Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   CHP Yüzde 40 Oy Alacak/Alabilir (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=144130)

Mavera 02-07-2011 23:33

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 856213)
Adamın eksenini kaydırmışınız ya daha ne olsun :hihi2:

ben sana birsey söyleyim bu gürsel tekin cok tehlikeli bir adam yani erdoganin, chp versiyonu gibi birsey..
yani chp ye oy kazandirirsa bu adam kazandirir cünkü varoslara gidiyor, basörtülüleri yanina aliyor, kürt sorununu dile getiriyor, gariban edebiyati yapiyor, ergenekona dokunmuyor, stv dahil bütün muhafazakar kanallara cikiyor..
ama onun karsinda önder sav gibi birisi var o acidan en ufak yanlisinda ayagini kaydiracaklar ;)..

Darbeci Çoban 02-07-2011 23:34

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 856221)
Eee yakında bunlar sabaha karşı kanal 7 ve samanyolu kanalında yayınlanan Kuran okuma programına da katılıp hatip etmesinler ;D

Kılıçdaroğlu için şey diyorlar.

"Ağzı laf yapan birkaç üniversiteli kızı tesettüre sokup filan yerde çalışma yapmaları için gönderin." böyle demiş.

Doğru mu?

Peki acaba Zaman'a filan da abone olurlar mı? ???

Hüdaverdi 02-07-2011 23:37

Yok lan ne zamanı ? Doğru haber gazetesine abone olurlar gör bak ;D
Zaman yaklaştıkça daha da radikalleşçekler hatta ezan dahi okuyacaklar ;D

Mavera 02-07-2011 23:38

Alıntı:

Darbeci Çoban Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 856225)

"Ağzı laf yapan birkaç üniversiteli kızı tesettüre sokup filan yerde çalışma yapmaları için gönderin." böyle demiş.

Doğru mu?

evet dogru hatta bu teklifi reddeden umut tunc bu nedenle görevden alindi gecenlerde bu söylemi dogrulayinca disiplin kuruluna verdiler yani bugün, yarin sutlarlar :)..
ne yaparsin takiyye yapmalari gerekir zamaninda baykal degilmiydi carsaflilara rozet takan sonra mersinde carsaf yakanlara eyvallah diyen..

Özgür Çağrı 02-07-2011 23:39

Alıntı:

Darbeci Çoban Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 856225)

Doğru mu?

Yok artık
Olmazlarda alır okurlar tabi
Ne var yani bazı şakirtlerde sözcü okuyor ;D

Özgür Çağrı 02-07-2011 23:40

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 856230)
Yok lan ne zamanı ? Doğru haber gazetesine abone olurlar gör bak ;D
Zaman yaklaştıkça daha da radikalleşçekler hatta ezan dahi okuyacaklar ;D

heheheh hizbulchp diyorsun yani :hihi2:

Hüdaverdi 02-07-2011 23:40

Şakird demişken la darbeci facesi varsa şakird te gelsin söle de ;D

Darbeci Çoban 02-07-2011 23:40

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 856223)

ben sana birsey söyleyim bu gürsel tekin cok tehlikeli bir adam yani erdoganin, chp versiyonu gibi birsey..
yani chp ye oy kazandirirsa bu adam kazandirir cünkü varoslara gidiyor, basörtülüleri yanina aliyor, kürt sorununu dile getiriyor, gariban edebiyati yapiyor, ergenekona dokunmuyor, stv dahil bütün muhafazakar kanallara cikiyor..
ama onun karsinda önder sav gibi birisi var o acidan en ufak yanlisinda ayagini kaydiracaklar ;)..

Tüm bunları yapabilir.

CHP'nin Erdoğan'ı olabilir.

Lakin halk yemez. :w:

Hocam üstelik bunların ayağı en baştan kaymış. Tek tek içlerinden birilerinin ayağı kaysa ne olur. Kaymasa ne olur. ;ı:

Bir Fenerbahçe

Bir de CHP.

Gerçi Fener'in Türkiye Kupası aldığını gören vardır emme CHP'yi en son iki ayak üstünde gören kaç kişi vardır?

onlarkackisi.com. : )

[ Fenerli arkadaşlar kızmasın. Yeri geldi diye şeyedeyim dedim. :saygılar:]

karsu 02-07-2011 23:52

O zaman gürsel tekinin bu açıklamalarında kendi egosunu tatmin etmenin hazzını bize hissettirdiği için teşşekür ediyorum, gürsel tekini pek halk içinde göremedim hangi halkla konuşmuş acaba genelde chp başkanları nedense seçimlerden sonra evden çıkmıyorlar ne yapıyorlar kamera kayıtlarınımı izliyorlar :D

Darbeci Çoban 02-07-2011 23:57

Alıntı:

Darbeci Çoban Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 856195)
"Hiç bir araştırma yaptırmadık. En iyi araştırma benim. Ben vatandaşın duygularını bilirim. Şu anda yüzde 32-33'ün civarında, 4 ay sonra % 40'ı çok uzak görmüyorum. Yükselişi görüyorum."

Alıntı:

karsu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 856245)
O zaman gürsel tekinin bu açıklamalarında kendi egosunu tatmin etmenin hazzını bize hissettirdiği için teşşekür ediyorum, gürsel tekini pek halk içinde göremedim hangi halkla konuşmuş acaba genelde chp başkanları nedense seçimlerden sonra evden çıkmıyorlar ne yapıyorlar kamera kayıtlarınımı izliyorlar :D

Konuşmasına ne gerek var halkla?
Adam ne diyor
" Ben vatandaşın duygularını bilirim. "
Zaten biliyor.

Arşatırma yaptırmalarına ne gerek var?
Adam ne diyor
"Yükselişi görüyorum."
Zaten görüyor.

:güzel:

All times are GMT +3. The time now is 17:48.