Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   2011 Seçimlerine Dair Paylaşımlarınız (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=480)
-   -   Ben de varım Ak Parti milletvekili adaylığına (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=145146)

münih 03-05-2011 07:40

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 864208)
Böyle güzel düşünceler içinde olman güzel bir şey arkadaşım bir hedefin hayalin olduğunu gösterir. Ama bilmelisin AK Partili olursan hedefte olursun bu yüzden AK Partiyi çok iyi tanımalısın siyaseti çok iyi yapmalısın, yapmalısınki yarın meydana çıktığında çatır çatır cevaplar verebilesin bizde senle gurur duyabilelim ..

Tamam. Alaşıldı. Teşekkür ederim. Ak parti yazıyorum ve söylüyorum.

Hedefim koltuğa otupup hiç bir şey yapmamak değil, türkiyemizin değişecek çok yasaları var.

Düzelecek çok işleri var. benim hedefim bu olacak inşAllah

Zahidegül 03-05-2011 17:26

Amin İnşAllah olursun kardeşim

münih 03-05-2011 19:24

Alıntı:

ultraaslan25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 864204)
bu günün tarihini,saatini alırım adaylığın kabul olursa anayasa mahkemesine bu delillerle başvururum:)

yahu sen önce başbakanını araştır sonrada düşüncesine saygı duy..

kısalması değilmiymiş:w::w:

Teşekkür ederim.:çiçek:

Hüdaverdi 03-05-2011 19:36

Küfür manasında söleyenler,bu küfürü kısaltanlar var.Bunu özellikle yapan yazarlar var.Bu yüzden başbakanımız edepsizlikle suçladı.Yoksa sıradan 'akp' kısaltmasını söyleyeni neden edepsizlikle suçlasın ? Küfür olarak dillendiren akp nin açılımını söylesem utancından foruma adım atamazsın.Kapiş ?

İntifada 03-05-2011 19:40

Dayı ya çok sağlam zengin olmalısın ,ya çok sağlam bir kariyere sahip olmanız lazım,yada partiye büyük oy getirecek genişlikte bir aileye mensup olmanız lazım...
Ha bide biraz muhafazakar olmak lazım ki o var galiba sizde...
Ayrıca ben vekil kararını veren yetkili olsam yurt dışında yaşayan birisini vekil yapmazdım...sebebi ne kadar takip ederseniz edin ülkeyi burada yaşayan bir insan kadar tanıyamazsınız...
Ama yinede umut kesmeyin bakarsınız vekil olursunuz...
Ülkeyi iyi tanıyan bir danışman arıyorsanız ben buradayım :)
Bizimkide umut ışte :)

El Emin 03-05-2011 19:44

Parası imkanı olan zaten milletvekili oluyor.
:) Sadece üsttekiler entellektüel iki kelime bir araya getiremeyen çok milletvekili var.

Özgür Çağrı 03-05-2011 19:49

Valla dayı
paran varmı ?
hangi üniyi bitirdin ? üni mezunu olmayını yapmıyorlar artık ?
hangi aşirettensin ?
gençliğinde hangi hareketlerde bulunduğun. Milli görüş teşkilatlarının içinden gelmeyen adamların işi epey zordu bu zamana kadar bundan sonra ne olur bilemem .

Hüdaverdi 03-05-2011 19:52

3 milyar adaylık ücreti,bunun reklamıydı bilmemnesiydi var dünya para.
Adaylığa seçilsen dahi,kazanamazsan dünya para gitmiş olur.
Ev yapılır o parayla ;D
Ha kazanırsan offf cukka cukka cukka cukka ;D

münih 03-05-2011 20:03

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 864369)
Dayı ya çok sağlam zengin olmalısın ,ya çok sağlam bir kariyere sahip olmanız lazım,yada partiye büyük oy getirecek genişlikte bir aileye mensup olmanız lazım...
Ha bide biraz muhafazakar olmak lazım ki o var galiba sizde...
Ayrıca ben vekil kararını veren yetkili olsam yurt dışında yaşayan birisini vekil yapmazdım...sebebi ne kadar takip ederseniz edin ülkeyi burada yaşayan bir insan kadar tanıyamazsınız...
Ama yinede umut kesmeyin bakarsınız vekil olursunuz...
Ülkeyi iyi tanıyan bir danışman arıyorsanız ben buradayım :)
Bizimkide umut ışte :)

Bekleyip göreceğiz inşAllah. Hep beklenti aynı. Ya zengin olacaksın, ya torpilli olacaksın, Partilere bol yardım yapacaksın, tahsilli olacaksın düşüncesi hakim halkımız arasında.

Mersin milletvekili adayı Ak partinin ilk okul mezunu imiş. Mütahidlik yapıyormuş. Bu kardeşimiz seçilirse az da olsa yüzde 5 gibi ilk okul mezunlarına şans veriliyor herhalde.

seçilelim de iş başka işlere kalsın. zaten web sitesi de düşünüyorum. Halkın herkesin ulaşacağı.

iddia ediyorum ben seçilirsem, zayıf bir ihtimal gözüküyor da türkiyede büyük değişiklikler olacak İnşAllah.

Saltuk Buğra Han 03-05-2011 20:11

Alıntı:

münih Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 864382)
Bekleyip göreceğiz inşAllah. Hep beklenti aynı. Ya zengin olacaksın, ya torpilli olacaksın, Partilere bol yardım yapacaksın, tahsilli olacaksın düşüncesi hakim halkımız arasında.

Mersin milletvekili adayı Ak partinin ilk okul mezunu imiş. Mütahidlik yapıyormuş. Bu kardeşimiz seçilirse az da olsa yüzde 5 gibi ilk okul mezunlarına şans veriliyor herhalde.

seçilelim de iş başka işlere kalsın. zaten web sitesi de düşünüyorum. Halkın herkesin ulaşacağı.

iddia ediyorum ben seçilirsem, zayıf bir ihtimal gözüküyor da türkiyede büyük değişiklikler olacak İnşAllah.

Arkadaşım hiç önemli değil.
İstersen anaokulunu bitir.
Belki bakan olamazsın ama ,arkadaşların dediği gibi bazı şeyler sağlamsa vekil mertebesine ulaşarak tüy gibi süzülürsün meclisdeki kuzu derisi koltuklara doğru.
Allah hayırlı uğurlu eder inşallah .
Yolun açık olsun.

All times are GMT +3. The time now is 02:33.