![]() |
Alıntı:
Hele oradaki kapalı kız yok mu onun ta ben kapalı beynine tüküreyim.İnsan samimi olacak hacı,samimi olmayan zerre insan değildir zaten olamaz da. Bunların ölüsünü soğumadan ;ı: Şaklabanlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
barda program düzenleyen,içkili geceler düzenleyen ak parti teşkilatları gördük... bu üniversitelilerin şu eylemlerinde neyi yanlış buluyorsunuz onu söyleyin... kimse bu çocukların gbt bilgilerini merak ettiğinden izlemiyo videoyu protesto için izliyorlar... |
Samimiyet???
Kışanağın terör sorunu yoktur dediği Şerefsiz Pkk'lıların telsis konuşmaları.. Böyle samimiyet görülmedi... Alıntı:
|
o telsizdir kesinde...
konuşmayı dinledim defalarca... kadının kimliği yanlışları vs.bir kenara bırakıp dinlerseniz o konuşmadaki çoğu eleştirisinin haklı olduğunu görürsünüz... |
Alıntı:
Mallar hacı üniye girmişler kafaları çalışmıyor gidip ölü takliti yapıyorlar,neye karşı kime karşı yapıyorlar ? Altınada teröristtin bir sesi koymuşlar,bunların çocuğu olmaz bak atalarımız boşa dememiş yaşa taşa başa oturmayın diye bunların işi gücü önce baş,sonra taş ve yaş ;D Bu şarlatanlardan gidip Yüksekova saldırısının oyununu oynamasını da beklemiyorum zaten yapılırsa o da malca hareket olur.Veya elbiselerini alev rengine boyayıp,yanlarına yanmış konserve koyup saçma sapan hallerde bulunmalarını. Ortada sadece mallık var,kime neyi anlatmanın derdindeler belli değil ama videoya bakınca safları belli oluyor hemencecik ;D Bunlar mezun olunca dağa çıkıp pkklılara eğitimde verirler,beklerim. |
kafaları çalışmıyor dediğin adamların alayı ilk 1000 dedir kesin yalnız milyonlarca kişi içinde :)
belkide kafaları fazla çalışıyordur :) bak akpartiforumda açılmış konusu,tartışılmaya bile başlanmış... demekki anlatılabiliyor... |
Alıntı:
la bunlara çok kızdım üniversiteye hazırlanacam la bende, babam benide okutsun;D |
sınava boğaziçinde girersin belki :)
başka türlü oraya girişin zor :) |
Alıntı:
Yemişim bunların ilk 1000'ini.Ülkede yüksek konumlara gelip,veya sanatın 1. numarası olup bir boktan çakmayanlar var.Önemli olan nasıl dillere dolandıkları,ne yaptıkları.Rezillikleriyle ağzıma sakız oldular,vezirlikleriyle değil ;D Dağa çıkan üni mezunlarıda var,onlara saygı duymuyoruz elbet tıp okudular diye ;D |
All times are GMT +3. The time now is 13:22. |