Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Videolar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=157)
-   -   İsrail'e kim atom bombası atarsa Gök Kubbe'yi başına geçiririz.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=155572)

Yıldırım 09-24-2011 22:58

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 956372)
madem Kuranı kerime göre hareket ediyoruz;
birileri şu ayeti gösterebilir mi bu artık herneyse ona?
'' İman edenlere düşmanlık etmede insanların en şiddetlisinin kesinlikle yahudiler ve müşrikler olduğunu görürsün'' ( Maide:82)

Adnan Oktar lafi Mehdi gelecek barışı sağlayacak ortalığı karıştırmayına getiriyor...

unnamed 09-24-2011 23:01

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 956373)
Adnan Oktar lafi Mehdi gelecek barışı sağlayacak ortalığı karıştırmayına getiriyor...

hacı böyle bir insanın söylediklerini kaale alıp tartışmak bile abestir bana göre...
zira videoyu izlediysen saçmalamaktan ötürü gitmediğini görebilirsin....

Ebuzer 09-24-2011 23:13

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 956350)
Adnan oktar canlı yayınla İsrail kanalına bağlanmış ve Mehdi'nin geleceğini söylyor ve barışı sağlayacaktır diyor.
http://a9.com.tr/showdetails.php?id=1&v=47353

puhah :D

Cihannur 09-24-2011 23:30

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 956372)
madem Kuranı kerime göre hareket ediyoruz;
birileri şu ayeti gösterebilir mi bu artık herneyse ona?
'' İman edenlere düşmanlık etmede insanların en şiddetlisinin kesinlikle yahudiler ve müşrikler olduğunu görürsün'' ( Maide:82)

Madem Maide Suresi'nden bir ayet-i kerimenin mealini misal gösterdin, ben de sana yine Maide Suresi'nden başka bir ayetin mealini misal gösterebilirim. Cenab-ı Hak, Maide Suresi'nin 5. Ayet-i Kerimesi'nde mealen şöyle buyurmaktadır:

"Bugün, size, iyi ve temiz olanlar helal kılındı. Kitap verilmiş olanların yemeği size helaldir, sizin yemeğiniz de onlara helaldir. Mü'min kadınlardan iffetli olanlar ve sizden önce kitap verilenlerden iffetli kadınlar, zina etmeksizin, gizli dost tutmaksızın ve mehirlerini verdiğinizde size helaldir. Kim de imanı inkâr ederse; yaptıkları boşa gitmiştir ve o, ahirette hüsrana uğrayanlardandır.
"

ALmi´ 09-25-2011 12:36

Hala bu adama inananlar, dinleyenler var günümüzde. Bu tür videoları her yerde paylaşmak gerekir bu yüzden.

ak sevda 09-25-2011 12:58

ben atayım en iyisi nasılsa gök kubbe benim başıma geçecek kadar küçük değil:w::w:

unnamed 09-25-2011 14:57

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 956384)
Madem Maide Suresi'nden bir ayet-i kerimenin mealini misal gösterdin, ben de sana yine Maide Suresi'nden başka bir ayetin mealini misal gösterebilirim. Cenab-ı Hak, Maide Suresi'nin 5. Ayet-i Kerimesi'nde mealen şöyle buyurmaktadır:

"Bugün, size, iyi ve temiz olanlar helal kılındı. Kitap verilmiş olanların yemeği size helaldir, sizin yemeğiniz de onlara helaldir. Mü'min kadınlardan iffetli olanlar ve sizden önce kitap verilenlerden iffetli kadınlar, zina etmeksizin, gizli dost tutmaksızın ve mehirlerini verdiğinizde size helaldir. Kim de imanı inkâr ederse; yaptıkları boşa gitmiştir ve o, ahirette hüsrana uğrayanlardandır.
"

sen bana bir tane ayet gösterirsin ben sana onlarca....
Allah'ın lanetlediği ve kitabından sürekli bizlere anlattığı kavim yahudiler...
bunuda açıkça bilmen lazım cihan....
ayetide doğru anlarsan;
Kim de imanı inkâr ederse buyurmuş Allah, bu herhalde sözün bittiği yer değil mi?

Cihannur 09-25-2011 19:39

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 956541)
sen bana bir tane ayet gösterirsin ben sana onlarca....
Allah'ın lanetlediği ve kitabından sürekli bizlere anlattığı kavim yahudiler...
bunuda açıkça bilmen lazım cihan....
ayetide doğru anlarsan;
Kim de imanı inkâr ederse buyurmuş Allah, bu herhalde sözün bittiği yer değil mi?

Allah'ın bütün ayetleri başımın üstüne. Müslümanların Ehl-i Kitapla olan hukuklarıyla kitapsız kâfirlerle olan hukukları birbirinden farklıdır unnamed. İslam dinine göre Müslüman bir erkek, Hristiyan veya Yahudi bir kadınla evlenebilir, Müslümanlar Hristiyanların, Yahudilerin kestikleri hayvanları yiyebilirler; ama Müslüman bir erkek kitapsız kâfir bir kadınla evlenemez, Müslümanlar kitapsız kâfirlerin kestikleri hayvanları yiyemezler.

Mavera 09-25-2011 19:44

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 956619)
Allah'ın bütün ayetleri başımın üstüne. Müslümanların Ehl-i Kitapla olan hukuklarıyla kitapsız kâfirlerle olan hukukları birbirinden farklıdır unnamed. İslam dinine göre Müslüman bir erkek, Hristiyan veya Yahudi bir kadınla evlenebilir, Müslümanlar Hristiyanların, Yahudilerin kestikleri hayvanları yiyebilirler; ama Müslüman bir erkek kitapsız kâfir bir kadınla evlenemez, Müslümanlar kitapsız kâfirlerin kestikleri hayvanları yiyemezler.

iste o noktada duracaksin..ehli din olanlarin kestigi yenilebilir ama o dinler asimile olmusdur yani aslini yitirmisdir o acidan yenilebilir gibi bir hükmün simdimizdeki zamanda durumu muallakdadir..
sahsen ben müslümanlarin kestigi disinda et yemiyorum ve evime sokmuyorm cünkü senin mantiginla yaklasirsak burada marketlerde satilan etlerden yiyebiliriz ki senin gibi düsünenlerde var..

Cihannur 09-25-2011 20:33

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 956620)
iste o noktada duracaksin..ehli din olanlarin kestigi yenilebilir ama o dinler asimile olmusdur yani aslini yitirmisdir o acidan yenilebilir gibi bir hükmün simdimizdeki zamanda durumu muallakdadir..
sahsen ben müslümanlarin kestigi disinda et yemiyorum ve evime sokmuyorm cünkü senin mantiginla yaklasirsak burada marketlerde satilan etlerden yiyebiliriz ki senin gibi düsünenlerde var..

Yüce Allah, Maide Suresi'nin 5. Ayet-i Kerimesi'nde mealen şöyle buyurmaktadır:

"

Kur'an-ı Kerim indirildiği zamanda da o dinler asıllarını yitirmişlerdi; ama Allah, Kur'an'da mealen, "
Kitap verilmiş olanların yemeği size helaldir, sizin yemeğiniz de onlara helaldir." buyurdu. Hristiyanların, Yahudilerin kestikleri yenilebilir.

All times are GMT +3. The time now is 22:39.