Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Bilgisayarınızı açıp parçalarını değiştirebiliyor musunuz ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=155991)

Supraliminal 10-05-2011 18:15

Emre ince detay dedinde biliyorsun madem sorayım kardeşim.

Bios pilinin içindeki mekanizmanın en ufak tanesinde bir arıza var yapar mısın kardeşim ?

:D

ibocan 10-05-2011 19:43

Alıntı:

[O]bjektif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 959393)

Bios pilinin içindeki mekanizmanın en ufak tanesinde bir arıza var yapar mısın kardeşim ?

bios pilinin yuvası var. orada ve çevresinde anakarta bağlı olan birsürü lehimli elemanlar var, anakartı tamir etmek zor o elektronikçilerin işi olsa gerek.

OTTOMAN 10-06-2011 15:57

Alıntı:

[O]bjektif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 959393)

Dünyanın en kaliteli lehim mkinasını getir anakartıda getir yapamazsam konuşursun :)
:karizmatik:

ibocan 10-06-2011 16:10

Alıntı:

OTTOMAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 959497)

Dünyanın en kaliteli lehim mkinasını getir anakartıda getir yapamazsam konuşursun :)
:karizmatik:

abi anakartı dizayn etmek için mühendis olmak gerekir. anakart servislerinin çoğunda mühendisler var diye biliyorum.ama senin tecrübenede lafım yok hani ..........

serdary 10-06-2011 17:27

Enaniyet kokan hareketler bunlar şakirtler, bunlara gerenk yok :)

İntifada 10-06-2011 17:32

Alıntı:

serdary Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 959514)
Enaniyet kokan hareketler bunlar şakirtler, bunlara gerenk yok :)

;D;D;D
aynen...
kasadan ses gelirse vururdum kasaya...
baktın kesilmiyor açar temizlerdim o kadar hiç öbür türlü fantazilere girmedim :)
laptopu aldığımdan beride zaten kasaya yanaşmaz oldum patlasa umrumda değil ;D

OTTOMAN 10-06-2011 18:08

Alıntı:

ibocan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 959499)
abi anakartı dizayn etmek için mühendis olmak gerekir. anakart servislerinin çoğunda mühendisler var diye biliyorum.ama senin tecrübenede lafım yok hani ..........

Sen kaliteli lehim makinası getir hallederim. (:

o lehimler normal lehim mkinaları ile erimez.

ibocan 10-06-2011 18:21

Alıntı:

OTTOMAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 959524)
Sen kaliteli lehim makinası getir hallederim. (:

o lehimler normal lehim mkinaları ile erimez.

anladım abi. lehim sökücü bi vakum aleti var değilmi ?? benda ondan var daima onunla tamir ediyorum zaten.ama anakart üzerinde hiç yapmadım, başka işlerde kullanmıştım.

depare 10-07-2011 20:15

Açamadım ki ):

Laptop'un arkasına minnacık çiviler koymuşlar ne yaptıysam açamadım 6 ayda bir tozlanma dan dolayı kendi kendine kapanıyor açabilseydim parçalarını çıkartıp tozlarını temizlicektim tabi sonra yerine takabilirmiydim orası muamma :)

Bu arada aramız da epey bilgisayar kurdu varmış çoğu kişi en ufak parçasına kadar söker takarım demiş :)

All times are GMT +3. The time now is 23:03.