![]() |
'İtiraf ediyorum AKP çok başarılı'
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bilemedin: Demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetinin bağımsız mahkemesi.
Bir sorun mu vardı ? 8) |
Alıntı:
Güçler ayrılığı ilkesi çiğneniyor..Yargı siyasallaştırılıyor... YAZIK.....Badem bıyıklılar her yerde... |
Alıntı:
Ülkemizde yargı hep siyasaldı, yalnız siyasallaşmadı "köpekleşti" , "adileşti", "bayağılaştı"... Nihayet badem bıyıklı tarafsız T.C. yargıçları, kokuşmuş düzeni temizleyecektir. Hırsından çatlayabilirsin. Dinazorlar çöp sepetine dolacak. |
evet senelerce elinizde olan istediğiniz yöne yönlendiren kurumlar elden bir bir alınınca posbıyıklıların yerine badem bıyıklıların oturması daha uygundur.hiç değilse ALLAH korkuları var. ;)
|
Alıntı:
umarım içinde Allah korkusu olan o insanlarda, aynı oranda kul hakkı yememe hassasiyeti de vardır.... |
Alıntı:
Badem bıyıklılar "Tarafısız" yargıçmış;hadi oradan sende.. |
Alıntı:
Eğer Ak parti sizin bahsettiğiniz kadar fena değilse siz bunun hakkını nasıl ödeyeceksiniz? Duyduğunuz haberler, dinlediğiniz sesler, okuduğunuz gazeteler yalan söylüyor olamaz mı? Böylesine büyük bir isnadı dürüst insanlara atabilme ihtimalinden korkmuyor musunuz? |
Alıntı:
Sen hala boyunun ölçüsünü almadın mı be adam ? Oynatmıyorum işte, İlhan Selçuk'la çalışacağım, Allah versin. 8) |
All times are GMT +3. The time now is 00:34. |