Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Yeni AK Parti Hükümeti'nin programı!.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=150292)

İntifada 06-24-2011 18:44

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906872)
Onun yerine sınavsız ve serbest giriş nasıl ??? Kapital Müslümanda olmazlar, Herkes eğitim görür birde eğitim sisteminin Batı tarzından kaydırılması tabi o olmadıkça yine kendimizi kandırmaya devam...!

bende üniversiteye öğrenci seçtiren sistemden öğrenciye üniversite seçtiren sisteme kayma taraftarıyım...
eğitim sistemimiz çok adam harcıyor maalesef...
en başta lise veya ilkokul döneminde rehberlik faaliyetlerine başlamak lazımdır...
ama olayın birde başka yönü var abim ve sizde biliyorsunuz...
sınavsız geçiş yapılırsa hükümet sosyal olarak muhteşem,siyasal olarak berbat bir adım atar...
malum sınavsız geçişi kaldırırlarsa dersanelere olan gerek bitecektir...
ve türkiyede dersane sektöründen en fazla payı kimin aldığını biliyoruz...
en başta onlar hükümetin karşısına dikilir...
tahmin edersiniz kim olduklarını...

HaArP 06-24-2011 18:46

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906879)
bende üniversiteye öğrenci seçtiren sistemden öğrenciye üniversite seçtiren sisteme kayma taraftarıyım...
eğitim sistemimiz çok adam harcıyor maalesef...
en başta lise veya ilkokul döneminde rehberlik faaliyetlerine başlamak lazımdır...
ama olayın birde başka yönü var abim ve sizde biliyorsunuz...
sınavsız geçiş yapılırsa hükümet sosyal olarak muhteşem,siyasal olarak berbat bir adım atar...
malum sınavsız geçişi kaldırırlarsa dersanelere olan gerek bitecektir...
ve türkiyede dersane sektöründen en fazla payı kimin aldığını biliyoruz...
en başta onlar hükümetin karşısına dikilir...
tahmin edersiniz kim olduklarını...

Dikilenlerden korkma dönemi bitti sanıyordum yok bitmediyese Camiler artık İlayi kelimetullah Cihad-ı Ekberi İlan etsin... Yoksa çok üzülürler...! Yok Demokrasi içindeyse kibirden ve Büyük Türkiye'den artık ben bahsedemem Allahualem... Sizi bilmem...

İntifada 06-24-2011 18:48

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906882)
Dikilenlerden korkma dönemi bitti sanıyordum yok bitmediyese Camiler artık İlayi kelimetullah Cihad-ı Ekberi İlan etsin... Yoksa çok üzülürler...! Yok Demokrasi içindeyse kibirden ve Büyük Türkiye'den artık ben bahsedemem Allahualem... Sizi bilmem...

bütün çarklara çomak sokulması taraftarıyım..

HaArP 06-24-2011 18:50

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906885)
bütün çarklara çomak sokulması taraftarıyım..

Bende çarkları yıkmak zorunda olduğumuz kanaatindeyim... Çünkü çarklar bizim değil düşmanın biz çarkın altındakiyiz ! Çarkları yıkmaya şimdi başlamassak çarklar bizi ezecek ! Zan ediyorum Allahualem böyle görünmekte... İmtihan dünyası...

İntifada 06-24-2011 18:53

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906889)
Bende çarkları yıkmak zorunda olduğumuz kanaatindeyim... Çünkü çarklar bizim değil düşmanın biz çarkın altındakiyiz ! Çarkları yıkmaya şimdi başlamassak çarklar bizi ezecek ! Zan ediyorum Allahualem böyle görünmekte... İmtihan dünyası...

Zaten yıkmak zorundayız da...
çomak sokmakla başlayabilirz...
mevcut hiç birşey yapmadan duran halimizden daha faydalı olackatır...

HaArP 06-24-2011 18:55

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906891)
Zaten yıkmak zorundayız da...
çomak sokmakla başlayabilirz...
mevcut hiç birşey yapmadan duran halimizden daha faydalı olackatır...

Yıkmaktan başka çare yok kardeşim aksi oyalanmadır Allahualem... Yoksa Maide 54 kapımızda... Al gülüm ver gülüm nereye kadar !

All times are GMT +3. The time now is 05:43.