![]() |
1 PKK 2 Türk Askeri'ni kaçırdı.
Sonra KANDİL'DEN 14 PKK'lı teslim oldu. KANDİL 'Operasyon yok' ve ÖCALAN DA 'meclise girin' derken, 1 PKK 'KANDİL'E ve ÖCALAN'A RAĞMEN' 12 Türk askerini öldürdü! Bugün 14 Temmuz 2011: PKK'nın Gayrı Resmi ve Fiilî Parçalanış Günüdür! ...Artık HiçKimse 1 PKK'dan, Kandil'den ve Öcalan'dan Söz Edemez. Artık 1 Kürt PKK'sını ve 1 Kemalist-İsrail PKK'sını Konuşmalıyız! fatih tezcan |
Allah belanızı versin şerefsiz itler..!
Soyunuzu kurutsun Rabb'im..! Şehidlerimizin şehadeti kutlu olsun..! |
Bunları kendi kanlarında boğdurmak lazım cunku amacları falan yok insan öldürmekten başka.Şehidlerimize rahmet ailelerine baş sağlığı diliyorum.Ama aynı mesajları yazmak da canımı sıkıyor cunku bu ailelere bu ifade yetmiyor bu şerefsizleri artık sokak ortasında bile olsa gebertmek gerekir.
|
Çok kaleşce şerefsizce bir saldırı...
Allah ölenlerin mekanını cennet yaralı askerlere acil şifalar dilerim. artık BDP'ye gereken ders verilmelidir... |
tek sorun şu kandil meselesini halletmek..çünkü kandil ABD güçlerinin kontrolünde..artık erdoğan ABD ye restini çekip kandil desteğini çekmesi konusunda kesin bi karara varması ve kesin sonuçlar alması en doğrusu..böyle olursa daha çok şehit vereceğiz gibime geliyor..kandil bitirilmeli,ve rest çekilmeli ..
|
Şehit olan askerlerimize Allah rahmet eylesin. Kahrolsun PKK!
|
ALLAH ahirette yar ve yardımcıları olsun, ALLAH yardımcısı olsun şehitlerimizin. ALLAH rahmet eylesin,
|
Kalleşler kalleşliklerini yapıyorlar :kızdım:
Hiç anlamıyorum, bu ordu neden var, asker şehid etmek için mi? Gönderemiyor musun profesyonel asker? Koyamıyor musun keskin nişancı belli noktalara! Şehidlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum.. Şehadetleri mübarek olsun... |
Devletimiz, terörist unsurlara karşı çok sert önlemeler almak durumundadır. Başta Öcalan'ın daha fazla konuşturulmaması, apaçık teröristlere işbirliği yapan bdp'lilerin teröre destek suçundan cezalandırılması şarttır. Ayrıca pkk'ya destek olan dış devletler de ifşa edilip, sert bir dille uyarılması gerekiyor.
Eğer gerekenler yapılmazsa, terörist unsurlar daha da güçlenir; Çanakkale'de Sarıkamış'ta vatan için canını seve seve veren ecdadımızın torunları, bu ülke için şehit olma olgusunu sorgular hale gelir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu dökülen kanlar yerde kalmaz inşAllah. |
Tabur komutanı da yaralanmış ağır şekilde.
Yemek molası sırasında olmuş. Merak ettiğim neden hakim/yüksek yerde bulunmadıkları ? Çok önemli bu oysa. 1 yaralı terörist bile yok. Kısa sürede nasıl kaçmışlar ? Kaçırılan 2 asker 1 sağllık görevlisini sadece askerler mi arıyordu ? Heronlar neden kullanılmadı ? Akıl ermiyor. |
All times are GMT +3. The time now is 18:30. |