![]() |
ozaman kiraya vermiycen evini kendin oturcan yada satacan
|
hatırlarım universite ogrencisi iken ev sahibi derdi karı kız getirmiyceksiniz eve .
ama kira parası obiçimdi çift kazık. şimdi ben bu adam musluman yada namuslu dermiyim tabiki degil. mademki okadar namuslusun 300 lira etmiycek eve neden 450 lira istersin be adam :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
ama kira parası obiçimdi çift kazık. şimdi ben bu adam musluman yada namuslu dermiyim tabiki degil. mademki okadar namuslusun 300 lira etmiycek eve neden 450 lira istersin be adam :) |
Alıntı:
:) Esra hanımın programına çıksın efendim. Benim üstüme vazife değil ki bu. Bir zaman sonra zaten bulur birini evlenir o vakitte dilediği yere kiracı olur. |
Allah kiracınında ev sahibininde hayırlısını nasip etsin.;D
|
mesele laiklik olsa ne değişir...
laiklik zaten islam düşmanlığı değilmi... en azından türkiyede öyle uygulanmıyormu... Hem laik hem müslüman olunmaz !! Ya müslüman oalcaksın ya laik (recep tayyip erdoğan) |
Millet kimseye güvenip bekar olduğu için ev vermiyorsa o zaman hakikaten düşünmek lazım acaba millet mi şuursuz yoksa ev sahibi mi düşüncesiz :)
Millet güvenilmez,şuursuz milletse ev sahibi haklı yok değil diyorsanız ev sahibi haksız.. Müslüman olup olmamasıyla ne alaka..? Düşük kira bedeli sunmak iman şartı mı ki Müslüman olmayacak :) Şöyle rahat,rahat günah işleyemeyince hemen ev sahibin'in Dinini,İmanını sorgulamaya başlarsınız O ev sahibi kafanıza göre takılın diyen biri olsa 1000 tl kira'da alsa çok namuslu oluverir :) Abi adam çağdaş,medeni insan hak ediyor bu parayı (: |
Alıntı:
hem zaten ihtyactan fazla bi insaın evi neden olurki |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 22:20. |