Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   ÇANKAYA İlçe Gençlik Kolları 2.Olağan Kongresi yapıldı. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=14906)

ak_mavish 11-26-2007 21:25

ÇANKAYA İlçe Gençlik Kolları 2.Olağan Kongresi yapıldı.

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
gencler sizlerden cok umutluyuz...cankaya birilerinin kalesi insallah yerel secimde o kaleyi ele geciregiz ele geciremesek bile en azindan sallayacagiz ;)...

inşallah..ben çok umutluyum çankaya chpden kurtulmalı artık..yine chp alırsa çok üzülürüm

Kartal2 11-26-2007 21:25

Kardeş kongreniz ve yeni başkanınız hayırlı olur inşallah... Ben Ahmet Başkan devam eder herhalde diye düşünmüştüm.. Kongreler sürprizlerle dolu oluyor bazen ama niyetler aynı olunca sorun olmuyor. Rabbim yolunuzu açık etsin inşaAllah. Çalışmalarınızda başarılar dilerim...

mavera 11-26-2007 21:27

Alıntı:

ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
gencler sizlerden cok umutluyuz...cankaya birilerinin kalesi insallah yerel secimde o kaleyi ele geciregiz ele geciremesek bile en azindan sallayacagiz ;)...

inşallah..ben çok umutluyum çankaya chpden kurtulmalı artık..yine chp alırsa çok üzülürüm

cankaya köskünü kaybetti bazi mihraklar..insalallah belediyeyide kaybedecekler ;)..

akzeinebu 11-26-2007 21:30

HAYIRLLI OLSUN ARKADAŞLAR!!! ;) BALIKESİR VE BANDIRMA GENÇLİK KONGRELERİMİZ YAPILDI İNŞ. YAKIN ZAMANDA PAYLAŞICAZ SİZLERLE BİZDE ... ::)

ak_mavish 11-26-2007 21:31

Alıntı:

Kartal2 Nickli Üyeden Alıntı
Kardeş kongreniz ve yeni başkanınız hayırlı olur inşallah... Ben Ahmet Başkan devam eder herhalde diye düşünmüştüm.. Kongreler sürprizlerle dolu oluyor bazen ama niyetler aynı olunca sorun olmuyor. Rabbim yolunuzu açık etsin inşaAllah. Çalışmalarınızda başarılar dilerim...

Allah razı olsun :)

ak_mavish 11-26-2007 21:32

Alıntı:

akzeinebu Nickli Üyeden Alıntı
HAYIRLLI OLSUN ARKADAŞLAR!!! ;) BALIKESİR VE BANDIRMA GENÇLİK KONGRELERİMİZ YAPILDI İNŞ. YAKIN ZAMANDA PAYLAŞICAZ SİZLERLE BİZDE ... ::)

teşekkür ederiz :) :) sizinki de hayırlı olsun :)

oguzdesouza 11-26-2007 21:36

Yeni yönetim kurulu ve başkanınız hayırlı olsun.İnşallah AKGENÇLİKin üstün çabası ile Çankaya'yı da alırız.

mavera 11-26-2007 21:37

Alıntı:

evet sayin öztaylan yine cosmus :)..baykala "sanane lan" demis bandirma kongresinde :)

akzeinebu 11-26-2007 21:47

evet ;D çoşturdu valla kızdırdılar ama yaa chplilerde hep adamın üstüne gidiyor >:(

mavera 11-26-2007 21:53

Alıntı:

evet ;D çoşturdu valla kızdırdılar ama yaa chplilerde hep adamın üstüne gidiyor >:(

oda cosmaya müsait..
önceden bandirma belediye baskaniymis herhalde cok cabuk sinirleniyor..bir kerede askerin biriyle tartismisti hürriyetin haberine sanane lan benim karimin basörtüsünden demisti :)..
cemal abi insallah bu heyacanina yenik düsmez ;)

All times are GMT +3. The time now is 07:12.