Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Ak parti forum YOK lara oynuyo (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=143858)

Mavera 01-31-2011 22:30

Alıntı:

OTTOMAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853039)

Birlik beraberlik oldukça herşeyin üstesinden geliriz.

orasi amenna ama malesef kisir cekismelere takiliyoruz.. Düsünebiliyor musunuz iki kisiden birinin oyunu alan bir parti sanal alemde böylemi temsil edilmelidir..

Katade 01-31-2011 22:30

sorun da bu degılmı zaten bırlık beraberlık yok

_Ednâ_ 01-31-2011 22:34

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853040)
orasi amenna ama malesef kisir cekismelere takiliyoruz.. Düsünebiliyor musunuz iki kisiden birinin oyunu alan bir parti sanal alemde böylemi temsil edilmelidir..

kesinlikle... ki sanal alem gençlerin günlük belkide 7-8 saatini alan bir alem... sanal alemdede ciddi çalışmalar olması gerekiyor... gerektiğinde sanalı gerçeğe dökmek gerekiyor...

Katade 01-31-2011 22:34

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853040)

ben zaten foruma uye olurken dusundugum nekadar hareketlı çoşkulu bi forum vardır dıyodum ama baktığımda çok şaşırdım

Katade 01-31-2011 22:35

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853042)
kesinlikle... ki sanal alem gençlerin günlük belkide 7-8 saatini alan bir alem... sanal alemdede ciddi çalışmalar olması gerekiyor... gerektiğinde sanalı gerçeğe dökmek gerekiyor...

çok haklısın forum kendını zor yonetir durumda ama şuan

EpiVaTeS 01-31-2011 22:37

siz forumu bulduğunuza dua edin...
bir ay öncesine kadar doğru dürüst yayında bile olmuyordu...
bunlar neki...:)

Mavera 01-31-2011 22:37

arkadaslar birde sunu kabul edelim artik forumlarin modasi yavas yavas geciyor mesela bir cok arkadasimi foruma davet ettim bana dedikleri kim ugrasacak forumla, facebook dururken..
yani facebook ve twitter, forumlarin papucunu dama atti diyebiliriz..

yoksa bu forumun 3 sene önceki halini hatirliyorum dediginiz cosku üst seviyedeydi o zamanlar facebook moda degildi ve ne zamanki facebook cikti, mertlik bozuldu hatta facebook msn i bile bitirdi :)

Katade 01-31-2011 22:42

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853047)
arkadaslar birde sunu kabul edelim artik forumlarin modasi yavas yavas geciyor mesela bir cok arkadasimi foruma davet ettim bana dedikleri kim ugrasacak forumla, facebook dururken..

yoksa bu forumun 3 sene önceki halini hatirliyorum dediginiz cosku üst seviyedeydi o zamanlar facebook moda degildi ve ne zamanki facebook cikti, mertlik bozuldu hatta facebook msn i bile bitirdi :)

Öle ama forumun yeride başka ama bence bilmiyorum ak parti forum 1 tane de değil dolu var birleşme olabilir.

_Ednâ_ 01-31-2011 22:42

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853047)

facebook üyelik ömrüm 1 ay oldu sadece :)
ama gördüğüm kadarıyla verimli bilgi paylaşımı yok bence, sadece insanlara cezbedici geldiği için facebookdalar, yoksa forum sitelerinin yerini doldurabilecek düzeyde bir program deil, ama malesef sığ olanlar tercih ediliyor...

Özgür Çağrı 01-31-2011 22:43

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853046)
siz forumu bulduğunuza dua edin...
bir ay öncesine kadar doğru dürüst yayında bile olmuyordu...
bunlar neki...:)

İşte nokta budur
valla ben forumun açık olduğuna şükrediyorum gidin 2 rekat şükür namazı kılın :)

All times are GMT +3. The time now is 21:01.