![]() |
Alıntı:
|
orası öyle...
ama şimdi başlıa yorum yaparsak tamamen haksızda değil adam :D he güzelliği on paretmez... |
Alıntı:
sen simdi bir mehmet simsekle, karsilastirma hatasinda bulunamazsin.. |
şimdi isim vermeyeyimde karşılaştıracağım bakanlarda var :D
ha her biri namus şeref insanlık karakter olarak karayılanı ezer orası ayrı... |
ya dünya yakisiklisi, güzeli olsa ne yazar insan olamadiktan, adam olamadiktan sonra..
o bakanlarin tirnagi yapmaz bu serefsiz.. |
Alıntı:
Köpekleri bağlayacaksın dağlara tam tipleme olur işte... |
Alıntı:
Alıntı:
Bu iki mesaj olayı özetliyor... Ayrıca dizilerde kahraman gibi mi gösterilmesi gerekiyormuş kalleşlerin... 2. Ekleme: Çaktırmadan da PKK ile kürtleri eşitlemiş adam... |
Eğer söylediği güzellik Allah'ın yarattığı insan vücudu ise o zaman oturup şükretsinler, "elimiz ayağımız güzel yaratılmış, şükürler olsun" desinler. Kalkıp da güzelliklerine, yaratılışına ve Yaratana ihanet etmesinler.
Altan Tan'ın sözlerinden bir sonuç çıkartılacaksa, öncelikli olarak hatırlanmalıdır ki; Peygamber Efendimiz kıyamet alametlerinden bahsederken, insanların dış güzelliğe önem verip iç güzelliği ihmal etmelerini saymıştır. |
Allah sizin suretlerinize değil kalplerinize bakacak bre kafirler !
|
Ama şuda bir gerçek.
Dizi ve filimlerdeki Pkk'lı tiplemeleri gerçekten çok komik. Ama durum bu değil içlerinde yüksek eğitim görmüş ve yetenekli insanlar mevcut. Tiplemeler gerçekten komik ve gerçekle bağdaşmıyor. Yukarıda köpeklerle eş tuttum ama o işin gırgırı. Bence kabul etmeliyiz. Birilerinin lideri olan kişileri aşağılıyarak ve küçük düşürerek hiçbir yere varamayız. Bu yapılan sadece kendimizi ve bizim gibi düşünenleri tatmin etmekten öteye gitmez. Yapılan filimlerle Pkk sempatizanının kalbine giremedikten sonra kendimizi tatmin etmişiz ne önemi var. Son olarak dizi ve filimlerde izlenmesi gereken politika önce yüceltmek sonra yermek olmalı. Sen daha ilk bölümden Pkk'yı canavar diye tanıtırsan onu sadece biz ve bizim gibiler izler diye düşünüyorum. |
All times are GMT +3. The time now is 04:10. |