Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Basbakanimizi yuhalayan sözde GS taraftarlarini protesto ediyorum! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=143329)

3.Abdulhamit 01-16-2011 02:27

Turk Telekom Arena

Sizce arkadaslar,Galatasaray taraftarlari(bir kismi) buyuk bir yanlis yapmadi mi?

İntifada 01-16-2011 02:37

yanlış değil şerefsizlik bu...

EZEL 01-16-2011 03:44

Bir Galatasaraylı olarak bu olayın arkasındakiler araştırılmalıdır diye düşünüyorum ..

EpiVaTeS 01-16-2011 03:55

embesil elitler işte...

ALmi´ 01-16-2011 04:33

Bu yaşananlar o kadar canımı sıktı ki , moralimi bozdu ki anlatamam..
Öyle ki açtım notlarımı çalışmak için ama vallahi aklımı bir türlü veremedim, çalışamadım saatlerce!
O insanlara nankör mü demeli, hain mi demeli, akılsız mı demeli, vicdansız mı demeli ne demeli bilemiyorum ki..
Ne söylersem söyleyeyim içimdeki bu kızgınlık geçmez herhalde..
Biz bu kadar kırgın ve kızgınken kim bilir Başbakanımız ve ailesi ne kadar kırılmış ve üzülmüştür! Kimin hakkı var böyle bir insanı üzüp kırmaya..

Mavera nın dediği gibi ; Her ne olursa olsun o bir başbakan, onca işinin gücünün arasından size vakit ayırıyorsa, bu kadar şahane bir stadın çok kısa sürede yapılmasına yardımcı oluyorsa, o zaman hak ettiği tepki de bu olmamalıydı..

Stadın yapımındaki yardımını geçtim Başbakanımızın, sırf insanların bu stada daha rahat gelebilmeleri için yollarda bir takım kolaylıklar yapılmış, bunu gs lilerin başkanı söyledi bizzat.

Bu söylenen her şey bir yana. Yahu karşı taraftaki rakip yabancı, sen nasl kendi ülkenin basbakanını rencide edecek bir harekette bulunursun?! Hiç mi kafan çalışmıyor?! Aslında bu yapmış olduğun saygısızlığı sadece başbakana değil, bizzat ülkene, kendine yapmış olduğunda mı gelmedi aklına?!

Olan oldu da ben artık şu saatten sonra şunu isterim. Bu durumu tasvip etmeyen gs lilerin çok oldugunu biliyorum. En yakın zamanda bu duruma tepki gösterecek bir şeyler yapmalarını çok isterim. Ancak o zaman bu kırgınlığımızı ve kızgınlığımız belki geçebilir. Bizim kırgın ya da kızgın olmamız o kadar önemli değil, Başbakanımızın yaptıklarının karşılığını alamadığı için kırılmış olması çok çok daha önemli.

SaNaL DeLi 01-16-2011 04:55

Bu saatten sonra ben Galatasarayı bırakıyorum.
Artık galatasaraylı değilim takım tutmuyorum.
Yazıklar olsun bunu yapanlara.
Eğer galatarasay o stadı tamamlayabilmişse bunda başbakanımızın payı büyüktür.

Ukbâ 01-16-2011 10:13

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 848055)
Bu aksam yeni stadin acilisinda bulunan basbakanimiz sözde gs taraftarlari tarafincan cok "adi!" sekilde yuhalanmistir..
bu konuyu fanatizm olsun diye acmadim ki öyle fanatikligimde yoktur ama bu aksam o görüntüler icimi burkdu..
o insan ki o yarim kalan stadin yapilmasi icin gerekeni yapti, bütün devlet imkanlarini seferber etti, tuttugu takim taraftarlarini karsisina aldi ama yinede birilerine yaranamadi!..
sebebi ne olursa olsun ister basbakanin fb li olmasi, ister politik olsun, ister baska nedenler orada yuhaladiginiz adam bu ülkenin basbakani ve türk milletinin temsilcisidir..
herkes haddini bilecek sizi patates tarlasindan cikartip,türkiye nin en modern stadina getiren o kisiye yaptiginiz terbiyesizligin daniskasidir!..
basbakanimiz o kadar isin, gücün arasinda lütfedip gelmis, acilisi sereflendirmis ama sereften yoksun kisiler sözde demokrat hak adi altinda iclerindeki hazimsizligi disa vurmustur!..
bu konuda duyarli, hassas gs li arkadaslarinda gerekli tepkiyi koyacagina inaniyor bu ayrikci otlarini aralarindan ayiracagini umuyorum..

Her satırına gönülden katılıyorum. Hem hüznü hemde utancı bir anda yaşadım. Spor dünyasına bir çok hayati düzenlemeyi yapan , bu stat için gerekli mücadeleyi gösteren bir başbakana yapılan bu cirkin davranış hiç bir gerekce ile hafifletilemez. Medya'nın bu olayı kandaş partileri için suistimal edeceğini düşünmüş olsam bile en azından böyle adi tablo karşısında onların duruşlarıda takdire değer.

CeVHeR 01-16-2011 11:48

Bu olay ''Fenerbahçe tararftarının provakasyonudur'' diyerek yaptıkları rezilliğe, nankörlüğüe ve bu utanca, ayıba kılıf uydurmaya çalışan ey Galatasaray taraftarı...
Bu Olayı Fenerbahçe taraftraı provake ettiyese yada GS taraftarına yaptığı bir oyunsa; o koskoca stadda bir tane bile akıllı bir adam yokmuyduda bu provakasyona gelmesin. Biride yok arkadaş biz okadar vefasız değiliz, bu işte bir yanlışlık var deyip protestoya tepki koymasın...

EZEL 01-16-2011 12:40

Taraftar sitelerindeki açıklamaları merakla bekliyorum ama hiç bir tık yok ..

ADEL 01-16-2011 15:51

Neden kızıyoruz ki?

Demokrasiden bahseden başbakanımız değil mi? Bence oldukça demokratik bir tepkiydi :)

All times are GMT +3. The time now is 08:58.