Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   İran tehdit etti! ABD üslerini vururuz (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=150721)

HaArP 07-04-2011 14:05

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 911456)
abd ve israilin suriyeye saldırması durumundamı vururuz diyor yoksa kendisine saldırması durumundamı ?

Devletler arası açıklamalar belirli denge üzerine Devlet adına olur ! Gerçi hakikat farklıdır ! Bölgeler arası dengelerde savaş yaşandığında örneğin Irak'taki Mehdi ordusuna savaş başlattılar ! İranla savaş demektir... Aynı şekilde Suriye'nin rejiminin değişmesi İran ve Hizbullah ile suriyenin hattını kesmektir...! Aynı şekilde Yemen'de husilerle savaş İranla savaş demektir gibi !!!

Terennüm 07-04-2011 14:37

iran sağa sola saldırım diyeceğine.burnun dibine kadar gelen israil denizaltılarına karşı tedbir alsın..

Hüdavendigâr 07-04-2011 14:41

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 911465)
iran sağa sola saldırım diyeceğine.burnun dibine kadar gelen israil denizaltılarına karşı tedbir alsın..

en son mavi marmara olayından sonra israile savaş gemisi gönderiyordu hala göndericek.

HaArP 07-04-2011 14:42

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 911465)
iran sağa sola saldırım diyeceğine...

Bu rahatsızlık hayra alamet değil...! Saldıramayanlar saldırmak isteyenlere engel olmamalıdır !

Terennüm 07-04-2011 14:50

ben yıllardır iranı sadece konuşurken görüyorum aksini iddia eden varsa buyursun..he ırak savaşını saymıyorum..

HaArP 07-04-2011 14:59

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 911470)
ben yıllardır iranı sadece konuşurken görüyorum aksini iddia eden varsa buyursun..he ırak savaşını saymıyorum..

Haklısın Tarihi olarak Şia Humeyni Dönemine kadar hiç bir varlık gösterememiştir...!

Humeyni'den sonra Siyonistlerin köklerini silsede ! Siyonistlerin İran İslam Devrimine baskıları Dünya çapında olmuştur ! Kendini korumakla geri kalmışlardır ! Lakin Kayıt dışı olarak Abd ve İsrail her gizli-açık operasyonunda İran'a yenilmişlerdir !

Irak'ta Mehdi Ordusu Mukteda Es Sadr'ı durdurabilmek için elinden gelen herşeyi denemiştir Abd ve İsrail ! Lakin İman galip gelmiştir ! Çünkü Mukteda Es Sadr ! Yalnızca İşgalcilere tavır almamış ayrıca Şia-Sünni fitnesini başlatan Mossad-Cia-MI5-6 ajanlarını deşifre etmiş aynı zamanda da infaz etmiştir !!!

Şu anda Hedef Türkiye-Suriye-İran iken daha tefekkür çerçevesinde hareket etmenizi istirham eder ! Büyük Alametleri Alimlerinize danışmanızı öneririm !

Terennüm 07-04-2011 15:04

peki ahmedinecat ile ayetullahlar arasındaki sorunu nasıl okuyacağız?

HaArP 07-04-2011 15:09

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 911473)
peki ahmedinecat ile ayetullahlar arasındaki sorunu nasıl okuyacağız?

Cumhurbaşkanı Abdullah gül ile Başbakan arasında medyada gösterilmeyen sorun gibi okumak lazım gelir !

Terennüm 07-04-2011 15:12

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 911477)
Cumhurbaşkanı Abdullah gül ile Başbakan arasında medyada gösterilmeyen sorun gibi okumak lazım gelir !

gösterilmeyen sorun nedir onuda öğrenmiş olalım?

HaArP 07-04-2011 15:15

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 911478)
gösterilmeyen sorun nedir onuda öğrenmiş olalım?

Burada bunu yazmak istemem... Siz kendiniz araştırınız !

All times are GMT +3. The time now is 19:33.