![]() |
Alıntı:
Cevat Aksit hoca gibi mülayim ve münasib bir lisanla anlatsa tepkilerde cok baska olurdu düsüncesindeyim. Anlattiklari ciddi seyler, kabul edelim veya etmeyelim ama uslub isi bozuyor. |
"Hacı hoca olmuşsun kaç para
Hırka tespih post seccade güzel Ama Tanrı kanarmı bunlara " Çok güzel söylemiş ömer hayyam...:) |
sevgili depare bu kaçıncı kez ben bunu söylemedim açıklamasıdır..saidi nursi hakkında bir laf etti.sonra ben böyle demdim dedi..fethullah gülene laf söyledi sonra alim zaattır deyip geri adım attı..şimdi saman tv diyor dansöz diyor kalkmış yine çark ediyor...bunu nasıl anlamalıyız bunun izahı nedir?
|
Sanırım söz konusu cübbeli ahmet olunca gayretullaha dokunmuyor :)
|
Cübbeli Ahmet hoca uyarırken bile bir kanalı yapıcı olarak eleştirmiyor köküne kibrit yakıyor.Samanyolu tv dizi senaristi yanlış yapamaz mı ? Kasıtlı yapmışsa Allah ile onun arasında onun testini yapcak değiliz.Eğer hoca böyle ifadelerin yanlış anlaşılmalara yol açıçağını bildircek tarzda bir eleştiri yapmış olsaydı samanyolu tv nun tepkisi daha farklı olurdu sanırım.Cübbeli Ahmet hoca kaş yapayım derken göz çıkarıyor farkında değil
|
Alıntı:
Yanlış anlaşılmışsa açıklar yok anlaşılmamışsa sonuna kadar savunur zaten.. Eli kuvvetli diye bu tarz kişiler den korkup geri adım atacak tiplerden değildir iyi tanımalı :) Said Nursi hakkın da laf etmedi tanıdığı bir hocan'ın Said Nursin'in kitaplarını incelediğini bir kaç yerin de Ehli Sünnete muhalif beyanı olduğunu söylediğini söyledi ve ben bilmiyorum incelemedim inceleyecem dedi.. Daha sonra Nur cemaatin'in tanınmış simalarıyla yaptığı radyo programın da böyle bir şey olmadığını o görüşlerin Said Nursin'in itikaddaki mezhebin'in farklılığın dan kaynaklandığını o mezheb de hak olduğu için ortada bir sorun olmadığını ayrıca her insan'ın hata payı olduğunu bunun onun değerini düşürmeyeceğini açıkladı.. Fetullah Gülene ne söylemiş bilmiyorum genel de Dinler arası Diyalog mimarları diye söz eder isim vermiyorsa buna dahil edemeyiz şunu söylediğini biliyorum diyalog adı altın da Gayri Müslimleri cennete postalamaya çalışan bazılarına destek veriyor mu yoksa tekzip mi ediyor bir açıklama yaparsa her şey netleşir demişti ama Bahçeliyi bile duyup cevap veren sayın Gülen nedense bu meseleye bir cevap vermedi :) Daha önce ben sohbetlerin de 3-4 sefer Saman tv mi adı ne bir kanal varya diye bahsettiğini duydum o zaman neden bir alay söz konusu olduğun dan bahsedilmedi üstelik eski sohbetlerinde de var bilinmiyor herhalde demek ki bu bir üslup sorunu üsluptan da öte alay yok en azından kasıt yok... |
Laftan anlamaz ki bu adam..Paris Hilton'dan bahsedeceksin bu adama bak 4 kulak kesilir
|
|
incilerin diğer yarısı "kör" başlıgında...
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 09:02. |