![]() |
evet arkadaslar bir yılı daha geride bırakıyoruz
Alıntı:
|
Alıntı:
aaaa yeter ama ya hala 8 ler falan tmm geldi geçti ama bi çarşı gurubu olarak biz bunları utanarak ve sıkılarak okuyoruz artık oldu işte yapacağımız pek bi şe yok ne yazıkkı bu hallere düştk ama unutmayn ki beşiktaşın yenilgisi sadece beşiktaşın değildi türk futbolunun yenilgsydi bence ve buna Türk olan herkesin üzülmesi gerekiyo zaten bi türlü anlamıyorum bu düşünceyi bi Türk takımı yabancı bi takıma yeniliyo bizim türklerde kalkıyo geçmiş olsun dilio nasıl bi düşüncedir bu anlamış değilim ya ankete gelince bende carlos olayıdır onun gibi birinin gelmesi çok güzel oldu Fener için benm hayran olduğun bi futbolcu ayrıca :D feneri sevmeme neden oluyoo ;D |
bu şıklar ne zman düznelencek artık yeter bnde oyumu kullanmak istiyorum artık!
|
Alıntı:
|
evet şıklar düzenlensin asıl olay trabzonspor-sivasspor macıydıı.. :( rezalett
|
Henüz daha sene bitmedi bence yılın olayı Fenerbahçenin tarihinde ilk defa gruptan çıkmasıdır olay ne carlosu yaw adam buldu paraları şimdi ronaldo'yu çağırıyor gelin Fenerbahçede para dağıtıyorlar diye bakalım ronaldo kimleri çağıracak .... ;D |
Alıntı:
|
ispanya generali francao'nun meşhur bir sözü; ben halkı büyük beşiklerde uyuttum. o beşik nedir diye sorduklarında "STADYUMLAR"dır demiş.
|
Alıntı:
diyecek bir kelime bulamıyorum hakikaten bjkye olan nefretin türklüğünün önüne geçmiş..(!) |
Alıntı:
o kulup senin gelecegin icin de savasti orada fenerbahcenin, besiktasin galatasaray in sayesinde siz uefa ya gidiyorsunuz Biz tese demiyoruz ;) rumlari sevindirmenizden bahsetmiyoruz |
All times are GMT +3. The time now is 10:44. |