Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Resim & Fotoğraflar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=158)
-   -   TESETTUR GIYIM 2 (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=14306)

Meftun 11-17-2007 21:18

TESETTUR GIYIM 2

benim favorim hayrunnisa gül...

Meftun 11-17-2007 21:19

TESETTUR GIYIM 2

arkadaşlar daha saygılı olun bence burada arkadaş çizmiş birşeyler bir emeği var sonuçta mankenin yüzü komik görünebilir ama sizin söyledikleriniz hakarete varıyor

erenon 11-17-2007 21:20

TESETTUR GIYIM 2

hayrunnisa gülde çok anaç ;yaşından olgun duruyor ; merve kavakçı her haliyle bir numara çok yakıştırıyor herşeyi:) forumu moda dergisine dönderdik:))

sumeyra_tonkal 11-17-2007 21:22

TESETTUR GIYIM 2

Alıntı:

AKMURAT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Bu nedir, Türbanı kafasına yapışmış, topukları yarım metre, yüz şekli cehennemi ... Başlıkla alakasını kuramadım.

VesseLam

Turbanini siki bir sekilde baglamasi estetik durmasini sagliyor.Topuklara gelince topuklu giymekte bir sakinca mi var?Yuz konusunda biraz abartmisiz haklisin galiba :D

evet sakınca var çünkü ne kadar ince olursa o kadar ses çıkarır.

ak_mavish 11-17-2007 21:23

TESETTUR GIYIM 2

Alıntı:

ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
benim favorim hayrunnisa gül...

zeynep babacanı gördüm bikaç kere o da çok güzel giyiniyor...

ayrıca beğenmeyebiliriz benim de hoşuma gitmedi ama daha sakin olabiliriz belki böyle giyinen bunları beğenenler vardır forumda..

sumeyra_tonkal 11-17-2007 21:25

TESETTUR GIYIM 2

beğenen tabi olur doğrusunu söylemek her zaman görevimiz.

Meftun 11-17-2007 21:26

TESETTUR GIYIM 2

evet zeynep babacan da süper haklısın.....tesettürlü değil ama nimet çubukçu da güzel....

ayrıca bu arkadaş daha önce de çizim eklemişti nacizane yapıyor sonuçta bir emek ortaya koymuş...kendi doğrularımızı söylerken de kalp kırmamak lazım..

suskun_prenses 11-17-2007 22:16

TESETTUR GIYIM 2

çok abartılmış bence bu konu sonuçta çizim yapılmış burda gerçeğine benzetmek olanaksız tesettürle alakası olmasada emek harcanmış biraz daha saygılı olunabilrdi

emeğine sağlık arkadaşım

AKMURAT 11-17-2007 22:34

TESETTUR GIYIM 2

Alıntı:

sumeyra_tonkal Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

AKMURAT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Bu nedir, Türbanı kafasına yapışmış, topukları yarım metre, yüz şekli cehennemi ... Başlıkla alakasını kuramadım.

VesseLam

Turbanini siki bir sekilde baglamasi estetik durmasini sagliyor.Topuklara gelince topuklu giymekte bir sakinca mi var?Yuz konusunda biraz abartmisiz haklisin galiba :D

evet sakınca var çünkü ne kadar ince olursa o kadar ses çıkarır.

Bu dusuncenize katilmiyorum.Sonucta ayakkabi kategorisine giriyor.Ne yani ayakkabiyida mi belirli kurallar cercevesinde giyecekler.

AKMURAT 11-17-2007 22:36

TESETTUR GIYIM 2

Alıntı:

ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar daha saygılı olun bence burada arkadaş çizmiş birşeyler bir emeği var sonuçta mankenin yüzü komik görünebilir ama sizin söyledikleriniz hakarete varıyor

Desteginiz icin sagolun ;)

All times are GMT +3. The time now is 00:51.