![]() |
iran esada destek veriyor mu vermiyormu?
|
Humeyninin söyledikleri ayri bir konu...ayrica söylediklerine itibar edilirmi edilmezmi ayri bir mesele...
Fakat meselenin özüne gelirsek, sahsen bende iranin böyle bir olaya bulasacagini sanmiyorum. Böyle bir ahmaklikla kendilerine riske atacak durumda degiller cünkü. |
Alıntı:
Terennüm kardeşim: iran'ın yardım ettiğini nerden biliyorsunuz. ayrıca Asker gönderdiğini nasıl ispatlicaksınız ayrıca müslümanlara adete oynana oyunlara kollarını açmış 4 gözle bekliyorlar. şimdi biri çıksa bir iran askeri veya silahı tespit edildi diye ortaya bir laf atsa anında inanacaz öyle bi duruş sergiliyoruz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
yine söylüyorum oyunlara gelmek için her saman hazır kıtaa duruyoruz. |
başbakan gelen bilgileri ayet olup olmadığını tartışmıyoruz masasına bir şey geliyorsa ve buna göre ailevi yakınlık kurduğu esadla restleşmeye gelmişse bazı bilgilerin doğruluğunun ispatıdır..mahir esadın katliamdan sonra cep telefonuyla videoya çektiğini gördünmü bilmem..he iddia edlidiği gibi bu sakakllılar iranlı olmuş yada olmamış bu bir iddiadır..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
".ama bunu katliam yaparak değil.." bi kaç mesaj önce idaa dediğiniz yine kesinlik kazanmış maşallah...
|
All times are GMT +3. The time now is 15:15. |