![]() |
geliyoruz
Arkadaşım sizi daha önce uyardım ve kaynaksız yazıları sildim..Aynı yazılar tekrar silinecektir..Eğer devam ederseniz size ceza vermek zorunda kalacağız.. Silindiği halde aynı yazıları üst üste yollamak yasaktır..
|
geliyoruz
Nereye geilyoruz :D
|
geliyoruz
Alıntı:
Arkadaşım kapasite sende olsaydı eğer kendi cümlelerini yazıp öyle cevap beklerdin,kapasiten yok ki hemen ne idiğü belirsin birisinin ortaya attığı bir yazıyı okuyup 'vay anasını hepsi doğru ben sazanım inanıyorum' demen kapasiteni ortaya koyar,madem ki inanıyorsun o yazılanlara o zaman öncelikle onların doğru olup olmadığını kanıtlamanı bekliyoru(z)m.Ona göre kopyala-yapıştır yaptıklarına muamale edilir.Öncelikle doğru olup olmadıklarını kanıtlaman gerekiyor,bize kanıtlamadan önce kendin inanman ve kendine kanıtlaman lazımdı ama nerdee :-X |
geliyoruz
Alıntı:
değil ;D |
geliyoruz
İşte zihniyet bu başka düşünenlere tahammülünüz yok
|
geliyoruz
baska düsüncelere tahammülümüz var ama pravakatör olmayan, adam gibi düsüncelere! kopyala, yapistir zihniyetine, hazimsizlik ceken zihniyete ne desek bos!
|
geliyoruz
Alıntı:
Bak bunu da kanıtlamanı istiyorum :-* |
geliyoruz
Arkadaşımız uyarılmıştır..Devam ederse banlanması kaçınılmaz olacaktır..Umarım kurallar çerçevesinde devam eder..
|
geliyoruz
Arkadaş ben sıradan vatandaşsam kopyala yapıştır bile yapsam bunların yalan yanlış uyduruk olduğunu bana bu forumu yöneteneler açıklayamazmı , sıralanan ak icraatler doğruda benim kopyalayıp yapıştırdıklarımmı yanlış açıklayın yahu burası ak partinin forumu değilmi sanırım sizlerde cevap verecek kapasite vardır buyurunuz kapasitesi yüksek arkadaşlar cevaplayınız
|
geliyoruz
Alıntı:
bizim isimiziz, gücümüz yok her sacmalayana cevap verecegiz önce adam gibi gel tartisacagin konuya hakim ol ondan sonra derdin neyse merhem olalim.. amacinin pravakatörlük oldugu ilk mesajinda belli, senin gibilerin derdi fikir alisveriside degil yoksa adam olanla biz tartisiriz 8) |
All times are GMT +3. The time now is 07:18. |