Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   ttnet'i (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=144467)

Hüdaverdi 02-15-2011 16:49

Bakalım nasıl olacak.
Ama harbiden hızlandı bu kadar olmazdı son 2 gündür.Babam demeden önce fark etmiştim zaten bu hızı.
Üsteki mal devletin elindeyken daha yavaş ve berbat olduğunu biliyorum boşuna gülücükler atma sende fiyat ödüyorsun.
veya gir 146 dan girsin.

İntifada 02-15-2011 16:53

adam mal çaktırma :)
kokoreççi reklamlarındaki e kolayı özlemiş belli :)

adam rekabeti ve kaliteyi arttırdı özelleştirmeyle...
git smile bağla,süperonline bağla...

Hüdaverdi 02-15-2011 16:56

Yok lan 146 dan bağlansın ;D
Ülkeye net geldiğinde yayılmaya başlandığında göreceli bişey sanardık anasını zatim.
146 dan girerdi insanlar bu hala marstan yayın yapıyor ülkeye ;D
Zaten yataktan amuda şekilde kalktım deliyim iyice dellendiriyorlar.

Cekuu 02-15-2011 18:07

1. O söylediğin reklam taa anasının tarihinde yayınlanıyordu ve o zaman ülkede elle sayılacak kadar bilgisayar vardı.. Yani teknoloji denen şey statik değil ve elin Japon'un bizden yüz kat hızlı nete bağlanırken bizden elli kat daha az para ödüyor..
İkincisi kime söylüyorum ki ben ama yine söyleyeyim Cumhuriyetin kuruluş amaçlarının arasında devletçilik politikası vardır ve devlet halkına en iyi hizmeti en ucuz yolla sunmakla mükelleftir..
Yani devlet adamı; çıkıp ben ülkemin pazarlamakla mükellefim demeyecek,
Ben halkıma en iyi hizmetleri en ucuza vereceğim diyecek..
Devam edin

İntifada 02-15-2011 18:14

Alıntı:

Cekuu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 859374)
1. O söylediğin reklam taa anasının tarihinde yayınlanıyordu ve o zaman ülkede elle sayılacak kadar bilgisayar vardı.. Yani teknoloji denen şey statik değil ve elin Japon'un bizden yüz kat hızlı nete bağlanırken bizden elli kat daha az para ödüyor..
İkincisi kime söylüyorum ki ben ama yine söyleyeyim Cumhuriyetin kuruluş amaçlarının arasında devletçilik politikası vardır ve devlet halkına en iyi hizmeti en ucuz yolla sunmakla mükelleftir..
Yani devlet adamı; çıkıp ben ülkemin pazarlamakla mükellefim demeyecek,
Ben halkıma en iyi hizmetleri en ucuza vereceğim diyecek..
Devam edin

;D;D;D
devletçi olduğumuzu kim söyledi :)
hintlinin kurtuluş savaşı için yolladığı parayla banka kurup chp ye pay vermek devletçilik mi ;D

pazarlama sözünü ekonomistlere sor senin sandığın gibi birşey değil :olmaz:

Özgür Çağrı 02-15-2011 18:14

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 859324)
İnşallah bakalım.
Bu tarifeye geçince yapıyorlar dimi bu kampanyayı ?

Demin filmi 140 KB/s te indiriyordu şimdi 110'a düştü.
Demin bu kadardı

http://i1102.hizliresim.com/2011/2/15/3263.jpg

reyiz o nasıl oluyor yav ben 1megabit sınırsız kullanıyorum benimkide 130 la indiriyor Allah Allah :hmm

Cekuu 02-15-2011 18:19

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 859379)
;D;D;D
devletçi olduğumuzu kim söyledi :)
hintlinin kurtuluş savaşı için yolladığı parayla banka kurup chp ye pay vermek devletçilik mi ;D

pazarlama sözünü ekonomistlere sor senin sandığın gibi birşey değil :olmaz:

Sen devletçi olmak zorunda değilsin.. Devlet, devletçi olmak zorunda..
Yaşın el vermediği ve okumak konusunda tembel olduğun için bilmiyorsundur belki bilmiyorum. Kimseye cahil demek istemem..
Ama şunu da bildiğini tahmin ediyorumdur ki, Cumhuriyetin ilk kurulduğu yıllarda halk savaştan çıkmıştı ve ayağına giyecek çorabı yoktu..
Hintli, kurtuluş savaşı için bize para yollamış.. Kötü bir şey etmiş olabilirler, halifelik ve saltanatın devam etmesini isteyenler için.. Bence de ne kadar güzel davranmış..
Savaş sadece alanda düşmanla çarpışmak değil, aynı zamanda iktisadi açıdan da diğer ülkeleri geçmektir.. Bunu bileceksin.
.

Özgür Çağrı 02-15-2011 18:29

Alıntı:

Cekuu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 859381)
Yaşın el vermediği ve okumak konusunda tembel olduğun için bilmiyorsundur belki bilmiyorum. Kimseye cahil demek istemem..
Ama şunu da bildiğini tahmin ediyorumdur ki, Cumhuriyetin ilk kurulduğu yıllarda halk savaştan çıkmıştı ve ayağına giyecek çorabı yoktu..
Hintli, kurtuluş savaşı için bize para yollamış.. Kötü bir şey etmiş olabilirler, halifelik ve saltanatın devam etmesini isteyenler için.. Bence de ne kadar güzel davranmış..
Savaş sadece alanda düşmanla çarpışmak değil, aynı zamanda iktisadi açıdan da diğer ülkeleri geçmektir.. Bunu bileceksin.
.

Halkın anasını ağlatıp kemalist elitleri zengin etmek atatürke tapanlara mal mülk makam vermekmi devletçilik
Kurtuluş savaşında 10000 şehit verdik
Ama m.kemalin halkla ınkılap savaşında 50 000 şehit verdik

İntifada 02-15-2011 18:30

Alıntı:

Cekuu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 859381)
.

devletçilik gereksizdir ve bitmiştir ...
ancak sizin ütopyanız olur artık...
sen merak etme ben cumhuriyetin kuruluşunuda sonrasınıda senden iyi bilirim...
sizin dede korkut hikayesi aiit kitaplarından öğrenmekle kalmadım ben tarihi şükürler olsun...
iktisadi olarakta ben iktisat öğrencisiyim senden iy ibilirim takılma ;D
işte cehaletin ortaya burada çıktı senin ;D
devletçilikten konuşuyoruz ama türkiye iş bankası ilk özel bankadır :)
ve chpnin yüzde 30 payı vardı ne güzel devletçilik ;D

Alıntı:

halk savaştan çıkmıştı ve ayağına giyecek çorabı yoktu..

bide buna tıkla ;D

İntifada 02-15-2011 18:38

bir sıfır daha koy furkanım...
ben demiyorum...
kemalistlerin ağababalarından birisi diyor...

Alıntı:

"İrtica ile boğuşmanın istilayı söküp atmaktan daha lâzım ve zor olduğunu belirtmek isteriz. Onun içindir ki, Kurtuluş savaşındaki(10bin) can kaybının 50 kat fazlasını irtica ile savaşta verildiğini hatırlatmak gerekir. (..) "

Kaynak: Falih Rıfkı Atay Eski Saat, S. 330

All times are GMT +3. The time now is 05:13.