![]() |
gereksiz uygulamalar gerçekten,hersene aynı şeyler yapmak eziyet..
mavera ya katılıyorum tatil konusunada sonuna kadar katılıyorum..:) |
|
Paylaşımın anlam ve önemine binaen şarkı on numara olmuş kardeşlik..
Dinliyorum şu an içimin yağları eridi.. |
samsuna bi uğramak lazım kardeşlik...
mavi gözlü olsam dakika durmazdım... ne kadar içten çağırıyorlar baksana... |
Alıntı:
|
durduğun kabahat
|
Yolda çilingir sofrası falan kurarsanız ben de eşlik edebilirim geziye kardeşlik..
Döküntü kaytarık bir kayıkla gitmeyelim şöyle fiyakalı birşey olsun.. Atatürk düşünce derneği de sponsor olsun.. |
o zaman bi tane vahdettin lazım bize...
|
Alıntı:
halk yapsın demiyorum zaten. bende aynı şeyi söylüyorum. madem devlet olarak kutlayacaksın. çık kazlıçeşmeye, kızılay vb... meydanlara oganizasyonu yap milleti davet et gelsin kutlasın. ne çocuklarla uğraşıyorsun. o zaman isteyent çocuğunu da alsın gelsin kutlasın. |
Her yıl 9. sınıflara zorla yaptırılan işkencelerden yırtmış bi lise öğrencisi olarak söylüyorum,o stadlardaki gösterilerin hatrına 20 mayıs günleri tatil oluyor.Öğrenci ve öğretmenler dinlensin diye:)
Yine de arkadaşlara katılıyorum,kutlama şekli tamamen formaliteden planlanmış.Mesela bizim okul yürüyüş konusunda isim yapmış(ayıptır söylemesi Genelkurmay'dan kupalarımız var:))vatan caddesindeki geçiş törenlerinde en ufak bir hatada protokolün dikkatini çektiğimiz için ne işkenceler çekti zavallı arkadaşlarım:)ki ucuz yırttık bence,herhangi bi staddaki dandik dans gösterisi için mini etek giymek zorunda kalmak istemezdim |
All times are GMT +3. The time now is 14:20. |