![]() |
İşe almazsan bari bizi bir tatile falan gönder yav :) Valla ben genel müdürlük değilde yardımcılık falanda yaparım valla kalkınır holding :)
Ayrıca burada bir sümerler giyim mağazası var çok berbat yav 50 sene önceden geliyorlar bari rafları falan yenileyin yav bim gibi mallar ortada :) |
adam nereye düstüm diyecek :).. la akbabalar cekilin bakayim arkadasin önünden :D
|
aga hiç birşey olmadı referans yazayım abiyi olmaz mı ?
|
Alıntı:
çağrı atmaya kontör kalmadı yav :) sınav dönemi milletten not isteye isteye 1 haftada 20 lira gitti :) |
ya arkadaşlarım isyanım 24 yıllık devlet memuruyum bu güne kadar gördüğüm hep hayinler, hırsızlar, sahtekarlar baştacı..! Ya bir kez olsun canım kadar sevdiğim Başbakanımızın 7 yıldır yönettiği güzel ülkemizde artık böyle devam etmeseydi AMA İNANIN maalesef bu durum böyle ve böylede devam ediyor vede üzelerek söylüyorum dürüstlük artık para etmiyor.neyse gerçekten bağrım yanık daha çok şey yazabilirim ama Artık ADALETİ yalnız Yüce Rabbim'den diliyorum
|
hacı abi bunlar bunlar çok yüzeysel laflar...
mesela seni ne rahatsız ediyor? ne umuyordun ne bulamadın ? |
Bencede çok yüzeysel biraz daha açsan mesela ne olduda adaleti bulamadın ?
|
Amesajdaki tutarsizliga bakin...
hem ak partiliyim diyor hemde oy verirsem ellerim kirilsin diyor... bu kadar akilli olmaya gerek yok... |
Değerli arkadaşlarım Ben buraya yazdığım ifadeleri AKPARTİ ye yazdım vede hızımı alamadım yada denize düşen yılana sarılır misali burayada kopyaladım, vede burdan yada kimsedende birşey çıkmayacağını da zaten biliyorum,benimkisi denize bir taş attım balık bilmezse Halik bilir misali. ama hepinizin canı sağolsun hemen makaraya sardınız MAAŞALLAH.
|
sayın abim...
siz derdinizi anlatsanız biz dinleriz gayet ciddi bir şekilde... ama bu şekilde bir şey olacağı yok... bide burs veriyormu kurumunuz ? |
All times are GMT +3. The time now is 04:24. |