Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Askerlerden Erbakan'a ilginç itiraz (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=14749)

Ak Forest 11-23-2007 20:50

Askerlerden Erbakan'a ilginç itiraz

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Ak Forest Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
eee simdi neye varacagiz..erbakan hoca nin önünü mü kestiler ;)..

ne cabuk farkina vardin afferin sana ;D

eee hadi orada asker önünü kesti diyelim..iki secimdir hoca nerelerde görünmüyor yoksa yine askeriyenin isimi :D :D..
sizi gidi gulu gulucular sizi :)..hocanin yasi genc, belki iktidara gelince basarir hedeflerini ;)

eger erbakan hoca nin iki senedir nerede oldugunu ögrenmek istiyorsan saadet prtisi teskilatindan bilgi alabilirsin ;) yanilmiyorsam en son Esam konferansinda gözükmüs konuya dönelim isterseniz

tolay 11-23-2007 20:51

nelerde biliyor arkadaş yakin takip ediyorsun sanırım.

Ak Forest 11-23-2007 20:53

Alıntı:

tolay Nickli Üyeden Alıntı

ben sizin gibi saadet yazan yerden kacmiyorum her konu hakkinda bilgimi tazeliyorum

loneliness 11-23-2007 20:55

Alıntı:

Alıntı:

ben sizin gibi saadet yazan yerden kacmiyorum her konu hakkinda bilgimi tazeliyorum

Bilgimi :o :o :o :o kardeş bu güne kadar buraya kemalist de geldi ama en azından onlar cevaplarını aldılar gittiler sende cevapları anlayacak bir durum da yok...
Acil vaka... :( :( :( :(

tolay 11-23-2007 20:55

hem komik hem sinir bozucusun. ne işine yarıyor nerelerde olduğu? hem neden sadece saadet ve hoca neden diğer partiler değil. git işine tavukmu kandırıyon. bu numaraları sadece sizler yersiniz. senle bizi karıştırma

fütüvvet 11-23-2007 20:56

öhö öhö öhhhööö

arkadaş lar biraz ciddi olalım lütfen şimdi uyarı gelir yoksa..

tez birisi baksın yazıda ciddiye alınacak bi şey varmı..varsa ivedilikle huzura gele..ve arzı endam ede.. baş ka ne ede bilemedim.

bayonet 11-23-2007 20:58

Alıntı:

loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Bilgimi ::) ::) ::) kardeş bu güne kadar buraya kemalist de geldi ama en azından onlar cevaplarını aldılar gittiler sende cevapları anlayacak bir durum da yok...

bencede cevaplarını layıkıyla alıyorsun neden hala böyle yapıyorsun hosunamı gidiyor böyle davranılması sana yada mozaşistmisin kendine acı verilmesinimi seviyorsun anlamıs degilim acıkcası gercekten acil vaka

Necip Fazil 11-23-2007 21:00

Erbakan Hocamızdan, geçmişte yapmış olduklarından dolayı Mevla razı olsun. Burada iddia edilen olaylarda gerçek olabilir. Refah Partisi, zamanında ülkenin sırtını yaslayabileceği tek parti idi. O zamanın şartlarında söylenmesi gerekenleri söylemişler. Şuan ki Hükümetimizde yapılması gerekenleri yapıyor. Allah ismini telafuz eden hiç bir kesim vatan düşmanı olamaz.

VesseLam

Feyza 11-23-2007 21:01

Arkadaşlar sizden ricam kişiye değil habere yoğunlaşmanız...
;)

Ak Forest 11-23-2007 21:02

Alıntı:

bayonet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Bilgimi ::) ::) ::) kardeş bu güne kadar buraya kemalist de geldi ama en azından onlar cevaplarını aldılar gittiler sende cevapları anlayacak bir durum da yok...

bencede cevaplarını layıkıyla alıyorsun neden hala böyle yapıyorsun hosunamı gidiyor böyle davranılması sana yada mozaşistmisin kendine acı verilmesinimi seviyorsun anlamıs degilim acıkcası gercekten acil vaka

burasi haber bölümü bende bilginiz olsun diye haber ekliyorum isterseniz haber ile alakali yorum yapalim

All times are GMT +3. The time now is 08:36.