Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Boğaziçi öğrencileri ölü takliti yaparsa (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=158600)

Hüdaverdi 01-07-2012 21:10

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 978024)
Bomba sesleri kesildikten sonra Gülten Kışanak'ın meclis konuşması yayınlanıyor bakalım Gülten Kışanak ne diyor...
Buyrun dinleyin

http://www.youtube.com/watch?v=xaX9t...layer_embedded

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Vay Allah'ın malları bir de video çekmişler duygu sömürüsü yapmışlar ;D
Hele oradaki kapalı kız yok mu onun ta ben kapalı beynine tüküreyim.İnsan samimi olacak hacı,samimi olmayan zerre insan değildir zaten olamaz da.

Bunların ölüsünü soğumadan ;ı: Şaklabanlar.

İntifada 01-07-2012 21:12

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 978034)
böyle para kazanamazlar...
gitsinler bi diziye figüranlık yapsınlar;D

adamlar boğaziçili olum mezun olduklarında çok para kazanırlar...

İntifada 01-07-2012 21:15

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 978036)
Vay Allah'ın malları bir de video çekmişler duygu sömürüsü yapmışlar ;D
Hele oradaki kapalı kız yok mu onun ta ben kapalı beynine tüküreyim.İnsan samimi olacak hacı,samimi olmayan zerre insan değildir zaten olamaz da.

Bunların ölüsünü soğumadan ;ı: Şaklabanlar.

samimiyeti herkesten beklemen gerekiyor...
barda program düzenleyen,içkili geceler düzenleyen ak parti teşkilatları gördük...
bu üniversitelilerin şu eylemlerinde neyi yanlış buluyorsunuz onu söyleyin...
kimse bu çocukların gbt bilgilerini merak ettiğinden izlemiyo videoyu protesto için izliyorlar...

Yıldırım 01-07-2012 21:25

Samimiyet???
Kışanağın terör sorunu yoktur dediği Şerefsiz Pkk'lıların telsis konuşmaları..
Böyle samimiyet görülmedi...

Alıntı:

PKK, 35 kişinin ölümüne çok sevindi
02.01.2012 - 19:10
http://medya.zaman.com.tr/extentions...im/kucuk_a.png http://medya.zaman.com.tr/extentions...im/buyuk_a.png

Irak sınırında 35 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine en çok bölücü terör örgütü sevindi. Bu sevinç teröristlerin telsiz konuşmalarına açıkça yansıdı.
Konuşmalarda sözde örgüt ele başları, teröristlere artık güvenlik güçlerinin operasyon yapmayacağını müjdeliyor.
Andok: Asker artık operasyon yapmaz değil mi?
Murat: Kesin dostum kesin hatta bakarsın tamamen durur yaza kadar.
TRT'nin haberine göre 35 vatandaşımızın Irak sınırında hayatını kaybetmesi teröristlere umut oldu. Yaşanan olayın ardından tek elden düğmeye basıldığı belliydi.
Terör örgütü üst yapılanması ve teröristler meydanlara indi.
Terör örgütü ele başları kendilerine yakın medya aracılığı ile halkı sokaklara dökmeye çalıştı.Kafalarının arkasındakini anlamak ise kısa sürmedi.
Terör örgütünün sözde Hakkari sorumlusu ANDOK kod adlı terörist ile sözde sorumlu Murat Kod adlı teröristin aralarında geçen telsiz konuşmaları da bunun bir kanıtı.
Andok: Heval Nasılsın
Murat: Nasıl olayım daha iyi hiç olmamıştım.
Andok: Nasıl olaydan arkadaşların moralleri
Murat: 5 Karakol bassak bu kadar etki etmezdi herhalde.
Kan donduran konuşmada teröristler güvenlik güçlerinin artık operasyon yapamayacağını müjdeliyor.
Andok: Asker artık operasyon yapmaz değil mi?
Murat: Kesin dostum kesin hatta bakarsın tamamen durur yaza kadar.
Andok: Şimdi çıkmasınlar ama hazırlık yapsınlar zaten olay rahatlattı bizi. Biliyor musun Murat, vekillerin ağlaması vardı ya bize bütün Uludere'yi kazandırdı
Murat: Ama gülenleri izledin mi
Andok: doğru ama boşver medya üstüne gitmedi iyi oldu.
Kaynak: TRTHaber.com

