zina ,taklit ,alay ve daha bir çok sayabileceğimiz kendi hayrımıza yapmamamız gereken yüzde yüz doğru ilahi yasaklar. Aynısı sigara için de geçerli. Bilimin ,her geçen zaman bir başka zararını tespit edip gözlerimize sokmasına rağmen , kendimize yasak etmemiz gereken bir madde. Burada bu maddenin esiri olmuş olan arkadaşların bu kötü alışkanlıktan kurtulmalarını diliyor,gönül verdikleri Akparti kadar Akciğerlerinede önem vermelerini temenni ediyorum. |
ben içmicemde kim içicek...
bırakmıcam... |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 02:14. |