Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Videolar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=157)
-   -   KAHRAMAN TAZEOĞLU VE GÖKHAN TÜRKMEN-ARAZ (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=15473)

erenon 12-10-2007 23:33

KAHRAMAN TAZEOĞLU VE GÖKHAN TÜRKMEN-ARAZ

Alıntı:

ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

erenon Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Adını şerh, yüzünü dipnot düştüm içime! ...
çok güzel bir şiir...şiirler şarkılardan daha bir güzel geliyor son günlerde..

aşık oluyorsun o zaman ;) ;)

hadi ya kime onu da söyle bari ben de bileyim...aşka aşık olabilirim şu günlerde...

ne bileyim kime olduğunu :) :)

Meftun 12-10-2007 23:37

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Adını şerh, yüzünü dipnot düştüm içime! ...
çok güzel bir şiir...şiirler şarkılardan daha bir güzel geliyor son günlerde..

aşık oluyorsun o zaman ;) ;)

hadi ya kime onu da söyle bari ben de bileyim...aşka aşık olabilirim şu günlerde...

ne bileyim kime olduğunu :) :)

:D :D

ak_mavish 12-10-2007 23:39

Alıntı:

kahraman tazeoğlu için ve dinleyicileri için yeşil komünist yada sol islam diyorlar ;) ve çok elit bir dinleyici kitlesi var ...

bende, bir akşam arkadaşlarla otururken bunun proğramını açtım ve kahraman yine coşmuştu arka arkaya grup yorum giriyor;edip akbayram çalıyor;en sonda ahmet kayadan şiire gazele şarkısını çaldı bende ,arkadaşlara "burası radyo 7 " dedim hiçbirisi inanmadı bana hadi lan kafalama bizi dediler filan ,sonunda iddaya girdik ve buranın gerçekten radyo 7 olduğunu duyunca ,hepsi eşşekten düşmüş karpuz gibiydi :D :D :D inanamadılar radyo 7 de adamın birisi proğram yapıyor f tipinden bir mahkumun mektubunu okuyor;grup yorum çalıyor... yahu hepsi şoka girdiler :D :D :D

açıkçası görüşleri de dinleyicileri de umrumda değil..yeşil komünist ne demek ???

Meftun 12-10-2007 23:41

Alıntı:

ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

kahraman tazeoğlu için ve dinleyicileri için yeşil komünist yada sol islam diyorlar ;) ve çok elit bir dinleyici kitlesi var ...

bende, bir akşam arkadaşlarla otururken bunun proğramını açtım ve kahraman yine coşmuştu arka arkaya grup yorum giriyor;edip akbayram çalıyor;en sonda ahmet kayadan şiire gazele şarkısını çaldı bende ,arkadaşlara "burası radyo 7 " dedim hiçbirisi inanmadı bana hadi lan kafalama bizi dediler filan ,sonunda iddaya girdik ve buranın gerçekten radyo 7 olduğunu duyunca ,hepsi eşşekten düşmüş karpuz gibiydi :D :D :D inanamadılar radyo 7 de adamın birisi proğram yapıyor f tipinden bir mahkumun mektubunu okuyor;grup yorum çalıyor... yahu hepsi şoka girdiler :D :D :D

açıkçası görüşleri de dinleyicileri de umrumda değil..yeşil komünist ne demek ???

hani islami tipler için derler ya kominist ruhlu ama müslüman demek gibi birşey.....hani sami yusufa yeşil pop felan diyorlar...

All times are GMT +3. The time now is 08:00.