Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Dini Konular (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=219)
-   -   'Göz ZİNASI' fitnesinin mevsimi… (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=151326)

Seyyah 07-17-2011 00:01

Alıntı:

ibocan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 917814)
işin en kötü tarafı bu duyguları toplumun bazı noktaları eleştiriye dahi almıyor.sanki cehalete biz düşmüşüz gibi . tartışamıyor ve anlatamıyoruz.

İşde orada şunu sormalıyız;
Bunca zaman kime anlattık? Şahsen biz ne yaptık ki diğerlerindende bekliyoruz?
İşde böylesi şeyler bundan kaynaklanıyor.
Bak dikkat et hep biz, siz, onlar kullanıyoruz.
Ne zaman sorunu tekilde aramaya başlarsak, ilk kendimizi sorgularsak işde o gün geri dönüş başlar Allah'ın izni ile.

ibocan 07-17-2011 00:43

Alıntı:

Seyyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 917815)
İşde orada şunu sormalıyız;
Bunca zaman kime anlattık? Şahsen biz ne yaptık ki diğerlerindende bekliyoruz?
İşde böylesi şeyler bundan kaynaklanıyor.
Bak dikkat et hep biz, siz, onlar kullanıyoruz.
Ne zaman sorunu tekilde aramaya başlarsak, ilk kendimizi sorgularsak işde o gün geri dönüş başlar Allah'ın izni ile.

anlatması çok zor şahsen kendimce , ben onları karşı olarak görmüyorum sorun burda zaten , kısman karşı taraf zorluyor ve anlamak istemiyor, çünkü yaşam olarak çok farklı yaşadığımızdan öyle dedim, yoksa onları kaybetmek değil niyetimiz, mesele bu

Seyyah 07-17-2011 00:49

Benim görüşüm,
Göz zinasına nasıl bilinçli olarak yönlendiriyorlarsa belirli araçlar ile,
Aynı araçlar ile de onlarla savaşmak.
Bunun da sırrı hatta her sorunun sırrı, yasadıgımız çağın en öneli silahı şuur altı operasyonlarıdır.
Biz kendimizi eğitip bu yola başkorsak karşımızda Allah'ın izni ile kimse kalmaz.
Derdi Allah olanın, Allah dertlerini alır.
Vel hasılı yine söz başa dönüyor, iş bizde bitiyor.

İntifada 07-17-2011 02:16

Alıntı:

ak sevda Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 917799)
ve bundan uzak kalmaya çalışan kardeşlerimiz bayanlar yerine kendileri evde oturmaya geyret ediyor.
böyle bir tehlikeye düşmektense evde oturmak en iyi bu hem hanımlar hem erkekler için geçerli
çünkü onların açtıkları yerler bir bayanın bile bakması haram olan yerlerdir.
Rabbim bizleri medeniyet bataklığından çağdaşlık rezaletinden moda tuzağından korusun.. Amin

kardeşim şu ilim yuvası dedikleri üniversite denen yeri bi görseniz eminim bayan halinizle siz utanırsınız onların haline bakmaya...

serdary 07-17-2011 02:32

Düşündüğüm üniler de hep kilit yerlerde ya.. Biri kadıköy biri beşiktaş :karasız:

onurcan 07-17-2011 02:59

gerçekten ortalık vahim...nefsi terbiyelemek lazım...
gerçek iman sahipleri başarır....

ak sevda 07-17-2011 21:28

Alıntı:

AKıncı 34 Alıntı:
ak sevda Nickli Üyeden Alıntı http://www.akpartiforum.com/hoiquant...s/viewpost.gif
ve bundan uzak kalmaya çalışan kardeşlerimiz bayanlar yerine kendileri evde oturmaya geyret ediyor.
böyle bir tehlikeye düşmektense evde oturmak en iyi bu hem hanımlar hem erkekler için geçerli
çünkü onların açtıkları yerler bir bayanın bile bakması haram olan yerlerdir.
Rabbim bizleri medeniyet bataklığından çağdaşlık rezaletinden moda tuzağından korusun.. Amin

kardeşim şu ilim yuvası dedikleri üniversite denen yeri bi görseniz eminim bayan halinizle siz utanırsınız onların haline bakmaya
birgün abimle gitmiştim sınavı vardı ve benide hastahaneye götürmüştü başka gidecek yerim olmadığı için onunla beraber gitmiştim ve ilk defa kanımı donduracak şekilde giyinenleri orada görmiştim:ağla:
bu tür giyinenler artık her yerde var onun için evde oturmak en iyisi
tabi mecbur zamanlar dışında
alışveriş yapmam lazım ama sokakların halini görmemek için hep erteliyorum
birkaç yıl önce gezmek için bile çarşıya çıkmayı seviyordum şimdi mecbur olduğum halde gitmek istemiyorum

Mavera 07-17-2011 21:59

Bazen havalar hic isinmasa diyorum suanda yasadigim ülkede disarida tam anlamiyla küfür kol geziyor!..
Rabbim bizi küfre girmeyenlerden yada en azindan bu sürecten en az günahla ayiranlardan eylesin..

o yüzden pazar günleri mümkün, münasebet evde gecirmek istiyorum o kadarki yaklasik 8 yildir cok sevdigim yüzme sporundan bile vazgecmis durumdayim cünkü burada deniz yok, havuzlar var ve yeterince lakayit bir ortam var..

unnamed 07-17-2011 22:20

kumsalı görseniz şimdi..
halinize şükrederdiniz;D

Cihan_ŞümuL 07-17-2011 22:30

iyiki küçük ve muhafazakar bir kasabadayım::)

All times are GMT +3. The time now is 03:07.