![]() |
Alıntı:
ama hepsini kuruma mal edemezsin... ne polisler var ki senden daha iyidir... |
Alıntı:
benim verdiğim linki okumadın belli dünün 16.09.2011 polisini eleştiriyorum zaten konun geçmişe gitmesini sağladın konuyu okuda öyle yazışalım. |
yaptigin tam anlamiyla isgüzarlikdir.. senin o bahsettiklerinin bu konuyla, bu konudaki polisle alakasi nedir..
polis, polisdir diyerek neden konuyu provoke ediyorsun.. konu ve konudaki polis hakkinda görüsünü belirt gec karsiya neden böyle bir konuda isgüzarlik yapma geregi duyuyorsun ki? |
Alıntı:
boşuna çeneni yorma...;;) yaptığın resmen menfaatçiliktir... işgüzarlıktır... alakaya maydonozluktur...;;) |
pankartları toplamasa polis iyi olacaktı yani..
siz bu kafayla giderseniz hiçbirşey yapamazsınız... hep kendinizi haklı görüyorsunuz.... |
ZORUNUZA MI GİTTİ nıç nıç nıç :)
hani onların sayesinde rahat uyuyordum. tabi kutsallarınıza dokundu. sizde haklısınız. ben bu polisler hakkında bişey yazmadım yorumda yapmadım bide bunlara bakın asıl kahramanlar burada dedim . kendi içgüzarlılığınıza bakın kahramanlara hit ama zalimlere ses yok sizin yaptığınız ne oluyor ??? bey efendiler. |
molla iyice uçtun....
|
Alıntı:
her türlü izni alınmış afişimiz indirilecek bizde haksız olacak bu kafaya hayran kaldım doğrusu. |
Alıntı:
senin yaptığını ben yaparsam haklısın... amma velakin ben senin gibi fırsatçı değilim... işgüzarlıkmış... ne alakaysa ki polisi övücü tek mesajımız bile yokken durup dururken alakaya maydonoz bir konuyu buraya taşımandaki manayı çözemedik... kutsalı mutsalı bilmem... bir doğru vardır bide yanlış... senin yaptığının ne olduğuna sen karar ver... ben değil... hmm oke...??? |
ksuura bakmada hiç uzlaşmacı değilsiniz....
bu kafayla giderseniz herşeyi kabullenmiş olursunuz.... biraz daha medeni tavırlar gösterin, belkide bu kadar dik başlılığınız yüzünden kaybediyorsunuz? bunu hiç düşündünmü? zalim diyorsun... neye göre zalim... |
All times are GMT +3. The time now is 11:36. |