Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Şırnak'ta çatışma: 2 asker şehit oldu (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=155810)

Hüdaverdi 10-01-2011 00:09

İstesende kullanazsın.Bir yandan şehitlerden dem vururken diğer yandan şehit konusuna gelip başbakanın kızlarını yazmak akıl işi midir ? Oldu olacak Gs den ayrılan Baros'u da yazalım mantıklı gelir mi ? Bunun şehit haberiyle,veya terörle mücadeleyle bana tek bir bağlantısını 1 cümle veya yüz cümlede dahi anlatamazsın bağlayıcı yanı yok. Ortada bir konu varken daldan dala atlanmaz,hele ki bir şeyden dem vurulurken üstüne basa basa,hiç olmayan alakasız şeyler yazılmaz,yazılıyorsa ne kadar gayriciddi olduğunu gösterir,

Başbakanın,vatandaşların çektiği acıyı neden ve nasıl çeksin ? Çekse bu neyi değiştirir ? Çekmese neyi değiştirir ? Sonuçta bir seçmeni var,tüm seçmeni de kendisi gibi bir düzeyde yaşayan insanlar değil,şehit annesi de oy veriyor,fakirde veriyor zenginde,Allahsızı da oy veriyor dindarı da komünisti de bilmemnecisi de.Ortada tepeden inme bir şahıs yok,seçilmiş birisi var.
Bir boyacı 'benim çektiğim çileyi çekmeyene oy vermem' dese,bunu herkes dese ortada başbakan olacak insan kalmaz.Başbakandan daha başbakancı kesilmenin manası yok.Eleştirmek değildir bu,çamur atmaktır.Eleştiri ile saçmalığı ayırt etmek gerekir.
Ve aynen şaşırmamak lazım bakış açısı,açının konumu önemli burada elbet.Düz,amuda,ters,şaşı,yan,seç beyen al.

Ortaya doğru dürüst bir şey sersen godoslamasına dalardım yorumlardım,ama senin ortaya serdiğin saçmalıktan ibaret.
Yorumun ki yorum demek bile saçmalık olur,başı Filistin,sonu kızları.
Mantık ararsan kendi yazından ne ala.
Ha,bağlayacı yanı olsa konunun özüyle yorum yapardım,ama bağlayıcı tek bir yanı yok olamazda ıkınılsa sıkılırsa ters dönülse bağlayıcı alakası hiç bir yanı yok.Önce kendi yorumunu oku.
Sen bağlayıcılık buluyorsan sorun sende demektir.

İntifada 10-01-2011 00:15

Alıntı:

Mustafa DÖNMEZ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 958144)
T Biliyoruz kendi oğlu gemicikler le beraber liman liman dolaşıyordur.

http://www.arastiralim.com/wp-conten...Hasan-Lala.jpg

biz oğlu pkk lılarla dolaşan genelkurmay başkanları tanıyoruz...
sen neden bahsediyorsun ?
soldaki başbuğun oğlu sağdaki pkk lı
bu memleketten bu kadar paşa geçti...
genelkurmayda hangi generalin,albayın bir rütbelinin oğlu şehit oldu ?

siz bizzat askerin başındaki isimleri sorgulayın...
başbakan üzerine düşeni yapıyor...

Mustafa DÖNMEZ 10-01-2011 00:58

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 958154)
İstesende kullanazsın.Bir yandan şehitlerden dem vururken diğer yandan şehit konusuna gelip başbakanın kızlarını yazmak akıl işi midir ? Oldu olacak Gs den ayrılan Baros'u da yazalım mantıklı gelir mi ? Bunun şehit haberiyle,veya terörle mücadeleyle bana tek bir bağlantısını 1 cümle veya yüz cümlede dahi anlatamazsın bağlayıcı yanı yok. Ortada bir konu varken daldan dala atlanmaz,hele ki bir şeyden dem vurulurken üstüne basa basa,hiç olmayan alakasız şeyler yazılmaz,yazılıyorsa ne kadar gayriciddi olduğunu gösterir,

Başbakanın,vatandaşların çektiği acıyı neden ve nasıl çeksin ? Çekse bu neyi değiştirir ? Çekmese neyi değiştirir ? Sonuçta bir seçmeni var,tüm seçmeni de kendisi gibi bir düzeyde yaşayan insanlar değil,şehit annesi de oy veriyor,fakirde veriyor zenginde,Allahsızı da oy veriyor dindarı da komünisti de bilmemnecisi de.Ortada tepeden inme bir şahıs yok,seçilmiş birisi var.
Bir boyacı 'benim çektiğim çileyi çekmeyene oy vermem' dese,bunu herkes dese ortada başbakan olacak insan kalmaz.Başbakandan daha başbakancı kesilmenin manası yok.Eleştirmek değildir bu,çamur atmaktır.Eleştiri ile saçmalığı ayırt etmek gerekir.
Ve aynen şaşırmamak lazım bakış açısı,açının konumu önemli burada elbet.Düz,amuda,ters,şaşı,yan,seç beyen al.

