Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Sevdiği kızı kaçırıp, cinsiyetini değiştirdi ! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=15855)

AKMURAT 12-11-2007 22:32

Sevdiği kızı kaçırıp, cinsiyetini değiştirdi !

Iran'da boyle insanlarin zorla ameliyat ettirildigini duymustum.Ameliyat olmak istemeyen de oluyormus cunku. :o

AkSa- 34 12-11-2007 23:11

Allah insanı erkek ve kadın olarak iki gruba ayırmış.bu insanında cinsiyetini kız olarak belirlemiş, doğmuş büyümüş ,sonradan cinsiyet değiştirmekte neyin nesi >:( >:( ALLAH'ım sen ıslah eyle böylelerini...

AKMURAT 12-11-2007 23:20

Alıntı:

AkSa- 34 Nickli Üyeden Alıntı
Allah insanı erkek ve kadın olarak iki gruba ayırmış.bu insanında cinsiyetini kız olarak belirlemiş, doğmuş büyümüş ,sonradan cinsiyet değiştirmekte neyin nesi >:( >:( ALLAH'ım sen ıslah eyle böylelerini...

Dogru dogaya karsi geliyorlar. :o Allah muhafaza eylesin.
Fakat dusuncelerinde bir sapma olduktan sonra,cinsiyetini degistirmesede bu sapkinligini yasayacaktir.Hem bu tarz operasyonlarin oyle kolay olmadigini duydum.Mahkemeler,psikayatristler,tedaviler geri dondurmeye calismalar.

mavera 12-11-2007 23:27

arkadaslar bu konuda dini bilgisi olan arkadaslar beni aydinlatabilecek mi..simdi bu kisinin durumu nedir bir bilen varsa beni bilgilendirirse sevinirim..

AkSa- 34 12-11-2007 23:29

Alıntı:

AKMURAT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Fakat dusuncelerinde bir sapma olduktan sonra,cinsiyetini degistirmesede bu sapkinligini yasayacaktir.Hem bu tarz operasyonlarin oyle kolay olmadigini duydum.Mahkemeler,psikayatristler,tedaviler geri dondurmeye calismalar.

istermisin evleneceği kızda erkekken ameliyatla kadın olmuş olmasın :o

Kartal2 12-11-2007 23:35

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
olayin dini boyutu hakkinda hic bir fikrim yok ama sunuda kabul edelim arkadaslar bu bir hastaliktir buradan öyle kolayca yorum yapiyrouz ama acaba bizlerin basina gelse ne yapardik..
yani bu konuda ne diyecegimi bilmiyorum ama o insanlara cevrenin nasil bakacagini az cok tahmin edebiliyorum!..

haklısınız.. Rabbim doğru yoldan ayırmasın inşaAllah...

AKMURAT 12-11-2007 23:36

Alıntı:

Alıntı:

AKMURAT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

istermisin evleneceği kızda erkekken ameliyatla kadın olmuş olmasın :o

Bu tarz seylerle cok karsilasiliyor dunyada.Olsa yazarlardi herhalde. :o
Yalniz ayrica bir konuya deginmek isterim.Dogustan gelen bir hastalik var HERMAFRODITIZM diye.Aranizda sayisalcilar varsa bilirler,biyoloji derslerinden.Bu hastaligin acilimi su;
*Cocuk dogustan cift cinsiyetlidir.Yani hem erkek hem de disi uzuvlara sahiptir.Boyle bir durumda yapilacak en dogru davranis ergenlik cagini beklemektir.Cocuk kendini ne hissederse o zaman ameliyatla cinsiyeti degistirilmelidir.Daha dogrusu iki cinsten birisi arasinda secim yapilmalidir. ;) Yalniz bazen sorunlar cikabiliyor.Cocuk disiligi tercih ediyor,fakat 43-44 numara ayakkabi giyiyor,180cm uzeri boyu oluyor,iri yari duruyor.Ya da erkek olmayi tercih ediyor cok minyon kaliyor.
Bunun rahatsizligin disindaki ameliyatlari yanlis buluyorum.

All times are GMT +3. The time now is 21:40.