![]() |
hacım asfalt derim gerisini sen çözüyon zaten;D
|
ve gelelim üç liralık tek gidiş mevzusuna...
biz sabancı torunu değiliz... kadir adamı hasta etme... |
sende üc kurusun muhabbetini yapiyorsun surada :D
|
hakkaten ya;D
|
o üç kuruş parası olmayanlar için kaç para haberin var mı olm...
tek gidiş mecidiyeköye 6 lira lan... |
bana demogoji yapma iki saat calisacagina, 3 saat calis.. sen kolay mi saniyorsun öyle belediye yönetmeyi, oturdugun yerden elestiriyorsun :)
|
Alıntı:
az uyanında gerçekleri görün... 650 lira asgari ücret alan biri hergün mecidiyeköye gitse... aylık vereceği yol parası kaç para haberin var mı...??? |
oda yürüme gitsin kardesim.. yürümekle yollar mi asiniyor sanki..
|
He ya o 3 liralık tek geçiş ne iş anlamadım
dün dedim bir bilet var abi ne kadar ? 3 lira yuhhh öğrencisi yok mu yok 3 lira 3 lira verdik bastık 45 dakika la 1 dakikada bir bir durakta duruyor araba midem bulandı ya ne iğrenç bir olay . oyşş iyiki istanbula gelmedim ölürdüm :hihi2: o değil kabataştan finikülermidir ne zımbırtıysa ona biniyon 1.75 bayılıyon 2 dakika sonra taksim diyo anah gelmişiz . 2 dakikalık yola 1.75 Allahtan kork be ! ben burda 12 km 5 km si dağa tırmanıyorum öğrenci 1.15 :) |
benim gibi yürümeyi seviyorsanız kulaklığı takıp kapşonu geçirip yürüyeceksin arkadaş :)
istanbulda adamı yok parası götürüyor :) çalışmaya gelince isfaltın birşeyleri gider oalrak yazması gerek :) e bundada en kıyak iş yol çalışması :) hem işçide istihdam ediyor :) böyüklerimize para lazım anlayacağınız :) |
All times are GMT +3. The time now is 02:19. |