Ortaya doğru dürüst bir şey sersen godoslamasına dalardım yorumlardım,ama senin ortaya serdiğin saçmalıktan ibaret.
Yorumun ki yorum demek bile saçmalık olur,başı Filistin,sonu kızları.
Mantık ararsan kendi yazından ne ala.
Ha,bağlayacı yanı olsa konunun özüyle yorum yapardım,ama bağlayıcı tek bir yanı yok olamazda ıkınılsa sıkılırsa ters dönülse bağlayıcı alakası hiç bir yanı yok.Önce kendi yorumunu oku.
Sen bağlayıcılık buluyorsan sorun sende demektir.

Demek ki bu konuda yeterince içim dolu ki ortaya döküyorum. Bağlayıcılık, saçmalık, mantık üçgenleri arasında konuyu değerlendirmeye devam et. Ben şehit annesinden örnek verirken, sen kerhanedeki karıdan, Ben toplumun bu konuda büyük rahatsızlıklarından bahsederken, sen kızlarına laf etmeme kadar değerlendirme ve sonuca varacak bulgular elde ettin ise ne mutlu sana!
Aklın gözlerine perde çekmemiş, ve ruhunda empati tohumundan bir kırıntı var ise, konuya özüyle ve özgüvenini katarak ( çok rica ediyorum ) etiketleme ve yaftalama yapmadan düşüncelerini belirt veya yorumunu yap. Belki bilmediğimiz bir konu varsa öğrenir, GAYRİCİDDİ tavrımızdan da ödün veririz. ( Bu da nerden çıktıysa artık )

Hüdaverdi 10-01-2011 01:19

Alıntı:

Mustafa DÖNMEZ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 958167)
Demek ki bu konuda yeterince içim dolu ki ortaya döküyorum. Bağlayıcılık, saçmalık, mantık üçgenleri arasında konuyu değerlendirmeye devam et. Ben şehit annesinden örnek verirken, sen kerhanedeki karıdan, Ben toplumun bu konuda büyük rahatsızlıklarından bahsederken, sen kızlarına laf etmeme kadar değerlendirme ve sonuca varacak bulgular elde ettin ise ne mutlu sana!
Aklın gözlerine perde çekmemiş, ve ruhunda empati tohumundan bir kırıntı var ise, konuya özüyle ve özgüvenini katarak ( çok rica ediyorum ) etiketleme ve yaftalama yapmadan düşüncelerini belirt veya yorumunu yap. Belki bilmediğimiz bir konu varsa öğrenir, GAYRİCİDDİ tavrımızdan da ödün veririz. ( Bu da nerden çıktıysa artık )

Bağırsakları dolup wc ye koşan insanın yaptığı eylem bile senin şu yazdıklarından daha anlamlıdır,çünkü yapılan olay yapılması gerekendir,seninkisi ise yapılmaması gereken.Seninkisi iç doluluk değil,ha illa ki bir doluluktan söz ediyorsan bu anca saçmalık doluluğudur,mantıksızlık doluluğudur.Ne yazarsan yaz bu değişmez.

Sen şehit annesi örneği vermiyorsun daha yazdığından bihabersin,sen gelmişsin başbakan evladını kaybetmemiş diyorsun,'bilmez ki bir annenin evladını kaybetmesinin ne kadar büyük bir acı olduğunu' diyorsun, ula ne alaka ? İşine gelince 'şehit annesi örneği verdim sen kerhane karısı diyorsun' diyorsun.Dediğim gibi,bazı olayları,acıları,eğleceleri,bilmemneleri tatmak için illa ki yaşamak gerekmez.İlla ki başbakan insanların evlat acısını anlaması için oğlunun ölmesi gerekmez.Ha denir ki 'onun acısı kadar hiç kimse o acıyı yaşayamaz' bu başka,ama senin dediğin buna bile çıkmıyor,çıksa dişimi kırıcam.

