Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Bugün ve Sabah (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=303)
-   -   Derin KCK'nın Hizbullah Oyunu (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=148019)

Ahmet Yasin 04-25-2011 23:57

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 887442)
:) Bu ülkenin emniyet güçleri cartı curtu var..
Hem şehrin ortasında yaşayanlar ne mantıkla saklıyor anlamadım.
Kırsal kesim hade bir nebze anladım..
Valla D.Bakır'ın ortasında herhalde çatışma düşünmüyorlar..:)

Anlattıkların bugün için geçerli ama 15 sene önce emniyet güçleri zaten anarşi ortamını hazırlıyordu.Bknz:Ergenekon

HaArP 04-26-2011 00:00

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 887392)
ama başamiyacaklar Allahın izni ile sadece mustazaflar değil tüm müslüman kardeşlerimizin desteğikle olacak inş.

Mücahidlik Yiğitliktir Eyvallah... Lakin Sabretmek zordur... Allah sabır versin inş...

El Emin 04-26-2011 00:00

Alıntı:

Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 887445)
Anlattıkların bugün için geçerli ama 15 sene önce emniyet güçleri zaten anarşi ortamını hazırlıyordu.Bknz:Ergenekon

Ölüm evlerine şimdi bu bahane değil.
Milleti tehdide bahane değil.
Hadi bahane olsun.
Bu gün hala torbayla kalaşnikof saklamanın satır saklamanın manası ne çözemiyorum.

Ammar 04-26-2011 00:02

yaw Allah aşkına biraz vicdanlı olalım hatta biraz Allahtan korkalım. Adamlar eteş edince polisler saklanıyordu.

köyler taranıyordu saatlerce hemen dibinde karakol var. mesafe 1 km bile değil. sabah saat 9-10 gibi gidiyor boş kovan topluyor o çart çurt dediğiniz güçler
.

İntifada 04-26-2011 00:03

bu gitmemişmi daha ;ı:;ı:

Ammar 04-26-2011 00:05

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 887448)
Hadi bahane olsun.
Bu gün hala torbayla kalaşnikof saklamanın satır saklamanın manası ne çözemiyorum.

ben silah sakladıklarına inanmıyorum ama senin neden var soruna cevap olarak diyim. Adanda defalarca saldırı oldu. hakaride oldu. şırnakta oldu nusaybinde oldu. yaw kafire bi kaç sözünüz olsun tehdit altında olan müslümanlara değil.

Ahmet Yasin 04-26-2011 00:09

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 887448)
Hadi bahane olsun.

Bahane aramıyoruz ki bir gerçek var ölüm evleri diye tabr ettiğin evler, bunun iki tarafı var biri diyorki Hizbullahındır Diğeri diyorki derin devletin,Jitemin,Mitin ergenekonun adını sen koy bunun senaryoları diyor.

Dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz adı güzel kardeşim:) En iyisi önyargıdan vazgeçince devam edelim buna hiçbirşey anlamadıktan sonra sabaha kadar sayfalarca yazmışız ne fayda...

Ammar 04-26-2011 00:09

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 887451)
bu gitmemişmi daha ;ı:;ı:

yok gidemedim içim el vermedi bırakamadım :) bakma sen kovduğuna bazı arkadaşlar yalvardı yakardı peşimde koştular. yöneticilik bile teklif edildi neyse dedim mütevazi olma babında tüm teklifleri red ederek gönül kazanmaya çalıştım. :) ve kaldım. :karizmatik: :w::w: :saygılar:

El Emin 04-26-2011 00:10

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 887453)
ben silah sakladıklarına inanmıyorum ama senin neden var soruna cevap olarak diyim. Adanda defalarca saldırı oldu. hakaride oldu. şırnakta oldu nusaybinde oldu. yaw kafire bi kaç sözünüz olsun tehdit altında olan müslümanlara değil.

Ben diyarbakırın ortası diyorum sen hakkari şırnak diyorsun..
Ee dostum sadece orada tehdit altında olup zorluk çeken siz misiniz?

Binlerce kez tehdit alan yurtlar var orada?
Kırsalda soğuk savaş var ama o adamlar evlerinde torbayla kalaşnikof sağlamıyor..
Çok mu korkuyorsun.
Ver ayda asgari ücrete çalışacak tut üç tane silahlı güvenlik görevlisi.
Var mı ötesi..Yok..

El Emin 04-26-2011 00:13

Alıntı:

Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 887455)
Bahane aramıyoruz ki bir gerçek var ölüm evleri diye tabr ettiğin evler, bunun iki tarafı var biri diyorki Hizbullahındır Diğeri diyorki derin devletin,Jitemin,Mitin ergenekonun adını sen koy bunun senaryoları diyor.

Dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz adı güzel kardeşim:) En iyisi önyargıdan vazgeçince devam edelim buna hiçbirşey anlamadıktan sonra sabaha kadar sayfalarca yazmışız ne fayda...

:) Veli Küçükle masaya oturup imam edindikten sonra.
İster yapsınlar ister yapmasınlar.
Sonuçta Jitemle Mitle aynı kişiyi imam seçmiş oluyor..
Pek bir fark yok bence.:)

All times are GMT +3. The time now is 06:16.