![]() |
Beker kalmazsın derken jöleli küpeli homoları salmaz di mi üstüme :S
Bana kadın değil para lazım para para ;D Atatürk'ü çok seviyorum dev bir albüm koleksiyonu yapmak istiyorum 200'lüklerden 100'lüklerden oluşan ;D |
sende atatürkcüsün desene :).. abi ben bilemeyecegim ama bunlarda para cok kaynagi nedir iste onu merak ediyorum..
|
Bu adamın çok güzel eserleri var, cidden güzel hizmetler ediyor teknolojiyle uyumlu ama bir de;
Ben mesihim, masonum bilmem neyim diyor, hani şov için yapıyor desem yok adam zaten populer, nufuzlu bir kişi, Cidden bu adamın amacını çok merak ediyorum. |
Atatürkçülüğün özü budur :karizmatik:
Hem Atatürkçüyüm hem kemalistim hem de mustafacıyım ;D Tamam hacı sen bana ayarla ist de varsa bunların evleri ocakları merdiven altı toplantıları gideyim hemen ;D Ne zaman bir gruptan cemaatten faydalanayım diyorum adamlar benden kaçıyor bulamıyorum hacı kafayı yicem hasta hissetcem kendimi şizofren falan ;D |
33 dereceymiş. Allah kimsenin derecesini şaşırtmasın.
|
Hayırdır hacı ne derecesi ?
|
Allah kimseyi telegramla imtihan etmesin...
|
Alıntı:
"İman, yetmiş küsur derecedir. En üstünü “Lâ ilâhe illallah (Allah’tan başka ilah yoktur)” sözüdür, en düşük derecesi de rahatsız edici bir şeyi yoldan kaldırmaktır. Haya da imandandır." (Hadis-i Şerif) http://www.diyanet.gov.tr/turkish/40hadis/40_hadis.asp |
Ne yalan söyleyim hava sıcaklığıyla ilişki kurmaya çalıştığını sandım :S
|
Mehdi olduğunu da açıklamıştı. Adamın on parmağında on marifet..
|
All times are GMT +3. The time now is 19:28. |