Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   2011 Seçimlerine Dair Paylaşımlarınız (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=480)
-   -   AK Parti 2011 seçimleride başörtülü aday göstermeli mi? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=145134)

Özgür Çağrı 03-04-2011 22:12

Kesinlikle gösterilmelidir.
Neden korkuyorsunuz artık anlayamıyorum ?

Hüdaverdi 03-04-2011 22:15

Aslında gösterilebilir ama şuan için gerek yok.
Hele şu ergenekondu,balyozdu bunlar haledilmesi lazım.
Gündem sakinleşsin hele.
Gerçi sonraki seçimde başbakan aday olmayacak,ondan daha sağlam savunan ve sağlam duruş sergileyenolmaz ya,neyse.Gerçi cumhurbaşkanı olursa tamamdır sorun olmaz :güzel:

Beritan 03-05-2011 00:13

aslında göstermeli fakat düşünürsek önümüzde merve kavakçı olayı var ve ortam buna hiç hazır değil.
ama bidahaki seçime kesin koymalı zevkli olur...

bu arada ben niye yorum yaptım bilmiyorum ben ak partiye oy vermiyorumki:şaşkın:

neyse genel partiler olarak böyle düşünüyorum milletvekili kapalı bir bayan seçilmemeli. seçilirse ortalık yine birbirine giricek türkiye yeni bir kaosun eşiğine giricek

Özgür Çağrı 03-05-2011 00:19

Alıntı:

ultraaslan25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 864158)
aslında göstermeli fakat düşünürsek önümüzde merve kavakçı olayı var ve ortam buna hiç hazır değil.
ama bidahaki seçime kesin koymalı zevkli olur...

bu arada ben niye yorum yaptım bilmiyorum ben ak partiye oy vermiyorumki:şaşkın:

neyse genel partiler olarak böyle düşünüyorum milletvekili kapalı bir bayan seçilmemeli. seçilirse ortalık yine birbirine giricek türkiye yeni bir kaosun eşiğine giricek

ya abla sen geçen seçimde iddaaya girdin diye hatırlıyorum biriyle sultangazide ak parti adayı kazanırsa bir dahaki seçimde ak partiye oy verecektin sankim ;D
benmi yanlış hatırlıyorum yoksa :hihi2:

Beritan 03-05-2011 00:21

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 864161)
ya abla sen geçen seçimde iddaaya girdin diye hatırlıyorum biriyle sultangazide ak parti adayı kazanırsa bir dahaki seçimde ak partiye oy verecektin sankim ;D
benmi yanlış hatırlıyorum yoksa :hihi2:

sen bence bişey hatırlama:@

Hüdaverdi 03-05-2011 00:24

Doğru Merve kavakçı var,gerçi o tür olay yaşanmaz,bizimkiler karete tekvando yapar,sayı üstünlüğümüzde var ;D Ölülerde dirilemeyeceğine göre.
Zaten Kavakçı hala Türkiye pasaportunu dahi alamamışken,hala eksikliklerin olduğunu gösterir bu.
Vakti gelince sıradan bir şeymiş gibi gerçekleşecektir zaten.

Beritan 03-05-2011 00:27

dediğiniz gibi zamanı gelince bence o zaman bu zaman değil

manifesto 03-05-2011 00:34

Biz bile bugün olsun cumhurbaşkanının eşi dahi başörtülü iken hala acaba başörtülü aday alsak mı,nasıl olur zararı olur mu diye düşünüp cesaret edemiyor gibi görünüyorken dahi Merve Kavakçı olayında ki müthiş cesaretin sırrını çözemedim :)

yasin57 03-07-2011 00:21

bence de daha erken..şartlarda bir anormallik olmazsa 2015'te başörtülü milletvekilimiz pekala olabilir

İntifada 03-07-2011 00:25

bu kafayla gidersek 2015 te topu 2019 a atarız...
cesaret lazım adamlar hapisten örgüt üyesini alıp aday yapacaklar neredeyse...

All times are GMT +3. The time now is 13:53.