Toplumun sözcüsü müsünsen ? Hangi toplum ? Herkes kendi adına konuşur.Toplum adına konuşuyorsan hiç konuşmaz topluma yazık oluyor ;D Toplummuş la okuyun görün ;D Toplum da Filistinden girip başbakanın kızından çıkıyorsa tüküreyim o toplumun sıfatına.Toparlanıp gitsin o toplum bu ülkeden.

Sen burada başbakan hakkında saçmalarsan ben karşına dikilirim,hele ki başbakanın kızlarını ağzına dolarsan eteğindeki tüm saçmalıkları döktüğüm gibi eteğinide çekerim mal beyanında bulunursun ne olduğun görülür.
Başka şeylerden ödün verme de ;D
Yorum yapmasını bil,haddini aşma,o vakit adam yerine koyup gereken cevabı veririz.
Sen saçmalarsan saçmalıklarını da böyle göstermesini biliriz.

Genel olarak söylüyorum ulan millet o kadar kolay sanıyor ki ülkeyi yönetmeyi,herkes malkoçoğlu kesiliveriyor birden.Oysa bir tanesi bile fikir yürütemez,bir tavsiye de dahi bulunamaz,anca çıkarlar 'başbakanın yurt dışında ne işi var' diyip öterler,'neden bir şey yapmıyor' derler,rambo gibi silahları kuşanıp dağa mı çıkması bekleniyor nedir ? Hadi başbakanın aklı yetmiyor diyelim,ulen bari fikir koyun ortaya 'şu yapılsın bu yapılsın' ama bu da yok ;D

Şimdi akifin günahına da girmek istemiyorum ;D

Mustafa DÖNMEZ 10-01-2011 01:43

İyi bir komedyen olabilirsin gerçekten, kendini bu alanda yetiştirmeye başlasan iyi olur. Neymiş efendim, toplumun sözcüsüymüşüm, neymiş efendim, başbakanın kızlarını ağzıma dolamışımda eteğimdeki tüm saçmalıkları dökmüş.( Şaşarım senin aklına! ) Neymiş efendim ülke yönetmeyi kolay zannediyormuşum. Hmm evet kahvede hergün hükümet kuran insanlardanım ben .

Bu akşam iki ailenin ocağına kor ateşi düştü farkında mısın?

Hüdaverdi 10-01-2011 01:46

Vallah mı ? Heycan bastı bak ;D Komedyenden ziyade ne kadar komek olduğunu belirtiyorum ;D Daha bunu anlamamış :şaşkın:
Ulen söylediklerini yazıyorum inar mı ediyorsun şimdi ? Akla şaşmak için önce akıl lazım kapiş ?

Ha o ateşi kavramak için şehit babası veya annesi olmak gerekmez miydi hani ?
Ula bir git rezil etme kendini bir de adıyla soyadıyla nick almış ;D

Cihannur 10-01-2011 01:50

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 958188)

Ula bir git rezil etme kendini bir de adıyla soyadıyla nick almış ;D

Mustafa Dönmez ama hangi Mustafa Dönmez? Aynı isim ve soyadına sahip onlarca, yüzlerce insan vardır ve forumumuzun üyesi Mustafa Dönmez'in hangi Mustafa Dönmez olduğunu bulmak kolay olmaz diye tahmin ediyorum.:olmaz:

Mustafa DÖNMEZ 10-01-2011 01:59

Konuyu daldan dala budaklandırmada bir hayli marifetlisin. Söylediklerimi inkar ediyor muşum. Bak bak bak..

Baksana hiç bir şey hissetmediğin kesin...

Hüdaverdi 10-01-2011 02:03

Daldan dala atlayan asıl sensin semra hanım ;D
İlk mesajını oku dalda köküde orada bulacaksın ;D
Seçerek mi yolluyorlar sizi ne ? Sen ne hisediyorsun ? Annesinin babasının hissettiğini hissediyor musun ? Buradan çıkacak 2 türlü cevapla bile senin ne kadar tutarsız olduğunu buraya yazıcam merak etme sen toplumun ayak sesi ;D

Mustafa DÖNMEZ 10-01-2011 02:04

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 958192)
Mustafa Dönmez ama hangi Mustafa Dönmez? Aynı isim ve soyadına sahip onlarca, yüzlerce insan vardır ve forumumuzun üyesi Mustafa Dönmez'in hangi Mustafa Dönmez olduğunu bulmak kolay olmaz diye tahmin ediyorum.:olmaz:

Bilecik'te kolay bulursun, zor olmaz. Takma adlara da ihtiyacım yok...

All times are GMT +3. The time now is 16:20.