Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Komik Videolar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=252)
-   -   Anneler Gününe Özel Reklam(: (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=148549)

unnamed 05-05-2011 00:26

364 gün annesini memnun etmeyen bir adam sadece bir gün hediye alarakmı annesinin rızasını kazanacak..
bizim dinimiz anneye her zaman önem vermiştir bir güne sığdırmamıştır..
o yüzden böyle günler saçmadır benim için....

BeldeiTAYYIBe 05-05-2011 01:51

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 892077)
364 gün annesini memnun etmeyen bir adam sadece bir gün hediye alarakmı annesinin rızasını kazanacak..
bizim dinimiz anneye her zaman önem vermiştir bir güne sığdırmamıştır..
o yüzden böyle günler saçmadır benim için....

Aynen katiliyorum.
Cennet, Analarin ayaklari altindadir, diyen bir medeniyetin cocuklari icin, anne sevgisinde zaman ve mekan yoktur.

ALmi´ 05-05-2011 12:59

E heralde biz de daima annemizi kırıp, bizlere yakışmayacak davranışlarda bulunup, sonra da hiçbir şey olmamış gibi hediye alıp Onlara vermiyoruz. Bunu yapan belki vardır ama çok sayıda olduğunu sanmıyorum.

Sadece o gün değil, genel olarak da hediye alırım anneme. Aynı şekilde her ''anneler gününde'' de mutlaka hediye alırım. İlla pahalı bir şey olacak diye bir kural yok. Maksat gönül hoşluğu.

siyah gül 07 05-05-2011 13:05

Bir günle sınırlanmamalı elbette yılın 365 günü hediyeler alsakta annemize hediye hakkını ödeyemeyiz o ayrı ama onlarda bekliyor sonuçta bende düşünmüş olmak ve küçükte olsa gönlünü hoş etmek güzel olur
Bende 2 anne var zaten işim zor :hmm

Sevban 05-05-2011 13:31

Küçükken ne Borcam alırdık be... :)
Her anneler gününde borcam tabak...;D

Özgür Çağrı 05-05-2011 13:34

Bende her anneler gününde indirimden ipek eşarp alırım :) Bu sene değişiklik yapmayı planlıyorum :)

İntifada 05-05-2011 13:35

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 892233)
Bende her anneler gününde indirimden ipek eşarp alırım :) Bu sene değişiklik yapmayı planlıyorum :)

;D;D
bizim furkanıda sistemin çarklarına kaptırmışız :P

ZÜMRA 05-05-2011 14:15

Alıntı:

NûN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 892245)
Küçükken kadıncağıza her sene mutfak eşyası alırdım Arzum'dan. Sonra da bizim işimize yarardı :)
Bol miktarda borcam (tencere şeklinde olanının her boyutu, dikdörtgen olanın her boyutu, kare olanın her boyutu, tepsi borcam, iyiki vardın borcam =D ), ütü, meyve sıkacağı, dondurma kasesi takımı, çaydanlık, çaymatik, kahvematik vesaire :)
Şimdi diyorum bari saç şekillendirici alsaymışım en azından o bari kişisel olsaymış :)

Bu arada reklama bayıldım :)

Borcamdan geçilmiyordur ozaman eviniz:hihi2:
Bende el blender'ı alıyorum hersene :)dayanmıyor nedense hemencik bozuluyor..Bu sene ucuz kurtulamıycaz gibi yüzük istiyorum diyor başka birşey demiyor :karasız:

İntifada 05-05-2011 14:17

kıyma,yufka falan alırım ben şu an alacak olsam :)
bi börek yapar yeriz öfff bomba olur...

Özgür Çağrı 05-05-2011 14:21

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 892234)
;D;D
bizim furkanıda sistemin çarklarına kaptırmışız :P

He bizim mücolarla acayip kapışıyoruz bu mevzuda :) Küçükten alışmışım ;D

All times are GMT +3. The time now is 17:29.