Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   T.C. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=380)
-   -   Hayrünnisa Gül'den Baykam'a ziyaret (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=147813)

Beritan 04-21-2011 23:25

first lady görevini yapmış..:)

Eşref 04-21-2011 23:28

Bence ziyaret etmeseydi daha iyiydi. İlle ziyaret edilecekse, sayın Abdullah Gül ziyaret etmeliydi. Bir bayanın, sapıkça zihniyetlere sahip bir adamı hastanede ziyaret etmesini asla doğru bulamam.

Beritan 04-21-2011 23:31

Alıntı:

Eşref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 885140)
Bence ziyaret etmeseydi daha iyiydi. İlle ziyaret edilecekse, sayın Abdullah Gül ziyaret etmeliydi. Bir bayanın, sapıkça zihniyetlere sahip bir adamı hastanede ziyaret etmesini asla doğru bulamam.

ya bu adam kim Allahınzı severseniz...devlet erkamı neden buna geçmiş olsun demek için taaa ayağına gidecek..hele hele hayrunisa gülün hiç gitmeye hakkı yoktu..
adam ilk bıçaklanma anında bile 4 nala koşuyordu:)

Hüdaverdi 04-21-2011 23:33

Doktorlardan ilk isteği,serum şişesi içine şarap koyulmasıymış.
Damardan alırsam iyileşirim demiş la.

Ammar 04-21-2011 23:35

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 885126)
Taif vakasını hatırlatıyorum ve böyle anti-diyalog tavrı takınan abilerim, ablalarım ve kardeşlerimi sağduyuya davet ediyorum. Nerden biliyoruz son nefesinde Kelime-i Şahadet getirip öyle can vermeyeceğini Şüphesiz ki Allah istediğini rızklandırır...

tamamda ziyaret islami değil ki taif hatırlansın. Allah seni affetsin :)

artı nisa hanımın nesinden etkilenip iman edecek orasıda meçhul.

Alıntı:

Eşref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 885140)

katılıyorum.çok doğru diyorsunuz

manifesto 04-21-2011 23:36

http://img370.yukle.tc/images/5198nee.jpg

Eşref 04-21-2011 23:41

Alıntı:

Beritan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 885143)
ya bu adam kim Allahınzı severseniz...devlet erkamı neden buna geçmiş olsun demek için taaa ayağına gidecek..hele hele hayrunisa gülün hiç gitmeye hakkı yoktu..
adam ilk bıçaklanma anında bile 4 nala koşuyordu:)

İsmini hiç duymadığımız yurdum insanını hastanede ziyaret etse, bundan binlerce kat daha makbul olurdu.

Bu adama devletimizin geçmiş olsun demesine bence de gerek yoktur. Bu adam ülke için ne yapmış ki geçmiş olsun densin?

Ama dediğim gibi ille de devletimiz geçmiş olsun diyecekse, ille bu adamı hastanede ziyaret edecekse, bu Hayrünnisa Gül olmamalıydı. Hayrünnise Gül kim ki? Sadece bir eş ve bir anne. Neden elin sapık erkeğini hastanede ziyaret etsin? Sayın Abdullah Gül eşini göndermemeliydi. Gidecekse, kendi gitmeliydi. Yaralı olan bayan olsaydı, çocuk olsaydı, eşini göndermesini anlardım.

Cumhurbaşkanımız iyi niyetli. Ama bu kadar iyi niyetli olmak da iyi değil.

cartman 04-21-2011 23:45

Ziyareti ben de normal karşılarım ama eşrefin tesbiti cok yerinde ne isin var senin abdullah gül twitterdan bir gecmıs olsun dese yeter :) tas yerinde agırdır sımdı kendını bir halt sanacak

Özgür Çağrı 04-22-2011 00:34

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 885126)
Taif vakasını hatırlatıyorum ve böyle anti-diyalog tavrı takınan abilerim, ablalarım ve kardeşlerimi sağduyuya davet ediyorum. Nerden biliyoruz son nefesinde Kelime-i Şahadet getirip öyle can vermeyeceğini Şüphesiz ki Allah istediğini rızklandırır...

Ne diyalogundan ne hoşgörüsünden bahsediyorsun muhterem. Küfre haramzadeye hoşgörü yok bu dinde ! Direniş var mücadele var savaş var. Peygamberimiz sav merhamet peygamberi olduğu kadar harp peygamberiydi aynı zamanda. Direniş örnekliğiydi. Hoşgörü kavramının içi boşaltılmış her şeye hoşgörü hoşgörü. Küfredene hoşgörüyü hoşgördüğümüz sürece bu iş olmaz ...

Ammar 04-22-2011 00:40

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 885207)
Ne diyalogundan ne hoşgörüsünden bahsediyorsun muhterem. Küfre haramzadeye hoşgörü yok bu dinde ! Direniş var mücadele var savaş var. Peygamberimiz sav merhamet peygamberi olduğu kadar harp peygamberiydi aynı zamanda. Direniş örnekliğiydi. Hoşgörü kavramının içi boşaltılmış her şeye hoşgörü hoşgörü. Küfredene hoşgörüyü hoşgördüğümüz sürece bu iş olmaz ...

yaw öyle bir hal aldı ki adamlar devlet işgal ediyor karşı çıkana way efendin nasıl karşı çıkarsın dinimiz hoşgörü merhamet dini evet kabul ediyoruz onun için karşı çıkmalıyız zalimlere kafirlere.

All times are GMT +3. The time now is 06:51.