![]() |
7.Tartışma Konumuz : AKpartiforum burada toplanıyoruz // 02 Aralık Pazar
Alıntı:
|
evet abi forum süper son zamanlarda bugün çok sıkkındı canım son 20dkdır gülemkten ölüdm...ammar erkek mi kız mı tartışılıyor yav!!pazar pazar millet sıyırdı
|
ben temmuz başları falan üye olmuştum sanırım...o zamanadan beri burda olmka çok hoşuma gidiyo...bazen tartışmalar yaşadığım oldu ama...intte vazgeçemediğim adresim
|
ben diyorum ki cok guzel
gittikce artan bir aktivite mevcut ozellikle her telden kardeslerimle gulmekten oluyorum |
Bende seviyorum artık forumu...Güzel olmuş sahiden...İlk girdiğimde çok sinir bozucuydu:)
|
peki başlıyorum;bu siteye nasil düştüm önce onu anlatacağım:) ekim ayının sonlarıydı bir cumartesi gecesi eve çok geç döndüğüm serin bri sonbahar gecesi idi; pc nin karşsına geçtiğimde;youtube dan 22 temmuz seçimlerinde çalışanlar için çok hoş bir teşekkür viedosu hazırlanmıştı onu buldum ve altında ak parti forum yazıyordu oradan bu sayfaya yönlendim;ve tedirgin;ürkek bir ceylan gibi:) ellerim mausa tıkladım ve kayıt oldum :) sanırm saat gece :03 civarıydı o gündür bu gündür bu siteden ayrılamadım ilk kullanmada bağımlılk yaptı tedavi olmayım denedim ama malesef tüm tedaviler negatif sonuç verdi:((( şaka bir yana siteden memnunuz herşey güzel ;)
|
Alıntı:
önce ortama ısındım.. forumun yapısı çok değişik gelmişdi, sıradan forumlardan farklı kullanılış anlamında.. o yüzden yabancılık çektim biraz.. ama alıştıktan sonra bendeki kilişeleşmin forum tabu larını yıkıp akparti forum daha kullanışlı daha zevkli oldu ::) |
Alıntı:
diger arkadaslarimla 1-2 haftada bir aklima dusunce diger msn i aciyorum bir de mesela bilgisayarin basinda ilk oturup ilk actigim site akpartiforum |
oda birsey mi aynisi benim basima geldi..ismi bende sakli bir üye beni iki ay boyunca bayan biliyordu..bir gün bana abla yazinca ben erkegim deyince bayagi afallamisti :)..
bu siteden basta tuna, samet, selahettin, nuri gibi cok güzel insanlar tanidim..tunayi telde aradim almanca konusuyorum tabi beni tanimadi elemanda almanca yok ingilizce konusuyor dedim uzatmayim kalbine inecek kisa kestim ;) |
valla gözlerim yaşardı ne çok seviyormuşuz yav
|
| All times are GMT +3. The time now is 05:40. |