Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=161)
-   -   UEFA'dan Fenerbahçe'ye müjde (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=151150)

Mavera 07-13-2011 01:44

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 915899)
Şike futbolcu ile yapılır ve içerde bir futbolcu var ;)

ibrahim akin, iskender alin, serkan calik ve serdar kulbilge su an gözaltinda ayrica fb macinda gereksiz kart gören ferrarininde kactigi söyleniyor :)..
dur hele sunlarin sorgusu bitsin sonra bakalim kac futbolcuyla sike yapilmis..
peki su soruyu cevaplarmisin neden aziz iceride de digerleri disarida yani bu kadar yaygara bir hic icin mi?

İntifada 07-13-2011 01:46

Aziz yıldırım neden içeride ?

Mavera 07-13-2011 01:47

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 915898)
Gs şov peşinde dün 2.başkanları klübü temsilen bildiriye destek verdi ve toplantidaydı
Ve hala görevde...
Günü kurtarmakmı savcıyla ve ıstanbul emniyet müdürüyle konuşan federasyon başkanı delil yok diyor
Şu bir gerçekki klüplerin işine gelmez fenerin küme düşmesi

sunu soracagim mesele fb nin küme düsmesi midir? bak ben acik ve net söylüyorum eger benim takimim hakkinda en ufak bir pislik varsa gereken yapilsin buna küme, puan silme hersey dahil..
ama fb liler neden hala daha olayi görmezden geliyor, bu davayi bos dava olarak görüyor..
neden türk futbolunun pisliklerden temizlenmesi yönünde irade koymuyorsunuz, neden sonucu ne olursa olsun bu dava sonuna kadar gitmeli demiyorsunuz..
bakiyorum yok fb ye oprasyon, yok azize operasyon, yok yalan, iftira Allah askina bu kadar savcinin isi, gücü yok fb nin önünümü keselim diyecekler hadi savcilar öyle düsünüyor ya hakimler onlardami öyle düsünüyorda o kadar adami atti iceri..

Mavera 07-13-2011 01:50

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 915902)
Aziz yıldırım neden içeride ?

örgüt kurma, siddet kullanma, sike yapma iddalariyla iceride..

İntifada 07-13-2011 01:54

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 915903)
sunu soracagim mesele fb nin küme düsmesi midir? bak ben acik ve net söylüyorum eger benim takimim hakkinda en ufak bir pislik varsa gereken yapilsin buna küme, puan silme hersey dahil..
ama fb liler neden hala daha olayi görmezden geliyor, bu davayi bos dava olarak görüyor..
neden türk futbolunun pisliklerden temizlenmesi yönünde irade koymuyorsunuz, neden sonucu ne olursa olsun bu dava sonuna kadar gitmeli demiyorsunuz..
bakiyorum yok fb ye oprasyon, yok azize operasyon, yok yalan, iftira Allah askina bu kadar savcinin isi, gücü yok fb nin önünümü keselim diyecekler hadi savcilar öyle düsünüyor ya hakimler onlardami öyle düsünüyorda o kadar adami atti iceri..

Yine başladın eyyama...
Mesele federasyon başkanın fenerbahçeli olmasımı o zaman :)
Adam delil yok diyor klüpler buna destek veriyor güven o zaman :)
Federasyonun işi gücü yok fenerimi kolluyor :)

CeVHeR 07-13-2011 01:57

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 915901)
ibrahim akin, iskender alin, serkan calik ve serdar kulbilge su an gözaltinda ayrica fb macinda gereksiz kart gören ferrarininde kactigi söyleniyor :)..
dur hele sunlarin sorgusu bitsin sonra bakalim kac futbolcuyla sike yapilmis..
peki su soruyu cevaplarmisin neden aziz iceride de digerleri disarida yani bu kadar yaygara bir hic icin mi?

Aziz derin adam; altından herşey çıkabilir...

Mavera 07-13-2011 02:00

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 915910)
Yine başladın eyyama...
Mesele federasyon başkanın fenerbahçeli olmasımı o zaman :)
Adam delil yok diyor klüpler buna destek veriyor güven o zaman :)
Federasyonun işi gücü yok fenerimi kolluyor :)

federasyonun ve klüplerin tek derdi para, para, para.. onlarda biliyorki suanda bir küme düsürme havuzu yok edecek ve gelirleri azalacak..
peki bundan 5 ay sonra olusacak ters durumda bunun ceremesini hangi klüp ve hangi federasyon baskani ödeyecek..
bana sunu objektif olarak söylermisin federasyon baskaninin aziz yildirimi ziyaret etmesi ve ona baskanim demesini bir yana koyalim ve diger yanda yogun bakimda olan bir asbaskani görmezden gelmesi sence bu adil midir bunu mertce cevapla ama..

Mavera 07-13-2011 02:01

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 915913)
Aziz derin adam; altından herşey çıkabilir...

peki sorun nedir o zaman neden o derin adamin yargilanmasindan korkuluyor birakin sucu varsa cezasini ceksin neden bu yaygara..

CeVHeR 07-13-2011 02:02

Biz bizi seveni suçlu olsada destekleriz ;)
Vefa meselesi...

OTTOMAN 07-13-2011 02:03

Adamın biri içeri girer siz saçma sapan tartışmalara girersiniz bune arkadaş kaç gündür yeni mesajlardan düşmüyor. Uzattıkça uzatıyosunuz elinizden birşey geldiği yok boş boş konuşup birbirinizi kırıyorsunuz.

All times are GMT +3. The time now is 00:02.