Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=161)
-   -   Varan 1: Acıbadem ile Yollarımızı Ayırdık (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=153805)

CeVHeR 08-25-2011 02:07

Nihat Özdemiri dinleyinde utanın...

Mavera 08-25-2011 02:08

trabzon yikiliyi, yikiliyi :)

CeVHeR 08-25-2011 02:09

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939296)
'sazan' kelimesi yerinde ve şık bir ifade değil ...
her ifade her yerde ve herkese söylenmemeli,
her yerde rahatça ifade edebilme özgürlüğü olduğuda düşünülmemeli...
sizin alışık olduğunuz ifadeler karşınızdaki insanların tahammülü dışında olabilir...

Herkesin bilgi paylaşımlarını yaptığı genel bir forumda okumadan yalan paylaşım yapmakda şık değil...

Hüdavendigâr 08-25-2011 02:09

olanların trabzonla alakası ne ?

Mavera 08-25-2011 02:10

SON DAKİKA...Aykut Kocaman istifa etti!

ajanslar

_Ednâ_ 08-25-2011 02:11

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939314)
Herkesin bilgi paylaşımlarını yaptığı genel bir forumda okumadan yalan paylaşım yapmakda şık değil...

savunma şekliniz bumu yani :) gayet okudum, yalanlığı siz isnad ettiniz...
herneyse saygı duyuyorum...

CeVHeR 08-25-2011 02:12

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939320)
savunma şekliniz bumu yani :) gayet okudum, yalanlığı siz isnad ettiniz...
herneyse saygı duyuyorum...

Başlığı ve içeriği tamters olan bir konuyu okudunuz ve paylaştınız, iyiymiş...

cartman 08-25-2011 15:15

Aydınlara tepki bu şekilde ama ben aydınların gayet iyi bir fenerbahçeli ve sağ duyulu biri olduğunu düşünüyorum ama sanırım uefanın baskısı bu kararı aldırttı.

CeVHeR 08-25-2011 23:58

Uefa neden İtalyada eksi 8 le başlayan Milan için İtalya Federasyonuna aynı kararı verdirtmemiş, eksi 6 ile başlayan Porto için Portekiz federasyonuna neden aynı kararı verdirtmemiş...
Aydınlar ne diyor; Uefa bize dedi ki Yunanistanda aldığımız karardan dolayı Yunanlılar bize çok baskı yapıyor, o yüzden Feneri men etmemiz gerek...

Koskoca memleketimin düştüğü hale bak. Yeminle ne Fener yanıyorum neden şampiyonlar liginin gidişine; Türkiyenin bu şekil 2. sınıf bir memlket olarak adledilip ona baskı uygulayarak haksız kararlar uygulatabilmesine ve memleketimizin saygın!!! federasyon yetkililerinin bu adi oyuna alet olmasına en çokda bu adi oyundan nemalandıkları için şampiyonlar ligine gidecek olan her fırsatta en milliyetçi olmakdan bahseden şehrin takımının taraftarının bu aymazlığına yanıyoprum...
YAzıktır, ayıptır...
Kendi menfaatleriniz söz konusu olunca nasılda vatan millet sakarya birden vatan millet kimin umrunda ben yoluma bakarıma dönüşüyor...

Bu kararı verenler, bu karar verdirtenler, bu karara sevinenler alınlarına öyle bir kara çalmışlardırki seneler geçse temizlenemz ve elbet hesap sorulacaktır...

Bir dahada sakın biz milliyetçiyiz demeyin... Zerre milliyetçi olsa idiniz yeni gelin gibi verilen kararın kucağıa atlamaz, Türkiyeye yapılan bu negatif ayrımcılıkdan dolayı Uefayı protesto eder ve gitmezdiniz o lige... Ama nerde milliyetçilik hep lafta...

Ebuzer 08-25-2011 23:59

Kararı verdirtenlerden çok, veren çelimsizlere kızgınım..

All times are GMT +3. The time now is 11:41.