Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   6. Filo'yu denize dökerdim. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=148397)

Tarantula_ 05-03-2011 00:05

Alıntı:

xfce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890738)
ayy kirlendimi yoksa ozur dilerim.

Kıvırıtmaya da başladın tekilere bak.. ;D

manifesto 05-03-2011 00:11

Amerikanın hayırlı olduğunu iddia eden olamaz sanırım.Bu 6.filo fetişi de artık baydı.Varlığını bir başka düşüncenin hareketin karşıtlığı olarak konumlayanaların tek başına varlıklarının bir anlamı olmaz.Romantik gergedanlığın hiç sırası değil.ABD ye karşı koymak slogan atmakla değil çalışmakla olur.Sözde Devrimci gergedanlarla aramızda ki en büyük fark budur.

cartman 05-03-2011 00:12

Alıntı:

BENHUR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890759)
Amerikanın hayırlı olduğunu iddia eden olamaz sanırım.Bu 6.filo fetişi de artık baydı.Romantik gergedanlığın hiç sırası değil.ABD ya karşı koymak slogan atmakla değil çalışmakla olur.Devrimci gergedanlarla aramızda ki en büyük fark budur.

romantik gergedan devrimci gergadan kim bu hayvanlar :w:

Tarantula_ 05-03-2011 00:18

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890763)
romantik gergedan devrimci gergadan kim bu hayvanlar :w:

Evrim teorisinin en büyük dayanağı 2 tür muhterem bilmiyor musunuz :w:

xfce 05-04-2011 11:26

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890773)
Evrim teorisinin en büyük dayanağı 2 tür muhterem bilmiyor musunuz :w:

kahvve hane sohbeti bile daha verimlidir.

akillisozler 05-05-2011 10:30

gerçek bu.herkes akilli olsun

[QUOTE=xfce;890461]6. Filo'yu denize dökerdim
- Müslüman gençler, 6. Filo'ya karşı destek verseydi, Türkiye'nin tarihi değişirdi. Müslümanlık üzerinden siyaset yapmamak lazım. Saadetin içindeyken de öyleydim. Benim kendi Müslümanlığımdan şüphem yok. Halkımın da beni Müslüman olarak gördüğünü zannediyorum. Bunu ikide beri söylememe gerek yok ki.
- Türkiye'deki sağ muhafazakar siyaset, hepsini içine katarak söylüyorum, niteliği ve başlangıcı itibariyle antikomünisttir. Ruslar, tehlikeli görülüyordu. Ruslara karşı, onların yayılmasını önlemek için antikomünist bir şeye ihtiyaç vardı. Komünizme karşı olmak imanın 7. şartı gibi bir şeydi o dönemlerde. Dünya dengesinin verdiği bir şey. 6. Filo'daki solcu gençlere karşı, camiden çıkanların onları kovalamasının altında da bu yatıyor, dinsiz imansızlar. Bir dinle bakalım adamlar ne yapıyor? Tam da Türkiye'nin hayrına olan bir şey yapıyor aslında.
- Ben o zaman lise yıllarındaydım, o günkü algı belliydi, kanlı pazar belliydi. Herhalde, üniversite yıllarında falan olsaydı, 6. filonun adamlarını dökmeye giderdim herhalde

6. filoya müslüman gençler karşı çıkmıştır ancak sen görememişsin.bu güne gelince dindar görünüp haçlı ordularıyla müslüman beldelere ölüm yağdırılıyormu diye soracak olsan cevabım hiç şüphesiz evet olurdu..

Tarantula_ 05-05-2011 11:05

Alıntı:

xfce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891778)
kahvve hane sohbeti bile daha verimlidir.

Buyurun sizi kahvehaneye alalım o zaman forumu neden kireletiyorsunuz ki ? Gidin sizin gibi ağzından tükürükler fırlatarak konuşan fikirdaşlarınızın yanına dünyayı kurtarın oturduğunuz yerden.

İntifada 05-05-2011 13:01

6.filoya karşı çıkanlar bir sovyet gemisi gelsede aynı şeyi yapacaklarmıydı ?

akillisozler 05-05-2011 14:09

AKILLI SZÖLER

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 892223)
6.filoya karşı çıkanlar bir sovyet gemisi gelsede aynı şeyi yapacaklarmıydı ?

doğruya ne denir..

Özgür Çağrı 05-05-2011 15:53

Bende o zaman üniversitede olsaydım bende 6. filoyu taşlardım . Amerikancı müslümanmı olur yav coninin İslamcı tayfası :) Kimse çıkıp yok zamane konjöktörü falan filan saçmalamasın yani . Ulan sovyetlere kızıp amerikanın köpeği olunurmu :D
Amerikancı yalaka müslüman hareketlerin çarkına tüküreyim !

All times are GMT +3. The time now is 13:23.