Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Muhteşem Yüzyıla Muhteşem protesto.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=142605)

karsu 01-09-2011 22:59

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845677)
Karsu zorunamı gidiyor bu islami bilinç ve kıyam :) avatarından anlaşıldığı üzere sanırım sende ataputçusun

Bir ataputçu değilim Allah birdir diyenlerdenim efendimizide onun kulu ve elçisi kabul etmiş bir müslümanım çok şükür bu sana herhalde yeter :) hiç bir zaman islami bilinç benim zoruma gitmez herkesin islamı kendi içinde yaşamasını savunanlardanım gösteriş olsun diye yaşayanlardan olmadık çok şükür zaten sen islamı benimsiyorsan onu dışa vurmadan kendi benliğinde yaşarsın...

Özgür Çağrı 01-09-2011 23:06

İslam Allahla kul arasında yaşanmaz İslam hayatın içindedir. İslam bir yaşam biçimidir ..

unnamed 01-09-2011 23:12

Alıntı:

karsu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845635)
Almi meraklanma onlarda şakşakçı abuk sabuk protestolar yerine daha gerçekçi protestolar etsek daha iyi saadetliler ilk önce kendi parti teşkilatını protesto etsinler erbakan a.ş yi kurdu partiye aile saadeti gibi valla

şimdi öyle birşey diyorsunki...
adamlara biz parti başkanınızı protesto edin diyemeyiz...
ki burada siyaset varmı?
yoksa sen görmek istediğin gibimi görüyorsun?
hem kimse seni zorla sp lide yapmıyor...
icraate bakıyoruz biz...

Cihan_ŞümuL 01-09-2011 23:14

haberlerde hiç rastlamadım...

Protestoyu yapandan gidenden Allah razı olsun..

depare 01-09-2011 23:16

Harem nedir önce sen git onu öğren..!

Kadınların devlette etkin olmadığını iddia etmiyoruz ki bunu iddia edip kadını Osmanlı zulmünden Atatürkün kurtardığını biz mi iddia ediyoruz yoksa sizmi :)

Kadınları Padişahın malı olarak gösteren bir diziden mi anlayacağız kadın'ın devlette ki yerini :)

Herhalde bazıları konudan rahatsız işin ciddiyetini kavrayamamışlar sanırım bu konuda ne kadar çok protesto yapılıp ses çıkartılırsa sonuçta o kadar çabuk gelecektir...

Yoksa sadece kınayıp,kına yakmakla olmuyor malesef..!

karsu 01-09-2011 23:26

Haremi senden öğrenecek değilim ammada lagaluga yapıyorsun heee ne alakası var bu konuyla atatürkün ben anlamadım sen kendi kafanda hayaller kuruyorsun sonra buraya yazıyosun osmanlınn zulmünden kurtarmış :D cahil cahil yazma Allah aşkına ya şimdi sultan abdulhamidin dizisi yapılıyor yada filmi allah bilir siz ona karşı çıkarsınız demedi demeyin nasıl olsa padişah çocukları leylek getiriyor ya siz ona inanın nasıl inanmak istiyorsanız öyle olsun şerbetide içkiden sayarsınız kanuninin sefir-i kebir ile yollattığı mektubuda inanıyorsunuzdur meşhur fransada dansın kaldırılması olayı...

unnamed 01-09-2011 23:35

kaale alınmayacak stayla...

Mavera 01-09-2011 23:35

sp teskilati cok medenice ve güzel bir sekilde toplumun genelindeki tepkiyi hayata gecirmisler..
sonucta gecmisine sahip cikamayan bir neslin gelecegi olmaz.. Ecdadimizi bu derece igrenc sekilde tanitmaya calisan bu sözde filme her platformda tepkimizi koymaliyiz bu acidan bu tepkiyi koyarken siyasi fikri ayriliklari bizi icraatte ayri düsürmemelidir..

TYH 01-09-2011 23:40

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845677)
Karsu zorunamı gidiyor bu islami bilinç ve kıyam :) avatarından anlaşıldığı üzere sanırım sende ataputçusun

Dizinin içeriğinden haberim yok,haklı bir protestoysa helal olsun her zamanki gibi yerinde bir gösteri yapmışlar.Ama bu dediğini sana yakıştıramadım..Ataput ne demek?Sadece kemalistler sevmiyor bu ülkede Atatürk ü ..

İntifada 01-09-2011 23:47

Alıntı:

TYH Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845748)
Dizinin içeriğinden haberim yok,haklı bir protestoysa helal olsun her zamanki gibi yerinde bir gösteri yapmışlar.Ama bu dediğini sana yakıştıramadım..Ataput ne demek?Sadece kemalistler sevmiyor bu ülkede Atatürk ü ..

Kemalizm terk...

All times are GMT +3. The time now is 06:44.