![]() |
Ben daha kullanamıyorum :(
|
Seçim kurulu sandık sayısını arttırmış adamlar son 2 ay kala akılları başlarına geliyor teşkilatta kaç ay önce ayarladık bütün görevlileri şimdi tekrar düzenleme yapacağız sandık numaraları değişmiş normal olarak bu hantal yapı artık kambur sırtımızda...
|
Alıntı:
|
Şimdiye kadar 4 oy kullandım sanırım yaw.
Ama nedense sadece referandumu hatırlıyorum :S Diğerlerini hiç hatırlamıyorum :şaşkın: Oylar sayılırken,oy kullandığınız sandığın başında durun. Sayıma şahitlik etme olanağına sahibiz. Olayı hileyi engellemiş oluruz. |
bu sitede ilk oyu her zamanki gibi ben kullanacagim.. nerede mi havaalaninda :)
|
Alıntı:
Ben kalkıcam,gözlerim çapaklı şekilde,saçlar havaya fırlamış halde -her zmaanki pis halim;D- gidicem,bulanıp gözlerimle sandığımı bulmaya çalışcam,yüzümden yastığın izleri daha çıkmadan oyumu kullancam,sonra yine hatırlamıcam 'ne zaman oy verdim la' diye :w: |
niya dünya para olsun ki zaten türkiye ye izine geliyoruz arada vatandaslik görevimizide yapiyoruz ;)
|
Ha izin arasında kullanıyorsun o zaman başka ;D
Yoksa zerre gitmem yaw :w: - Diğer konuya gelirsek bende yazacaktım aynısını sanki hiç görmüyorlar diye caydım sonra napalım :w: |
Adalet mülkün temelidir.biz halklar uyandık artık bu ışığı kimse söndüremiyecek .yeterki H.Z ömer adaleti gibi adil olsun.diğerleri ve gerisi teferruattır saygılarımla
|
All times are GMT +3. The time now is 18:24. |