![]() |
mustazaf-der genel başkanı Av.Hüseyin Yılmaz.
STK Yöneticileri Adliyede |
Hüseyin Yılmaz Mustazaf-Der Genel başkanı TVnet Tutanak Programında Mustazafları Ve Hizbullahı Anlatıyor, Tartışılıyor
bölüm 1 bölüm 2 bölüm 3 bölüm 4 |
Videoları izlemedim, sadece yazılı kısımdan aklıma birşey takıldı;
Şimdi genelde Pkk ile arasındaki farklardan bahsetmissiniz. Pkk cami, cemaat tanımaz diye, Mustazaf derneği'nin faaliyet alanı Pkk'ya mı benziyor yani şiddetmi içeriyor? ki pkk ile farklarına değinmisssiniz? 50 binlerden felan bahsettiğine göre büyük bir yapılanma, amacını ve amacına ulaşma şeklindende biraz bahsedersen sağlıklı olarak anlarız. |
Alıntı:
şiddet meselesini dile getirdim. ki konun içinde. PKK nın zorlaması ile PKK ile çatışmak zorunda kaldır ve 2001 en beri hiç bir şiddet eylemine karışmamış ve sürekli kaçınmıştır. bu soruların cevapları TV net programında bulabilirsiniz. |
Türkiye'deki Hizbullah yapılanması ile Mustazaf aynı şeymidir? Benmi yanlış anladım?
|
İnsanlar aynı Yapı farklı :) evet diye biliriz yani.
|
Mustazaf derin mücadelenin hatalı yönlerinden ayıklanmış bir hizmettir artık...
Şunu kimse inkar edemezki memlekette haklı uyandıracak büyük bir faaliyet varsa devlet onu amacından saptırmak için kendi adamlarını elbette yerleştirir... Pkk ve kontrgerilla arasında sıkışmış bölge insanı için hizbullah bir kurtuluştu Ve silahlı mücadeleye kendileri başlamadı... Hizbullahin islami söylemlerinden rahatsız olan devlet ve beslemesi pkk rahatsız oldu ve saldırıya başladılar... Tabiki biri seni düşman belleyıp saldırıyorsa nefsini müdafa haktır Ama içeri sızdırılan devlet görevlileri hareketin misyonunu anlamayan insanlar ve hizbullah adına eylem yapan ne olduğu belli olmayan adamlar yüzünden hizbullah yanlış tanındı Ama mustazaf der bu yanlışlardan bu çürüklerden kendini kurtararak çok hayırlı faaliyetler yapan bir hizmet bir cemaat halini aldı... Bölgede müslümanlık için büyük faaliyetler veriyor sırf bölgedede değil yurt genelinde aktifler... Mesela en son kuranı kerim yakma eylemlerine en büyük tepki mustazaflardan geldi ve yurt çapında büyük mitingler düzenlendi... |
hizbullah kelimesinin insanlara bu kadar dışlayıcı gelmesinin en büyük nedeni kartel medyasından çıkan haber ve görüntülerdir..
üzerlerinde dolu ihale kalmıştır bu insanların... ne kadar doğru ne kadar yalnış onu ben bilemem lakin... peygamber sevdalıları adı altında yaptıkları programlara kimse laf edemez... |
Alıntı:
ayrıca bügünkü güzel çalışmaların meyveleri geçmişisn güzel çalışmalarının meyvesidir. o kadar zülüm iskence hapis zindan ve ambargolara rağmen. Hizbullah'ın hayali: Ayaklanma ile devrim |
Başdan Hizbullah deseydin ya Grevs :) Ne yoruyosun beni :)
|
All times are GMT +3. The time now is 02:15. |