![]() |
Şansa gelen bir şey o ;D
Daha doğrusu çavuşlara vs. veriyorlar. Hem kötü yanı geceleri kullanışlı değil,dürbünleri dandirik,yakın mesafe çarpışmalar için uygunsuz,olumsuz her yönüyle ;D Selam çak ;D http://i1104.hizliresim.com/2011/4/7/3515.jpg |
Alıntı:
|
Yok :w:
Ben hiç görmedim.Varsa bile hafif olması o kadar ;D Mermisi iyi bir de ;D |
Alıntı:
Kanas kaleşnikof serisinden bir silah olduğu için mekanizma şekli kaleşnikofla hemen hemen aynıdır . Bu yüzden Kaleşnikof gibi kolay kolay tututluk yapmaz . G3'leri bilirsin bir sürü sebepten tutukluk yapar . Dürbünü ise devamlı sıfırlama atışları ile kontrol edilmelidir darbe ve basınca dayalı olarak sıfırlaması bozulur . sıfırlaması iyi olan bir kanas ölüm saçar etrafına :karizmatik: İyi bir asker G3 lede makinaı tüfeklede pusu yemedikçe zaten seride atış yapmamalıdır tek tek vede görerek atmalıdır . Yani ateş disiplini olmalıdır . Kanasın kendisi ve şarjötü hafiftir uzun yolculuklarda G3'den daha az yorar. Alıntı:
|
Keleşin kuzeni biliyorum onu mekanizmasına da laf yok tabi,hele çekip bırakmak çıkardığı ses çok hoşuma giderdi ;D
Hk ya da sürekli sıfırlama yapardık arada fark yok bu yüzden ;D Dürbünü kullanışlı değil,çok dandirik bir sisteme sahip ;D Eee gerektiği yerde seri yapacaksın illa ki ateş üstünlüğünü elde etmek için değil mi ;D Bunu yağacaksın ki manevra yapacak olanlar üstünlük sağlasın bir anlamda ;ı: Yoksa tabi ki seri atış yapmıcaksın yoksa ooo 2 dakika içinde biter tüm mermiler ;D Bir de t 40 bomba atarı araştır bakalım ;ı: Bebek gibi bebek,duruşu bir bir şekil. Her türlü gümletir ;D g3 deme bana nefret ederim o silahtan çok tutukluk yapıyor adi velet.Allahtan g3 kadar güçlü olmasa da hk güzeldi ;D Asaleti yeter,seyyar dipçikti benim ki ;D http://i1104.hizliresim.com/2011/4/7/3738.jpg Bixi mermisi ile kanas mermisinin arasındaki fark ne ? Bil bakalım ;D |
Ha bixi yi yazmışsın,bizde askerdeyken kıyasladık komutanlara sormuştuk denedik,aslında farklılarmış,farkı neydi unuttum ;D
Kanasınki farklı üretiliyor mermi sütüne belirli işaret konuluyordu sanırım ama atışlarda mermisi bitene bizi mermisi veriliyordu.Yinede bir fark vardı sanırım. |
Alıntı:
|
Tam bilemicem orasını ;D
Ula hem kendi silahım hem bomba atar mühimmatı hem de bixi mühimmatı vardı bende :şaşkın: Baktım olmuyor dedim la komutan ağır bunlar;D kurtuldum. Zaten uzman gelmişti bir tane bizi yi o aldı,bixici yardımcı oluverdi,bir tane daha yardımcı vardı zaten,ben de serbest kaldım istediğim mevzi de kakılıyordum ne güzel ;D;D |
b46 b13 o4o3o3 ççöçöçöçöç
|
All times are GMT +3. The time now is 13:56. |