Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   2 bin 500 lira maaşla çoban aranıyor (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=150213)

iskender. 06-23-2011 03:58

Erzurum'da birkaç dönüm arazim olsa kesinlikle hayvancılık yapardım...Zaten devlet bunun için baya teşvik pirimleri veriyor,hayvanların siğortasının yüzde ellisini devlet karşılıyor...dik başına bir tane çokban,kazandıkça yeni hayvan al,sonrada büyük bir çiftlik kur

Fırat 06-23-2011 03:59

Alıntı:

iskender. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906120)
Erzurum'da birkaç dönüm arazim olsa kesinlikle hayvancılık yapardım...Zaten devlet bunun için baya teşvik pirimleri veriyor,hayvanların siğortasının yüzde ellisini devlet karşılıyor...dik başına bir tane çokban,kazandıkça yeni hayvan al,sonrada büyük bir çiftlik kur

İşte iktisadi zeka buna denir arkadaş..

TYH 06-23-2011 04:00

ülkede koyun çok çoban lazım tabi xd xd zaa laiklik deniz gezmiş devrim anarşi isyan ccc

unnamed 06-23-2011 04:03

la köyde o kadar otlak var..
.hayvancılığa girişelim ek iş yapalım;D

El Emin 06-23-2011 13:36

Alıntı:

iskender. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906120)

Can o sorun değilde devlet istediğin kredi kadar teminat istiyor sorun orada :)

iskender. 06-23-2011 20:34

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906188)

Can o sorun değilde devlet istediğin kredi kadar teminat istiyor sorun orada :)

tek sorun o zaten.elinde yüzbin dolar gibi bir para olursa bence rahatlıkla işini kurarsın orada...ama çiftlik falan kurmak istemeyenler için bir tane şirket var.siz 17 bin 500 liradan 5 inek alıyorsunuz ineklerden her biri için ayda 180 kilogram çiğ süt bedelini ödemeyi taahhüt ediyor. Bu da aylık 750 TL kazanç demek oluyor.Dahada yavrusu olunca onlarıdan belli miktarda para alıyorsunuz.Aslında bence simdi bu konularda yatırım yapmak gerek

Hüdavendigâr 06-23-2011 20:50

Alıntı:

iskender. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906449)
tek sorun o zaten.elinde yüzbin dolar gibi bir para olursa bence rahatlıkla işini kurarsın orada...ama çiftlik falan kurmak istemeyenler için bir tane şirket var.siz 17 bin 500 liradan 5 inek alıyorsunuz ineklerden her biri için ayda 180 kilogram çiğ süt bedelini ödemeyi taahhüt ediyor. Bu da aylık 750 TL kazanç demek oluyor.Dahada yavrusu olunca onlarıdan belli miktarda para alıyorsunuz.Aslında bence simdi bu konularda yatırım yapmak gerek

ha ???

El Emin 06-23-2011 20:54

Alıntı:

iskender. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906449)

Ulan akifle dalga geçtik herifte fena iktisat ruhu varmış...
Aferin akif bu konuda benimde sağlam fikirlerim projelerim var ama atılmak için sağlam para gerek yani çiftlik kurmak zor iş ..
Bu arada yavaş yavaş gözüme girmeye başladın...

iskender. 06-23-2011 20:57

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906460)

Ulan akifle dalga geçtik herifte fena iktisat ruhu varmış...
Aferin akif bu konuda benimde sağlam fikirlerim projelerim var ama atılmak için sağlam para gerek yani çiftlik kurmak zor iş ..
Bu arada yavaş yavaş gözüme girmeye başladın...

akif bir lafınla gözüne giriyorsa bir kaç laf sonrasını düşünemiyorum.:saygılar:

El Emin 06-23-2011 20:58

Alıntı:

iskender. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906462)
akif bir lafınla gözüne giriyorsa bir kaç laf sonrasını düşünemiyorum.:saygılar:

:) Ne olacak o zaman sıra bana gelir ;D

All times are GMT +3. The time now is 08:16.