![]() |
Alıntı:
ben sana birsey söyleyim bu gürsel tekin cok tehlikeli bir adam yani erdoganin, chp versiyonu gibi birsey.. yani chp ye oy kazandirirsa bu adam kazandirir cünkü varoslara gidiyor, basörtülüleri yanina aliyor, kürt sorununu dile getiriyor, gariban edebiyati yapiyor, ergenekona dokunmuyor, stv dahil bütün muhafazakar kanallara cikiyor.. ama onun karsinda önder sav gibi birisi var o acidan en ufak yanlisinda ayagini kaydiracaklar ;).. |
Alıntı:
"Ağzı laf yapan birkaç üniversiteli kızı tesettüre sokup filan yerde çalışma yapmaları için gönderin." böyle demiş. Doğru mu? Peki acaba Zaman'a filan da abone olurlar mı? ??? |
Yok lan ne zamanı ? Doğru haber gazetesine abone olurlar gör bak ;D
Zaman yaklaştıkça daha da radikalleşçekler hatta ezan dahi okuyacaklar ;D |
Alıntı:
evet dogru hatta bu teklifi reddeden umut tunc bu nedenle görevden alindi gecenlerde bu söylemi dogrulayinca disiplin kuruluna verdiler yani bugün, yarin sutlarlar :).. ne yaparsin takiyye yapmalari gerekir zamaninda baykal degilmiydi carsaflilara rozet takan sonra mersinde carsaf yakanlara eyvallah diyen.. |
Alıntı:
Olmazlarda alır okurlar tabi Ne var yani bazı şakirtlerde sözcü okuyor ;D |
Alıntı:
|
Şakird demişken la darbeci facesi varsa şakird te gelsin söle de ;D
|
Alıntı:
CHP'nin Erdoğan'ı olabilir. Lakin halk yemez. :w: Hocam üstelik bunların ayağı en baştan kaymış. Tek tek içlerinden birilerinin ayağı kaysa ne olur. Kaymasa ne olur. ;ı: Bir Fenerbahçe Bir de CHP. Gerçi Fener'in Türkiye Kupası aldığını gören vardır emme CHP'yi en son iki ayak üstünde gören kaç kişi vardır? onlarkackisi.com. : ) [ Fenerli arkadaşlar kızmasın. Yeri geldi diye şeyedeyim dedim. :saygılar:] |
O zaman gürsel tekinin bu açıklamalarında kendi egosunu tatmin etmenin hazzını bize hissettirdiği için teşşekür ediyorum, gürsel tekini pek halk içinde göremedim hangi halkla konuşmuş acaba genelde chp başkanları nedense seçimlerden sonra evden çıkmıyorlar ne yapıyorlar kamera kayıtlarınımı izliyorlar :D
|
Alıntı:
Alıntı:
Adam ne diyor " Ben vatandaşın duygularını bilirim. " Zaten biliyor. Arşatırma yaptırmalarına ne gerek var? Adam ne diyor "Yükselişi görüyorum." Zaten görüyor. :güzel: |
All times are GMT +3. The time now is 17:48. |