![]() |
Alıntı:
|
İslam Allahla kul arasında yaşanmaz İslam hayatın içindedir. İslam bir yaşam biçimidir ..
|
Alıntı:
adamlara biz parti başkanınızı protesto edin diyemeyiz... ki burada siyaset varmı? yoksa sen görmek istediğin gibimi görüyorsun? hem kimse seni zorla sp lide yapmıyor... icraate bakıyoruz biz... |
haberlerde hiç rastlamadım...
Protestoyu yapandan gidenden Allah razı olsun.. |
Harem nedir önce sen git onu öğren..!
Kadınların devlette etkin olmadığını iddia etmiyoruz ki bunu iddia edip kadını Osmanlı zulmünden Atatürkün kurtardığını biz mi iddia ediyoruz yoksa sizmi :) Kadınları Padişahın malı olarak gösteren bir diziden mi anlayacağız kadın'ın devlette ki yerini :) Herhalde bazıları konudan rahatsız işin ciddiyetini kavrayamamışlar sanırım bu konuda ne kadar çok protesto yapılıp ses çıkartılırsa sonuçta o kadar çabuk gelecektir... Yoksa sadece kınayıp,kına yakmakla olmuyor malesef..! |
Haremi senden öğrenecek değilim ammada lagaluga yapıyorsun heee ne alakası var bu konuyla atatürkün ben anlamadım sen kendi kafanda hayaller kuruyorsun sonra buraya yazıyosun osmanlınn zulmünden kurtarmış :D cahil cahil yazma Allah aşkına ya şimdi sultan abdulhamidin dizisi yapılıyor yada filmi allah bilir siz ona karşı çıkarsınız demedi demeyin nasıl olsa padişah çocukları leylek getiriyor ya siz ona inanın nasıl inanmak istiyorsanız öyle olsun şerbetide içkiden sayarsınız kanuninin sefir-i kebir ile yollattığı mektubuda inanıyorsunuzdur meşhur fransada dansın kaldırılması olayı...
|
kaale alınmayacak stayla...
|
sp teskilati cok medenice ve güzel bir sekilde toplumun genelindeki tepkiyi hayata gecirmisler..
sonucta gecmisine sahip cikamayan bir neslin gelecegi olmaz.. Ecdadimizi bu derece igrenc sekilde tanitmaya calisan bu sözde filme her platformda tepkimizi koymaliyiz bu acidan bu tepkiyi koyarken siyasi fikri ayriliklari bizi icraatte ayri düsürmemelidir.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 06:44. |