İntifada 01-07-2012 21:36

o telsizdir kesinde...
konuşmayı dinledim defalarca...
kadının kimliği yanlışları vs.bir kenara bırakıp dinlerseniz o konuşmadaki çoğu eleştirisinin haklı olduğunu görürsünüz...

Hüdaverdi 01-07-2012 21:36

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 978040)
samimiyeti herkesten beklemen gerekiyor...
barda program düzenleyen,içkili geceler düzenleyen ak parti teşkilatları gördük...
bu üniversitelilerin şu eylemlerinde neyi yanlış buluyorsunuz onu söyleyin...
kimse bu çocukların gbt bilgilerini merak ettiğinden izlemiyo videoyu protesto için izliyorlar...

Aga napalım kutlasınlar başbakan gibi Kuran okumalarını beklemicez herkesin elbet ;D Adamların huyu suyu oymuş gidip numara yapıp hatim indirecek halleri yok elbet,numara yapmamışlar.
Mallar hacı üniye girmişler kafaları çalışmıyor gidip ölü takliti yapıyorlar,neye karşı kime karşı yapıyorlar ? Altınada teröristtin bir sesi koymuşlar,bunların çocuğu olmaz bak atalarımız boşa dememiş yaşa taşa başa oturmayın diye bunların işi gücü önce baş,sonra taş ve yaş ;D
Bu şarlatanlardan gidip Yüksekova saldırısının oyununu oynamasını da beklemiyorum zaten yapılırsa o da malca hareket olur.Veya elbiselerini alev rengine boyayıp,yanlarına yanmış konserve koyup saçma sapan hallerde bulunmalarını.
Ortada sadece mallık var,kime neyi anlatmanın derdindeler belli değil ama videoya bakınca safları belli oluyor hemencecik ;D
Bunlar mezun olunca dağa çıkıp pkklılara eğitimde verirler,beklerim.

İntifada 01-07-2012 21:44

kafaları çalışmıyor dediğin adamların alayı ilk 1000 dedir kesin yalnız milyonlarca kişi içinde :)
belkide kafaları fazla çalışıyordur :)
bak akpartiforumda açılmış konusu,tartışılmaya bile başlanmış...
demekki anlatılabiliyor...

unnamed 01-07-2012 21:50

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 978039)
adamlar boğaziçili olum mezun olduklarında çok para kazanırlar...

böyle giderlerse mezuniyet görebilirler mi acaba...
la bunlara çok kızdım üniversiteye hazırlanacam la bende, babam benide okutsun;D

İntifada 01-07-2012 21:52

sınava boğaziçinde girersin belki :)
başka türlü oraya girişin zor :)

Hüdaverdi 01-07-2012 22:25

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 978054)
kafaları çalışmıyor dediğin adamların alayı ilk 1000 dedir kesin yalnız milyonlarca kişi içinde :)
belkide kafaları fazla çalışıyordur :)
bak akpartiforumda açılmış konusu,tartışılmaya bile başlanmış...
demekki anlatılabiliyor...

Aga çok kakıllı olsalar ne yazar çok akıllılarında birer idiot olduğu gerçeği var ortada ;D
Yemişim bunların ilk 1000'ini.Ülkede yüksek konumlara gelip,veya sanatın 1. numarası olup bir boktan çakmayanlar var.Önemli olan nasıl dillere dolandıkları,ne yaptıkları.Rezillikleriyle ağzıma sakız oldular,vezirlikleriyle değil ;D Dağa çıkan üni mezunlarıda var,onlara saygı duymuyoruz elbet tıp okudular diye ;D

All times are GMT +3. The time now is 13:22.