Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler/Gençlik Meydanı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=285)
-   -   6.Tartışma Konumuz : AKpartiforum // 16 Kasım Perşembe (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=14262)

Parantez 11-16-2007 21:17

6.Tartışma Konumuz : AKpartiforum // 16 Kasım Perşembe

Alıntı:

kelebek Nickli Üyeden Alıntı
Bence özel sebep dedikleri fikirlerinin kabul görmeyişinden giden arkadaşlarımızn.Kayısı ve onlybullet e ben çok üzüldüm:( onların çok fazla katkıları oluyordu foruma..

bende üzüldüm :'( :'( :'( :'(

kayısı damı gtti ki bu arada :o :o

bayonet 11-16-2007 21:18

işte sorunda bu bütün konulara katılım az gercekten peki neden sizce

loneliness 11-16-2007 21:18

Serbest Kürsü 30750
Sözlü Oyunlar 16470

Tanışma! 8841
Beyin Fırtınası 6878
Anketler 6813
Haberler 6033
Tartışıyorum 4085
Komik 3824
Mizah - Komedi 3599
Resim & Fotoğraflar 3406

Evet arkadaşlar bunları ists. bölümünden aldım Akpartiforum da en fazla ilgi gören başlık bu iki başlık sizce bu ne kadar doğru... Siyasi bir forumda...

Feyza 11-16-2007 21:20

Alıntı:

ümitli_bekleyiş Nickli Üyeden Alıntı
S.a arkadaşlar inşallah güzel fikirler sunabilirz.Yeni gelebildim neden katılım az bu konuya :-\

evet katılım az ve bu beni üzüyor
Alıntı:

akkparti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

kelebek Nickli Üyeden Alıntı
Bence özel sebep dedikleri fikirlerinin kabul görmeyişinden giden arkadaşlarımızn.Kayısı ve onlybullet e ben çok üzüldüm:( onların çok fazla katkıları oluyordu foruma..

bende üzüldüm :'( :'( :'( :'(

kayısı damı gtti ki bu arada :o :o

kayısı nın gidişi yönetimden kaynaklanmıyor

loneliness 11-16-2007 21:21

Bir inceleyin sizce üyelerimize yararlı kaç başlık var orda.. Aşaığıdaki 4 başlık dışında ki onlar fazla bir ilgi sayılmaz... Diğer başlıkları bir inceleyin bakalım sizce üyelerimize bir faydası varmı yada ne gibi faydaları var...

Beyin Fırtınası 6878
Anketler 6813
Haberler 6033
Tartışıyorum 4085

ümitli_bekleyis 11-16-2007 21:21

Evet o konuların bu kadar ilgi görüp diğer asıl önemli olanları gölgede bırakması biraz garip hak veriyorum

ak_mavish 11-16-2007 21:22

ben de ayrılmalarına çok üzüldüm ama doğrusu bir anlamda veremiyorum..sonuçta biz burda yönetim için bulunmuyoruz.Sorunlarımız olabilir tabi ki ama forumdan ayrılmak çare değil..

foruma gelince; çok fazla oyun oynandığını düşünüyorum bazen foruma geldiğimde sadece oyun konuları aktif oluyor bu durumu anlayamıyorum sonuçta burası oyun sitesi değil tabi ki olmalı ama az olmalı.Biz burda yeni projeler üretmeliyiz,fikirlerimizi tartışmalıyız.Eğer arka arkaya haber ekliyorsam anlayyın ki yine kızmışımdır ;D

ve gençlik meydanı projesini çok başarılı buluyorum .böyle projelerin artması gerektiğini düşünüyorum..

ümitli_bekleyis 11-16-2007 21:25

Alıntı:

ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı
ben de ayrılmalarına çok üzüldüm ama doğrusu bir anlamda veremiyorum..sonuçta biz burda yönetim için bulunmuyoruz.Sorunlarımız olabilir tabi ki ama forumdan ayrılmak çare değil..

foruma gelince; çok fazla oyun oynandığını düşünüyorum bazen foruma geldiğimde sadece oyun konuları aktif oluyor bu durumu anlayamıyorum sonuçta burası oyun sitesi değil tabi ki olmalı ama az olmalı.Biz burda yeni projeler üretmeliyiz,fikirlerimizi tartışmalıyız.Eğer arka arkaya haber ekliyorsam anlayyın ki yine kızmışımdır ;D

ve gençlik meydanı projesini çok başarılı buluyorum .böyle projelerin artması gerektiğini düşünüyorum..

Evet geçen de tabu hakkında görüşülürken söylemiştn .Çok haklısın.Oyunların gölgesinde kayboluyor bazen önemli mevzular maalesef

erenon 11-16-2007 21:26

Alıntı:

ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı

ak mavish ,sen forumda olunca zaten bir canlılık geliyor ;birde, sansasyonel bir haber koyduysan başlıyor tartışma:))) emeğine sağlık:))

bayonet 11-16-2007 21:27

demekki insanlarınm canı sıkılıp oraya giriyor acaba sizce neden bence böyle bir forumda hep buaraya yönelinmesi yanlıs tabikide o bölümlerede girilecek ama birazda fikir alısverişi degilmi temel amaç.

All times are GMT +3. The time now is 21:20.