Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   İskenderpasa Cemaatinin Mhpyi desteklemesi (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=149597)

HaArP 06-05-2011 01:29

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 900185)
görünen köy kılavuz istemez

Kat'i Deliliniz yok... Sui zanda bulunuyorsunuz... Ben acizane Ak Partiyi yıkacak bilgiyi delili koyarım lakin siz İskenderpaşa cemaatinin koyamazsınız ! Bu itibarla zanlarla hareket etmek ne derece doğru ! Meseleleri kendi dairesinde incelemek daha hakikatlidir... !

EpiVaTeS 06-05-2011 01:32

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 900188)
Kat'i Deliliniz yok... Sui zanda bulunuyorsunuz... Ben acizane Ak Partiyi yıkacak bilgiyi delili koyarım lakin siz İskenderpaşa cemaatinin koyamazsınız ! Bu itibarla zanlarla hareket etmek ne derece doğru ! Meseleleri kendi dairesinde incelemek daha hakikatlidir... !

Mehape'nin hangi manevi değeri varmış açıklayabilirmisiniz...???

HaArP 06-05-2011 01:33

Alıntı:

Ben acizane Ak Partiyi yıkacak bilgiyi delili koyarım
Bu arada açıklamayı genişletelim ki yanlış anlaşılmasın... Zamanımız ve hakikatlere binaen bu fitneyi yaymam... Müslümanlar Müslümanın hatalrını örter bu yüzden böyle bir şey yapmam ! Lakin buradaki ifade aradaki farkı izah etmek için kullanılmış bir ifadedir...!

HaArP 06-05-2011 01:35

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 900193)
Mehape'nin hangi manevi değeri varmış açıklayabilirmisiniz...???

Manevi değeri değildir mesele acizane izah ettiğim gibidir...!

Masonlar tarafından 'Tahrik Kültürü' hesabıyla dizayn edilmek istenen Mhp'nin yanlışları ve ergenekoncu yapılanmasına rağmen ! Akp ile bdp'nin ''Yeni Anayasa'' stratejisinde Bdp'nin çnünü açması ! Mhp'nin baraj altına itilmesini isteyen ''derin ülke sahipleri''! 'ni Fark eden İskenderpaşa cemaati zannediyorum bu açığı da biz kapayalım anlayışı ile bdp'nin pazarlıktaki gücünü kırmayı amaçlıyor Allahualem !

Ruh 06-05-2011 01:35

Mhpnin manevi değeri mi kaldı..Hepsini yerle yeksan eyledi..Başbuğ bu günleri görseydi devleti sopayla kovalardı..

EpiVaTeS 06-05-2011 01:35

Valla açıklamada okuduğum kadarı ile manevi değer için mehapeye sahip çıkacaz diyo...
Nureddin Coşan'da liderlik vasfı yok...

HaArP 06-05-2011 01:37

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 900203)
Valla açıklamada okuduğum kadarı ile manevi değer için mehapeye sahip çıkacaz diyo...
Nureddin Coşan'da liderlik vasfı yok...

Ak Parti Irak savaşı öncesi Teskereyi getirdiğinde en sert eleştiriyi Onlar yaptı ! Acizane bilmediğiniz şeyleri söylüyorsunuz... İslami itilafları ayrıdır ! Lakin Akp'den daha İslamcı olduklarından acizane şüphem yoktur...!

EpiVaTeS 06-05-2011 01:40

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 900209)
Ak Parti Irak savaşı öncesi Teskereyi getirdiğinde en sert eleştiriyi Onlar yaptı ! Acizane bilmediğiniz şeyleri söylüyorsunuz... İslami itilafları ayrıdır ! Lakin Akp'den daha İslamcı olduklarından acizane şüphem yoktur...!

Ak Parti cemaat değildir...
Bir siyasal partidir...
Siyasal partilerde herkesten mensub olabilir...:)

Ruh 06-05-2011 01:40

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 900209)

acizane :w: islamcının ne demek olduğunu bilmiyorsun..

acizane

HaArP 06-05-2011 01:41

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 900212)
Ak Parti cemaat değildir...
Bir siyasal partidir...
Siyasal partilerde herkesten mensub olabilir...:)

Elbette o yüzden ayırıyorum kardeşim... Siyasi parti İslam'a verdiği hizmet kadar Cemaatlerden destek alır...!

All times are GMT +3. The time now is 11:18.