Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=132)
-   -   geliyoruz (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=1488)

Duygu'Seli~ 08-02-2008 21:38

geliyoruz

Arkadaşım sizi daha önce uyardım ve kaynaksız yazıları sildim..Aynı yazılar tekrar silinecektir..Eğer devam ederseniz size ceza vermek zorunda kalacağız.. Silindiği halde aynı yazıları üst üste yollamak yasaktır..

YavuzSultanSelim 08-02-2008 21:38

geliyoruz

Nereye geilyoruz :D

Hüdaverdi 08-02-2008 21:39

geliyoruz

Alıntı:

ulkumuzturan Nickli Üyeden Alıntı

Selamalr kopyala yapıştır bile olsa gerçeklerdir kapasiteniz var ise buyurunuz bu isnat edilenleri cevaplayınız kapasitenizi görelim kopyalayıp yapıştırmayan muhterem bekliyorum

Ve aleykümselam
Arkadaşım kapasite sende olsaydı eğer kendi cümlelerini yazıp öyle cevap beklerdin,kapasiten yok ki hemen ne idiğü belirsin birisinin ortaya attığı bir yazıyı okuyup 'vay anasını hepsi doğru ben sazanım inanıyorum' demen kapasiteni ortaya koyar,madem ki inanıyorsun o yazılanlara o zaman öncelikle onların doğru olup olmadığını kanıtlamanı bekliyoru(z)m.Ona göre kopyala-yapıştır yaptıklarına muamale edilir.Öncelikle doğru olup olmadıklarını kanıtlaman gerekiyor,bize kanıtlamadan önce kendin inanman ve kendine kanıtlaman lazımdı ama nerdee :-X

Berika 08-02-2008 21:40

geliyoruz

Alıntı:

Alıntı:

Berika Nickli Üyeden Alıntı
işimiz gücümüz var kardeş tek tek bunları açıklamamızı beklemiyorsun heralde?

buyur gez forumu

belgelendirme bölümüne bak herşey yazıyor zaten ;)

Burası ak icraatler bölümü değilmi buraya icraatleri yazanlar yazılanlarıda bilsinler yada bilenler varsa cevaplasınlar bizleri aydınlatsınlar değilmi selametle

değil ;D

ulkumuzturan 08-02-2008 21:40

geliyoruz

İşte zihniyet bu başka düşünenlere tahammülünüz yok

Demokrat 08-02-2008 21:41

geliyoruz

baska düsüncelere tahammülümüz var ama pravakatör olmayan, adam gibi düsüncelere! kopyala, yapistir zihniyetine, hazimsizlik ceken zihniyete ne desek bos!

Hüdaverdi 08-02-2008 21:41

geliyoruz

Alıntı:

İşte zihniyet bu başka düşünenlere tahammülünüz yok

İftira atmak geleneğiiz mi ?
Bak bunu da kanıtlamanı istiyorum :-*

Duygu'Seli~ 08-02-2008 21:43

geliyoruz

Arkadaşımız uyarılmıştır..Devam ederse banlanması kaçınılmaz olacaktır..Umarım kurallar çerçevesinde devam eder..

ulkumuzturan 08-02-2008 21:43

geliyoruz

Arkadaş ben sıradan vatandaşsam kopyala yapıştır bile yapsam bunların yalan yanlış uyduruk olduğunu bana bu forumu yöneteneler açıklayamazmı , sıralanan ak icraatler doğruda benim kopyalayıp yapıştırdıklarımmı yanlış açıklayın yahu burası ak partinin forumu değilmi sanırım sizlerde cevap verecek kapasite vardır buyurunuz kapasitesi yüksek arkadaşlar cevaplayınız

Demokrat 08-02-2008 21:46

geliyoruz

Alıntı:

Arkadaş ben sıradan vatandaşsam kopyala yapıştır bile yapsam bunların yalan yanlış uyduruk olduğunu bana bu forumu yöneteneler açıklayamazmı , sıralanan ak icraatler doğruda benim kopyalayıp yapıştırdıklarımmı yanlış açıklayın yahu burası ak partinin forumu değilmi sanırım sizlerde cevap verecek kapasite vardır buyurunuz kapasitesi yüksek arkadaşlar cevaplayınız

sende kendi düsüncelerini yazacak kapasite yok ki sagdan, soldan kopyalama yazilari buraya aktariyorsun.. ben simdi bunlari sana anlatsam sen "hosaftan anlamayanlar" misali hic birsey anlamayacaksin..
bizim isimiziz, gücümüz yok her sacmalayana cevap verecegiz önce adam gibi gel tartisacagin konuya hakim ol ondan sonra derdin neyse merhem olalim..
amacinin pravakatörlük oldugu ilk mesajinda belli, senin gibilerin derdi fikir alisveriside degil yoksa adam olanla biz tartisiriz 8)

All times are GMT +3. The time now is 07:18.