Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Yorumsuz [Artık] (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=442)
-   -   Kim bu sakallılar? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=150316)

Terennüm 06-24-2011 23:27

iran esada destek veriyor mu vermiyormu?

BeldeiTAYYIBe 06-24-2011 23:29

Humeyninin söyledikleri ayri bir konu...ayrica söylediklerine itibar edilirmi edilmezmi ayri bir mesele...
Fakat meselenin özüne gelirsek, sahsen bende iranin böyle bir olaya bulasacagini sanmiyorum. Böyle bir ahmaklikla kendilerine riske atacak durumda degiller cünkü.

Ammar 06-24-2011 23:33

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 907061)
çok duygulandım la molla :ağla:

benide ağlatacaksııın dur. :ağla:

Terennüm kardeşim:
iran'ın yardım ettiğini nerden biliyorsunuz. ayrıca Asker gönderdiğini nasıl ispatlicaksınız ayrıca müslümanlara adete oynana oyunlara kollarını açmış 4 gözle bekliyorlar. şimdi biri çıksa bir iran askeri veya silahı tespit edildi diye ortaya bir laf atsa anında inanacaz öyle bi duruş sergiliyoruz.

Terennüm 06-24-2011 23:39

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 907070)
benide ağlatacaksııın dur. :ağla:

Terennüm kardeşim:
iran'ın yardım ettiğini nerden biliyorsunuz. ayrıca Asker gönderdiğini nasıl ispatlicaksınız ayrıca müslümanlara adete oynana oyunlara kollarını açmış 4 gözle bekliyorlar. şimdi biri çıksa bir iran askeri veya silahı tespit edildi diye ortaya bir laf atsa anında inanacaz öyle bi duruş sergiliyoruz.

etmediğini nerden biliyorsun haberi okudun mu..kardeşim sırf muhalefet olsun diye yorum yazmayın haberi bir oku sonra benmi demişim yoksa başbakana bilgilermi öyle gelmiş öğren sonra yorum yaz..valla bununla ilgili bir çok video var..hatta esir alınan bir suriyeli askerin irandan asker desteği aldıklarını itiraf ediyor..doğrumudu yanlışmıdır bilmem .ama şunu unutmayın zulm ile abad olunmaz

Ammar 06-24-2011 23:52

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 907073)
etmediğini nerden biliyorsun haberi okudun mu..kardeşim sırf muhalefet olsun diye yorum yazmayın haberi bir oku sonra benmi demişim yoksa başbakana bilgilermi öyle gelmiş öğren sonra yorum yaz..valla bununla ilgili bir çok video var..hatta esir alınan bir suriyeli askerin irandan asker desteği aldıklarını itiraf ediyor..doğrumudu yanlışmıdır bilmem .ama şunu unutmayın zulm ile abad olunmaz

haberi okudum okumadan yorum yamam. başbakana gelen bilgiler ayet değil hatırlatayım. bide bana soruyorsun olmadığını biliyorsun diyen biz müslümanız. ve yine bazı müslümanlara, müslümanları bir birine düşürecek suç atfediliyor. olumlu ve olumsuz bilgilerde de güvenim yok. sence hangi tavır müslümanca olur. suçlu kabul etmek mi yoksa kabul etmemek mi ne zaman ki iran'ın açık desteğini gördüm o zaman tepkimi gösteririm ki ben başta da İranın suskunluğunu yanlışlık olarak zikrettim.

yine söylüyorum oyunlara gelmek için her saman hazır kıtaa duruyoruz.

Terennüm 06-24-2011 23:56

başbakan gelen bilgileri ayet olup olmadığını tartışmıyoruz masasına bir şey geliyorsa ve buna göre ailevi yakınlık kurduğu esadla restleşmeye gelmişse bazı bilgilerin doğruluğunun ispatıdır..mahir esadın katliamdan sonra cep telefonuyla videoya çektiğini gördünmü bilmem..he iddia edlidiği gibi bu sakakllılar iranlı olmuş yada olmamış bu bir iddiadır..

Ammar 06-24-2011 23:59

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 907080)
başbakan gelen bilgileri ayet olup olmadığını tartışmıyoruz masasına bir şey geliyorsa ve buna göre ailevi yakınlık kurduğu esadla restleşmeye gelmişse bazı bilgilerin doğruluğunun ispatıdır..mahir esadın katliamdan sonra cep telefonuyla videoya çektiğini gördünmü bilmem..he iddia edlidiği gibi bu sakakllılar iranlı olmuş yada olmamış bu bir iddiadır..

biz idaa üzerine konuşuyoruz. baascıları savunacak halimiz yok değil değerli kardeşim.

HaArP 06-25-2011 00:33

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 907062)
iran esada destek veriyor mu vermiyormu?

İran'ın derdi kendini kurtarmak... Amerika Türkiyeye bu konuda destek veriyor mu vermiyor mu ?

Terennüm 06-25-2011 11:49

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 907089)
İran'ın derdi kendini kurtarmak... Amerika Türkiyeye bu konuda destek veriyor mu vermiyor mu ?

işte bende onu diyorum..iran kendine yakın bir hükümeti korumak için destek verebilir..ama bunu katliam yaparak değil..Abd Türkiyeye ye destek vermeden ziyade Türkiyeye mühlet verdi gibi görünüyor ya bu sorunu ikili ilişkilerinle hallet yada biz gerekeni yaparız diyor zira saddamada aynı mühlet verilmişti.saddam ne yapmıştı hatırlayınız..Türkiyyenin olaya müdahil olmasını anlarız çünkü hem akrabağlık bağları var hemde 877km en uzun sınırmız suriye ile.. zira oradaki bir savaş yada istikrarsızlık Türkiyeye pahalıya mal olacak..ama iranın hangi şartlar içinde suriyede ki olaylara müdahale ettiğini vede amacının ne olduğunu sizin engin düşüncelerinize bırakıyorum..

Ammar 06-25-2011 13:21

".ama bunu katliam yaparak değil.." bi kaç mesaj önce idaa dediğiniz yine kesinlik kazanmış maşallah...

All times are GMT +3. The time now is 15:15.