![]() |
Alıntı:
Hayalci değil gerçekçi olun. Bahçeli'nin matematiği ile de iş yapmayın. |
Alıntı:
Ödüm ... karıştı... Breh ulan gelinde 3,5 senede kaçın demi gene... Doğru otoparklar lazım yeni işletecek...;D |
bu arkadaş 2008 de kayıt olmuş foruma ama daha aklı başına yeni gelmiş herhalde,,,
|
ulan size millet ülkeyi versinde yönetemeyip yine erken seçimemi gidin :)
sizin devlet bahçeli kendisi demiyormu 3.5 yıl iktidarda kalmayı başardık diye :) |
Alıntı:
genel başkanım asla hayalci değildir ben şimdiden 6 oy buldum hemde hepsi akp li bu seçimde hile olmazsa baraj altında kalacaksınız |
Alıntı:
bana haburu anlat bakalım birde ülkede satılmadık yer bırakmadınız size artık oy yok benim ailemde oy vermişti ama artık pişmanlar |
Alıntı:
Bahçelinin hesabı işe yaramış demek ki :) PEki bulduğun 6 kişi okula arkadaşlarındanmı, kahver arkadaşlarındanmı, asker arkadaşlarındanmı yoksa komşularındanmı ??? |
Alıntı:
Sende bana esmeye ve esip geçmeyi anlat :) |
O bozkurtlar aponun idam edilmesi için taksime inmedi de ak gençliğe karşı mı inecek
İnin loo Gelin bakem.. gelmeyen it köpen olsun :) Bu adam erdoğanın lafını niye üzerine almış orası da muamme |
Alıntı:
ermenilere nasıl buğday yolladığınızı barzaniye yolladığınız donları yaptığınız özelleştirmeleri anlat bende anlatırım sana ;) |
All times are GMT +3. The time now is 02:21. |