Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   STV !!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=145668)

Tarantula_ 03-18-2011 21:11

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 868802)
sevgili kardeşim paranın nerden geldiği değil nereye gideceğidir önemli olan...
hayır işlerinde kullanacaklardır o parayı...

O zaman haram işlerden yapılan kazançları meşrulaştırmış olmuyor muyuz ? Kumarhane açıcam ben meyhane açıcam insanların günah işlemeleri üzerinden para kazanıcam haram para kazanıcam sonra ben okul açıcam Kur'an kursu açıcam ben günah işlemedim kardeşim mi diyeceğim ben fetva verecek makamda değilim ama saçma!

unnamed 03-18-2011 21:12

kardeşim biraz daha hoşgörü rica ediyorum sizden...
kurduğumuz diyologlarla herşeyi düzelteceğiz...

Tarantula_ 03-18-2011 21:15

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 868807)
kardeşim biraz daha hoşgörü rica ediyorum sizden...
kurduğumuz diyologlarla herşeyi düzelteceğiz...

Bir izleyici olarak hesap sorma hakkına sahibim muhterem ne hoşgörüsü Allah aşkına yahu adam(chp) benim dinime sövecek, Ezan'a tahammül edemiyoruz diyecek sonra ideolojik kimliği belli olan ve sırf bu yüzden izleyicisi olduğum kanalda bu şerefsizlerin reklamı öyle mi afbuyurun ama hoşgörüsüzüm ben =)

TYH 03-18-2011 21:15

Ya amaç nedir tam olarak,insanların karşılıklı hoşgörü ile birşeyleri çözmesi mi iyi yoksa o oluşumu yok edip tek görüş ilerlemek mi daha iyi?Bu diyalog diğer diyaloglardan daha yararlı bence ve aynı şekilde daha farklı görüşteki medyanın farklı görüşteki siyasileri ağırlaması da gerekir.Bence güzel hareketler bunlar..

Tarantula_ 03-18-2011 21:18

Alıntı:

TYH Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 868809)
Ya amaç nedir tam olarak,insanların karşılıklı hoşgörü ile birşeyleri çözmesi mi iyi yoksa o oluşumu yok edip tek görüş ilerlemek mi daha iyi?Bu diyalog diğer diyaloglardan daha yararlı bence ve aynı şekilde daha farklı görüşteki medyanın farklı görüşteki siyasileri ağırlaması da gerekir.Bence güzel hareketler bunlar..

Kardeşim konuyu okuduğundan şüpheleneceğim artık ama =) Ben Kemal bey Samanyoluna gelmesin demiyorum ki. Reklamını yapmasınlar diyorum haklı olarak, dinime söven bir partinin reklamını almanın diyalogla ne alakası var muhterem ?

TYH 03-18-2011 21:21

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 868810)
Kardeşim konuyu okuduğundan şüpheleneceğim artık ama =) Ben Kemal bey Samanyoluna gelmesin demiyorum ki. Reklamını yapmasınlar diyorum haklı olarak, dinime söven bir partinin reklamını almanın diyalogla ne alakası var muhterem ?

Reklam konusu üzeirnde durmadım da sonuçta aynı kapıya çıkmıyor mu o da ?:)
Ne bileyim Zaman Gazete'sinin kokakolanın reklamını alması ile aynı şey değil yani en azından.Recep Tayyip Erdoğan'ı da Star Tv de görmek isterim mesela, işte o zaman hoşgörü ortamı yerleşmiş derim.Bir önceki kurduğum cümle alternatif evrende geçiyor evet.

Tarantula_ 03-18-2011 21:36

Alıntı:

TYH Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 868811)
Reklam konusu üzeirnde durmadım da sonuçta aynı kapıya çıkmıyor mu o da ?:)
Ne bileyim Zaman Gazete'sinin kokakolanın reklamını alması ile aynı şey değil yani en azından.Recep Tayyip Erdoğan'ı da Star Tv de görmek isterim mesela, işte o zaman hoşgörü ortamı yerleşmiş derim.Bir önceki kurduğum cümle alternatif evrende geçiyor evet.

Aynı kapıya çıkmıyor muhterem zaman'a da tepki gösterdik geçmiş konuları incelerseniz. =) Melih Başkan çıktıda noldu muhterem o adamlardan korkulur konuşturmadılar ki hoşgörü ve diyalog tek taraflı bu ülkede mâlesef =)

Cihan_ŞümuL 03-18-2011 22:01

unnamed çok köötüsün:D

AKTURKS 03-18-2011 22:05

Gizlilik kayboldu !!!!!!!!
Sır da bitti Kül oldu!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vah ki ne vah
iki gündür şaşmamak mümkün değil!!!!

manifesto 03-18-2011 23:19

Alıntı:

Ayıp kardeşim ayıp, çizgin belliyse şaşmayacaksın herşey paraysa sat kanalını doğana !!

Bu nasıl tepki ben anlamadım.Sanırsın kanalda dansöz oynatmışlar..STV Ak Partinin resmi kanalı değil heralde.Bu reklamların oynamasından daha doğal ne var.O da nihayetinde muhalefet partisi lideri.
Çok bağnaz düşünüyorsunuz

All times are GMT +3. The time now is 12:17.