Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Kültür-Sanat (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=336)
-   -   Ahali önerilerinizi bekliyorum.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=157084)

Mavera 11-11-2011 14:54

herkes farkli bir öneri sunmus neyse en iyisi hepsini izleyelim :)

Ukbâ 11-11-2011 14:58

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 968704)
yok hanimla beraber Allahin sadik kuluna gideriz ama hafta sonu kafama göre bir yada iki filme gidecegim..
bendeyar nasil bir film, giden bir arkadsim cok sacma dedi.. bu arada o dedigin film yok burada belki daha gelmedi ama cok popüler olmayan filmleri getirmiyorlar..
behzat c den cok bahsediyorlar, merak etmiyor degilim..
hic olmadi alirim cocugu tentenin maceralarinizi izleriz :D

Hocam kafanıza göre benim kadar rahat geziniyorsunuz demek :)

Hüdavendigâr 11-11-2011 15:06

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 968766)
herkes farkli bir öneri sunmus neyse en iyisi hepsini izleyelim :)

hepsinimi ;D dikkat et kültür zehirlenmesi falan olmasın ;D

Mavera 11-11-2011 15:15

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 968771)
hepsinimi ;D dikkat et kültür zehirlenmesi falan olmasın ;D

haci sen ne diyorsun ben bir ara günde 2 film izledigim oluyordu.. söyle bir durum var benim evle sinema arasinda 100 metre var o yüzden canim sikildikca sinemaya gidiyordum ve bazen tek basima koca sinemada oldugum oluyordu..
ama ligler ve hafta sonlari hali saha maclari baslayinca son aylarda pek gitmiyordum bu hafta sonu bir degisiklik adina gideyim dedim sonucta hepsinin seanslari farkli kafama göre takilirim :)..
biz istanbulda yasamiyoruz ki öyle sosyal hayat cok canli oolsun burada futbol, sinema ve ara sira konferanslar disinda pek sosyal hayat yok zaten gezilecek, görülecek yerleride tamamen bitirdik..

Hüdavendigâr 11-11-2011 16:43

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 968773)
haci sen ne diyorsun ben bir ara günde 2 film izledigim oluyordu.. söyle bir durum var benim evle sinema arasinda 100 metre var o yüzden canim sikildikca sinemaya gidiyordum ve bazen tek basima koca sinemada oldugum oluyordu..
ama ligler ve hafta sonlari hali saha maclari baslayinca son aylarda pek gitmiyordum bu hafta sonu bir degisiklik adina gideyim dedim sonucta hepsinin seanslari farkli kafama göre takilirim :)..
biz istanbulda yasamiyoruz ki öyle sosyal hayat cok canli oolsun burada futbol, sinema ve ara sira konferanslar disinda pek sosyal hayat yok zaten gezilecek, görülecek yerleride tamamen bitirdik..

o nasıl bi tarzmış hacı öyle tek başına sinemada film izlemek ;D arada yer falan değiştirip koridorda koşmuyosun dimi ;D

benimde istanbul rüyası 2 gün sonra bitiyor abi yine gidiyoruz başkente..

unnamed 11-11-2011 16:45

sinemaya en son ne zaman gitmiştim?
heh tamam kvp filistine gitmiştim....

Mavera 11-11-2011 16:46

kolpacino bombayi koymuslardi gece 11 seansina birde son demleriydi herkesin evi benim gibi sinemanin yaninda olmayinca filmi tek basima izledim.. patlamis misir keyfiyle cok iyi gitti yani bir nevi sinemayi kapatmis gibi oldum :)..
ankarayi hic sevmiyorum bana cok soguk ve bürokratik bir sehir geliyor.. sairinde dedigi gibi ankaranin en güzel yani istanbula dönüsü :)

unnamed 11-11-2011 16:47

abi kolpaçinoo yeminle zaman kaybı başka bişrey değil.....
iğrendim film izlemekten neredeyse yav...

Mavera 11-11-2011 16:51

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 968794)
abi kolpaçinoo yeminle zaman kaybı başka bişrey değil.....
iğrendim film izlemekten neredeyse yav...

aslinda birincisi fena degildi ama ikincisi tam bir hayal kirikligiydi ama bir kere gitmis olduk iste..

Hüdavendigâr 11-11-2011 16:51

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 968793)

ankarayi hic sevmiyorum bana cok soguk ve bürokratik bir sehir geliyor.. sairinde dedigi gibi ankaranin en güzel yani istanbula dönüsü :)

sana değil abi iklimi öyle ;D

valla abi 2 aydır alışamadım zamanla alışırmıyım onuda bilmiyorum..tek güzel yanı sabah 8-9 gibi trafikte kendimi istanbulda gibi hissediyorum ;D başkada bi numarası yok..

All times are GMT +3. The time now is 07:19.